Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
14.1.16 15:31

@Jajinka33 tak RO si můžeš rozhodnout ty a jestli je manžel v pořádku tak bych určire sla nejprve do toho clostiku, tak se může brát půl roku a pak až bych zvazovala uměle. Přeci jenom až ti nabehne ovu tak je to jako začátek snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.1.16 15:50

@Mates89 A u vas je problem jen ta prepazka? A co SPG ten mate v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.1.16 15:51

@Mates89 urcite prvne budu chtit vyzkouset prasky ktere by meli ovu vyvolat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikii18
14.1.16 18:02

@Mates89 a ktomu patří i bolest prsou a hlavy?

• Citovat
  • Upravit
1409
14.1.16 18:42

@Kikii18 Hlava může mít hodně příznaků (u mě třeba nedostatečný pitný režim) A prsa to nevím zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
14.1.16 18:43

@Jajinka33 SPG pokulhává :? Ale to se vyřeší umělkem, ale musim být pohromadě já a to je tak na 2 měsíce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.1.16 19:34

@Mates89 My ho mame v norme a vam primo rekli ze musite na umele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
14.1.16 21:49

@Jajinka33 Ne my zatím nemáme pohromadě všechny výsledky. to nám sdělí až pak. Ale tak horší SPG no a já možná až mi odstaní přepážku budu v poho takže by jsme CAR ani nemuseli potřebovat, ale kdo ví co se z toho vyklube. Budu průběžně informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikii18
15.1.16 00:02

Holky vím asi se budete smát a je to blba otázka ale mě by to zajímalo dnes sem měla silene křeče v podbřišku a vodnatý bílí výtok je mi jasné že to byla ovulace. Ale pak sme se s přítelem :hug: a bolest byla pryč ňák mi to nejde do hlavy že tak najednou zničehonic to přestalo bolet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.16 00:27

Ahoj holky, předem se omlouvám za to, že vkládám svuj příspěvek anonymne, ale je to pro me tak citlive téma a chodi sem má sestra, tak nechci aby to tu někde našla. Doufám že, me neukamenujete. :) Takže jak to bývá, chtěly jsme miminko Já otěhotněla…bohužel se nám nezdarilo a Já o dite přišla. Nikdo mi neřekl co se stalo ani proc. A ted mam na Vas otázku? Všude vidim spoustu tetovani jmen ratolesti a datum. Snad se Mé take jednou zadari mit takovou památku. Ted bych ale chtěla od Vas poradit. Vzdy když jsem za sebou mela nejake trauma nebo životní etapu, kterou jsem ukončovala a chtěla jít dál, udělala jsem si tetovani. Nyní je čas na další, pro mě velmi dulezite. Uzavrit tuto smutnou část, ale nezapomenout. Co by jste si vytetovali Vy jako památku na nenarozene miminko? (Jméno, datum podotýkám nechci).Dekuji Vam za Vaše názory a odpovědi. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6388
15.1.16 08:15
@Kikii18 píše:
Holky vím asi se budete smát a je to blba otázka ale mě by to zajímalo dnes sem měla silene křeče v podbřišku a vodnatý bílí výtok je mi jasné že to byla ovulace. Ale pak sme se s přítelem :hug: a bolest byla pryč ňák mi to nejde do hlavy že tak najednou zničehonic to přestalo bolet.

Praskl folikul a pak už je klid, rozhýbali jste to :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.1.16 08:56

@Mates89 Treba vam to potom pujde bez problemu ;-) a SPG se muze treba i zlepsit :-) a nebudete potrebovat specialni pomoc.My jdeme do centra zacatkem unora tak uvidime co mi dr napise na tu ovulaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
15.1.16 09:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za to, že vkládám svuj příspěvek anonymne, ale je to pro me tak citlive téma a chodi sem má sestra, tak nechci aby to tu někde našla. Doufám že, me neukamenujete. :) Takže jak to bývá, chtěly jsme miminko Já otěhotněla…bohužel se nám nezdarilo a Já o dite přišla. Nikdo mi neřekl co se stalo ani proc. A ted mam na Vas otázku? Všude vidim spoustu tetovani jmen ratolesti a datum. Snad se Mé take jednou zadari mit takovou památku. Ted bych ale chtěla od Vas poradit. Vzdy když jsem za sebou mela nejake trauma nebo životní etapu, kterou jsem ukončovala a chtěla jít dál, udělala jsem si tetovani. Nyní je čas na další, pro mě velmi dulezite. Uzavrit tuto smutnou část, ale nezapomenout. Co by jste si vytetovali Vy jako památku na nenarozene miminko? (Jméno, datum podotýkám nechci).Dekuji Vam za Vaše názory a odpovědi. :srdce:

Napr. srdicko na oblacku.. Nebo kridla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.1.16 18:13
@Bobby píše:
Napr. srdicko na oblacku.. Nebo kridla :nevim:
to je skvělý napad :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.1.16 18:07

Ahoooj, taky se konecne pridavam :D my s pritelem jsme se o silvestra rozhodli, ze do toho taky pujdeme. Takze je to teprve mesic, co se snazime, doufam ze to vyjde co nejdrive, uz se nemuzu dockat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí