Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mates89 Ja ji hlidala par mesicu ale kdyz jsem videla ze ji proste nemam tak jsem to prestala merit.. A uvidime co rekne dr. To mereni bylo na palici, byla jsem vic ve stresu nez kdyz jsem se na to vykaslala a nemyslim na to, necham to na dr jak to vyresi a pak se uvidi..
@Jajinka33 přesně já se tím taky moc nestresovala. Jestli nemáš ovu tak ti měl spíš předepsat clostik…
@Mates89 Myslim ze urcite v centru neco napise.. Prvne delala testy z te krve a zjistila tu stitnou zlazu a ted se ceka 5 tydnu nez prasky zaberou at muze delat dalsi testy, ted bude tu ovulaci protoze jsem ji rikala ze jsem merila i testovala a nikdy nebyla a ona rikala ze i kvuli tomu ze mam dlouhe cykly tak ji nemam.. Proto beru i Duphaston at to mam aspon zhruba pravidelny..
@Jajinka33 a ty mas nepravidelně nebo dlou je cykly? Me říkali že na délce nezáleží, hlavně aby byli pravidelně.
@Mates89 ted uz je mam pravidelny co beru ten Duphaston ale ovulaci stejne nemam.. MS dostanu vzdycky 30-31 den, kdybych ho nebrala tak to mam jednou za 3 mesice
@Jajinka33 jo až takhle dlouhý…
Já mam taky tak těch 30+-2 dny… A ovu si myslím dle příznaků že mám.
@Mates89 tak ted uz dlouhy nejsou.. Podle priiznaku bych taky rekla ze ji mam ale podle mereni a testu proste nic ![]()
@Jajinka33 a delali ti utz? Me hned řekl že tam vidí rozpadli folikul (22Dc)
alespoň něco funguje…
Holky potřebovala bych radu den po MS sme se s přítelem zacli snažit o mimi. Je to 14 dni a mne dnes začalo silene bolet podbřišek a ktomu mám bílí vodnatý výtok co by to mohlo být? Děkuji
@Mates89 Jen doufam ze v centru udelaji vsechny vysetreni a vyzkouseji vic metod lecby nez aby nas hned poslali na umnele oplodneni..
@Kikii18 takže mas 14DC? To bude ovulace, tak honem do postele ![]()
@Jajinka33 aha no tak to je špatně. Tak to ti potom dají něco na vyvolání ovu např ten clostik ![]()
@Mates89 Ja doufam ze nas nepozenou hned na umele.. Pritel ma spg v poradku tak doufam ze udelaji vse pro to aby to slo bez umeleho ![]()