Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1095
13.1.16 16:10

Ahoj holky tak jak se vám daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
13.1.16 16:30

@brufikova no jo ale kam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
13.1.16 16:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.1.16 18:36

@niki1988 Ahoj, zkouseli ti delat testy na stitnou zlazu? Me dr z centra poslala na endokrinologii ze mi v krvi nasli zvysene hormony a ze by to mohl byt taky jeden z problemu proc to nejde.. Tam mi zjistili snizenou funkci stitne zlazy a dali prasky ktere uz mi zustanou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.1.16 19:31

@Mates89 ne lapari, jen hystero.. Tim, ze jsem mela podezreni na zdvojeni tak jsem sla na hystero bez umrtveni a kamerou zjistil, ze zdvojena neni a pal predepsal utros s dovetkem, ze mam vysokou sliznici. Manzel taky kape gynex a papa listovku, nix vic zatim.. Jinak krom hystero nemam zadne vystreni snazime se teprv od srpna.. V unoru na konci jdu na kontrolu a uvidime co pan doktor naordinuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.1.16 19:33

@Jajinka33 Ne zadne takove testy jeste nedelali ani nebrali krev na vysetreni… Nevim co na me pan doktor vymysli po dobrani utrose kdyz se nezadari..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.1.16 20:39

@niki1988 Tak uvidis snad to bude dr resit.. Moje dr to neresila proto jsme se rozhodli resit to s pomoci centra ale my uz se snazime pres rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
13.1.16 20:48

@niki1988 Aha, jo tak, to se snažíte ještě chvíli dělat nějaké velké závěry a zbytečně se nestresuj to je nejhorší. Můžu vyprávět. Snažíme se 2 roky, ale nikdy jsem nepropadla zběsilému testování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.1.16 21:45

Tak ja netestuji vubec.. Proste v dobe ovu i mimo se tulime a pak jen s tichym pranim doufam, ze MS neprijde.. Ale dorazi vzdy. Taky si rikam, ze to neni dlouho, i kdyz vsude kolem si jednou nedali pozor a bylo mimi.. Je mi jasne, ze to tak nemuze a zakonite ani neni u kazdeho… Jen jsem trosku nervozni z toho, ze podpurnych pripravku uz jsme vyzkouseli dost, ted ten utros od dr a vlastne ani nevim jestli zabira.. Ptz co jsem zatim cetla, tak vsude pisou, ze ho dostavaji na udrzeni. Dva roky? :-( snad se zadari co nejdriv.. Drzim pesticky.. A nechavate tomu i tak volny prubeh a nebo resis pres dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
13.1.16 21:59

@niki1988 už jsem to začali řešit v CARU. Tak tak nás doufám pomuzou. Teď absolvujeme různé testy. Jo takové mam kolem sebe taky. Ale my se taky dočkáme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.1.16 08:13

@Mates89 musime verit a klapne to :palec: je to tezke jak vsichni rikaji, ze na to clovek nesmi myslet atd. Ale ono se to jednoduseji rekne nez dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.1.16 08:27

@niki1988 Ono taky zalezi jak dlouho si brala HA, ja brala 5 let a 2 roky neberu.. A myslim ze za ten rok by se melo telo ocistit.. No ale vzdy se najde nejaky problem :? bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.1.16 08:35

@Mates89 to mas pravdu. Brala jsem cca 8 let a rok neberu, ale dr mi rikal, ze i kdybych brala, prestala brat tak se muze hned prvni mesic zadarit, ze ty co jsem brala nemaji,,asi,, tolik svinstev v sobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.1.16 08:39

@niki1988 Ja jsem pry brala taky uplne ty nizkohormonalni a nejde nam to.. To ma hold kazda jinak, nektere se zadari treba hned co vysadi prasky a nekterym to bohuzel trva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
14.1.16 09:35

@Jajinka33 @niki1988 já brala HA 8 let. Teď 2,5 roku nebere. Taky mi bylo řečeno že se dá otěhotnět hned po vysazení, ale nic. Jinak tu ovu jsem taky nehlidala, když ctu některé holky jak to kontrolují 2× denně… To bych se už asi zblaznila. Já vik kdy mam cca ovu tak se v tu dobu snažíme.
@niki1988 ten utros je na to abys měla správnou sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí