Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jajinka33
Dekuju moc, i kdyz jsem necetla predchozi prispevky, nevim jak na tom kdo jste, ale taky drzim palce ![]()
@Bajuu Moc dobre ne, ale snad se taky casem zadari, jinak dekuji ![]()
@Bajuu ja si psala jen s jednou vic a taky nic moc ale uz to obe resime pres centra..
@Jajinka33
Aha tak to je mi lito, moc preju at to vyjde co nejdriv a doufam, ze u me to tak komplikovane nebude ![]()
@Jajinka33
Asi 3 roky, ale cetla jsem, ze se castokrat zadari uz prvni mesic vysazeni, tak uvidime no.MS normalne mam, sice obcas se zpozdenim…
@Bajuu tak to mas dobry ze mas obcas spozdeni ja po vysazeni jsem to treba 3 mesice nemela proto beru prasky na srovnani cyklu.. A i tak nemam ovulaci ![]()
@Jajinka33 to doufám že se zlepší - bere na to prášky. Uvidíme jak mi za 14 dní dopadne kontrola a jak potom lps. Určitě by to bylo super kdyby to šlo bez centra.
@Bajuu Ahoj, také přeji ať se vám brzy zadaří. Také jsem slyšela že po vysazení se ty hormony rozjedou naplno a ve velkém tak že je dobrá šance. Jinak @Jajinka33 pravděpodobně mluvila o mě…
@Mates89 Doufam ze nam obema to vyjde a nebudeme muset na umele s maximalne nejakou minimalni pomoci ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za to, že vkládám svuj příspěvek anonymne, ale je to pro me tak citlive téma a chodi sem má sestra, tak nechci aby to tu někde našla. Doufám že, me neukamenujete.Takže jak to bývá, chtěly jsme miminko Já otěhotněla…bohužel se nám nezdarilo a Já o dite přišla. Nikdo mi neřekl co se stalo ani proc. A ted mam na Vas otázku? Všude vidim spoustu tetovani jmen ratolesti a datum. Snad se Mé take jednou zadari mit takovou památku. Ted bych ale chtěla od Vas poradit. Vzdy když jsem za sebou mela nejake trauma nebo životní etapu, kterou jsem ukončovala a chtěla jít dál, udělala jsem si tetovani. Nyní je čas na další, pro mě velmi dulezite. Uzavrit tuto smutnou část, ale nezapomenout. Co by jste si vytetovali Vy jako památku na nenarozene miminko? (Jméno, datum podotýkám nechci).Dekuji Vam za Vaše názory a odpovědi.
andělská křídla
Ahoh holky, tak my jsme se začali snažit od prosince, tak uvidíme:) Berete někdo nějaké pomocníky? Vitamíny, čaje atd? Já zatím jen piju kontryhel a jím kyselinu listovou. Ten kontryhel jsem začala pít na ustálení cyklu(docela mi to lítalo, někdy jsem měla MS po 35 dnech, někdy 32 dnech). Teď, co piju čaj, tak jsem dostala přesně po 28 dnech, ale asi 2. dne po skončení MS jsem slabě krvácela a teď jsem se dočetla, že to může být klidně ovulace, Takže teď počkám na MS a po jejím skončení to hned zkusíme a uvidí se:) Máte někdo podobnou zkušenost? ![]()
Dobre rano, tak dnes me od rana boli bricho jako pri menstruaci. Nevim co to je ale zatim to prikladam mozna ovulaci. U toho taky boli bricho, nebo ne?