Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luuccaa… Ahojky vitam…me je 27 ale uz se snazime trochu dele no…drzim pesticky
@markyska82 ahojky drzim ti moc pesticky…my se snazime o prvni…poroce a pul snazeni dvou iui a laparce jsem to nejak vzdala…zacli jsmevsi davat pozor…ted prvni mesic to zas zkousime…normalne
Ahoj holky. dneska na ultrazvuku folikul 19mm, takze ve ctvrtek jdu na inseminaci ![]()
Holky tak me přepadla nějaká viróza…takže ze asi zas nic…uvidím za týden no…ale moc šanci tomu nedávám ![]()
@Raduskaa to jà tobě též
kolikátý si den? jà 21dc takže mám ještě týden…
@trdlina já 35dc…a včera bych duch
tak zkusím další v neděli
![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Snažíme se už asi 3roky, ale tenhle rok to určitě výjde
Mám za sebou 2 biochemické a 2 zt ![]()
V listopadu jsem podstoupila revizi po zt a teď se pomalinku začínáme snažit znova..Jedno dítě už doma mám, tak snad se jednou zadaří i s druhým ![]()
@Raduskaa ty no tak to je super…tak moc drzim pesticky a tise zavidim…:-) hlavne dej vedet…
@gomex ahojky vitej…tak to jsme na tom skoro stejne…tez uz to budou tri roky…tak uz nam to urco vyjde:)))
@gomex @trdlina holky já tento měsíc nespoléhala na plodné dny a po skončení ms jsme na to ob den vlítli pak jsem si vždy dala nohy nahoru a ležela tak 15min. sice ke konci měsíce je fakt že už se mi moc nechtělo ale vyplatilo se…doufám teda..
tak vám držím palce a věřím že 2016 je rokem plodným!!!
@trdlina tak to je fajn, že na to nejsem sama ![]()
@Raduskaa já tenhle měsíc ještě nemůžu, mám teprve první ms po revizi
Cyklus mám cca 60dnů, bez léků (mám pco)..Dělali mi teď imunologii, tak jsem zvědavá, co mi dr řekne dál ![]()
Ahoj snažilky, ráda bych se k vám přidala, abych si zpříjemnila čekání a dobu snažení o mimčo ![]()