Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Je mi to líto, bohužel i to se stává
@Biba2009 Odtekala mi plodova voda.Dr.zo nezjistila i kdYž jsem ji informovala. Prý vše ok. A v noci jsme jeli na pohotovost. A bylo po všem
@Biba2009 To je pravda…Někteří to mají těžké. Je mi to strašně líto… ![]()
@Biba2009 Ja jsem také přišla o nenarozene. A vím jaké to je. A máš nějaké příznaky? Nebo je ti normalka? ![]()
@Julie33 Prsa, podbřišek..semtam motanice.. Jinak funguju normálně
@Biba2009 Me boli jen to břicho. Nic víc a únava. Tak uvidíme co z toho bude. ![]()
Ahoj Holky zdravim vás všechny ![]()
Dneska jsem tu uplně poprvé. Je toho tu tolik že ani nevim kam mám napsat, tak snad jsem se trefila:) Už půl roku neberu HA. Cca 2měsíce beru kyselinu listovou-Femibion. O miminko se začnem snažit v únoru tak snad nám to brzo výjde i vám všem co se snažite
aby jste věděli kdo vám vůbec píše. Bude mi 25 a s přítelem jsme si koupili byt jsme spolu 9 let a oba chceme miminko ![]()
@Luuccaa… Ahoj a vítej. Tak to jsme na tom podobně, jen my se snažíme o trochu déle
Ahoj
a jak dlouho se snažíte? bereš kys. list.? nebo i něco jiného? já beru jen tohle neměřim si bazální teplotu ani si nehlídám ovulační dny. Chci tomu nechat volný průběh. před pár dny sme spolu spaly a neplánovaně jsme se zasnažili ale zatim to neřešim protože si říkám že poprvý to většinou nevyjde ![]()
@Luuccaa… My přes 2 roky, ale nikdy jsem neměřila ani netestovala ovu. Dle příznaků vim kdy tak jí mám. Já nec nebrala. Až teď jsem to začali řešit v CARu. Jinak ze začátku jsem ani netušila že se dají brát nějaké podpůrné doplňky. V tom jsi chytřejší než já že se scháníš dřív. př
@Mates89 tak ti přeju at se ti podaří otěhotnět co nejdriv
ja zas nepoznám kdy tu ovulaci mám. Hodne zenskejch to pozná ze je picha v podbrisku atd.. A kyselinu list. Mi doporučila moje doktorka na gynde. ![]()
@Julie33 tak k nám dnes dorazila mrcha
Co ty? Nějaké příznaky? Jak se cítíš?