Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jajinka33 tak RO si můžeš rozhodnout ty a jestli je manžel v pořádku tak bych určire sla nejprve do toho clostiku, tak se může brát půl roku a pak až bych zvazovala uměle. Přeci jenom až ti nabehne ovu tak je to jako začátek snažení…
@Mates89 A u vas je problem jen ta prepazka? A co SPG ten mate v poradku?
@Mates89 urcite prvne budu chtit vyzkouset prasky ktere by meli ovu vyvolat..
@Kikii18 Hlava může mít hodně příznaků (u mě třeba nedostatečný pitný režim) A prsa to nevím zkušenost nemám.
@Jajinka33 SPG pokulhává
Ale to se vyřeší umělkem, ale musim být pohromadě já a to je tak na 2 měsíce ![]()
@Mates89 My ho mame v norme a vam primo rekli ze musite na umele?
@Jajinka33 Ne my zatím nemáme pohromadě všechny výsledky. to nám sdělí až pak. Ale tak horší SPG no a já možná až mi odstaní přepážku budu v poho takže by jsme CAR ani nemuseli potřebovat, ale kdo ví co se z toho vyklube. Budu průběžně informovat.
Holky vím asi se budete smát a je to blba otázka ale mě by to zajímalo dnes sem měla silene křeče v podbřišku a vodnatý bílí výtok je mi jasné že to byla ovulace. Ale pak sme se s přítelem
a bolest byla pryč ňák mi to nejde do hlavy že tak najednou zničehonic to přestalo bolet.
Ahoj holky, předem se omlouvám za to, že vkládám svuj příspěvek anonymne, ale je to pro me tak citlive téma a chodi sem má sestra, tak nechci aby to tu někde našla. Doufám že, me neukamenujete.
Takže jak to bývá, chtěly jsme miminko Já otěhotněla…bohužel se nám nezdarilo a Já o dite přišla. Nikdo mi neřekl co se stalo ani proc. A ted mam na Vas otázku? Všude vidim spoustu tetovani jmen ratolesti a datum. Snad se Mé take jednou zadari mit takovou památku. Ted bych ale chtěla od Vas poradit. Vzdy když jsem za sebou mela nejake trauma nebo životní etapu, kterou jsem ukončovala a chtěla jít dál, udělala jsem si tetovani. Nyní je čas na další, pro mě velmi dulezite. Uzavrit tuto smutnou část, ale nezapomenout. Co by jste si vytetovali Vy jako památku na nenarozene miminko? (Jméno, datum podotýkám nechci).Dekuji Vam za Vaše názory a odpovědi. ![]()
@Kikii18 píše:
Holky vím asi se budete smát a je to blba otázka ale mě by to zajímalo dnes sem měla silene křeče v podbřišku a vodnatý bílí výtok je mi jasné že to byla ovulace. Ale pak sme se s přítelema bolest byla pryč ňák mi to nejde do hlavy že tak najednou zničehonic to přestalo bolet.
Praskl folikul a pak už je klid, rozhýbali jste to
![]()
@Mates89 Treba vam to potom pujde bez problemu
a SPG se muze treba i zlepsit
a nebudete potrebovat specialni pomoc.My jdeme do centra zacatkem unora tak uvidime co mi dr napise na tu ovulaci..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za to, že vkládám svuj příspěvek anonymne, ale je to pro me tak citlive téma a chodi sem má sestra, tak nechci aby to tu někde našla. Doufám že, me neukamenujete.Takže jak to bývá, chtěly jsme miminko Já otěhotněla…bohužel se nám nezdarilo a Já o dite přišla. Nikdo mi neřekl co se stalo ani proc. A ted mam na Vas otázku? Všude vidim spoustu tetovani jmen ratolesti a datum. Snad se Mé take jednou zadari mit takovou památku. Ted bych ale chtěla od Vas poradit. Vzdy když jsem za sebou mela nejake trauma nebo životní etapu, kterou jsem ukončovala a chtěla jít dál, udělala jsem si tetovani. Nyní je čas na další, pro mě velmi dulezite. Uzavrit tuto smutnou část, ale nezapomenout. Co by jste si vytetovali Vy jako památku na nenarozene miminko? (Jméno, datum podotýkám nechci).Dekuji Vam za Vaše názory a odpovědi.
Napr. srdicko na oblacku.. Nebo kridla ![]()
@Bobby píše:
Napr. srdicko na oblacku.. Nebo kridla
to je skvělý napad
Ahoooj, taky se konecne pridavam
my s pritelem jsme se o silvestra rozhodli, ze do toho taky pujdeme. Takze je to teprve mesic, co se snazime, doufam ze to vyjde co nejdrive, uz se nemuzu dockat ![]()