Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Raduskaa ahojks tak jà to tenhle měsíc neresila vůbec…první nechraneny měsíc od června…Tak uvidim ![]()
@gomex ahojky máš pco??? Jà byla na laparce a moje sr mi kvůli tomu udělala nějaké drobné terezy na vajevnicich abych to už neměla a od tr doby ms jak hodinky 28dni ![]()
@gomex Děkuji
V úterý mi píchli Pregnyl a ode dneška 10 dní Utrogestan na noc. Tak uvidíme ![]()
@Radka1984 tak to jsme na tom skoro stejne…tak drzim pesticky ![]()
@trdlina Dekuji, napodobne. A vy uz s partnerem podstupujete nejakou lecbu nebo zatim hlidas jen ovulaci?
@trdlina ahpj zkousela jsem ovu testy i merit teplotu a nic, teplota sla porad nahoru dolu nikdy nebyla stala..
@Radka1984no po vsech vysetreni, 2iui a laparce ohledne pruchodnosti jsme se snazit prestali…jeden cas i chranili ted opet prvni mesic bez ochrany…co vy???
Ahoj holky
chtela bych vas poprosit o radu, nazor. Snažíme se s manželem o miminko od Zari minulého roku. Od Listopadu sem začla měřit bt abychom vychutali ovulaci. Pred 14 dny sem byla u gynekologa a ten mi potvrdil ze po gynekologicke strance je vse v pořádku a naordinoval mi infolic. Beru ho tedy cca 14 dni a ovulace uz pocitově i podle teplotu proběhla 24.1.,přestože teploty mam teda tento měsíc dost rozlitane (viz priloha ),ale od tohoto datumu se krom jednoho dne drží jaks taks nahoře. Ale posledni 2 dny sem tam malinko spinim (hnede, ne červené ) a popichava me v podbrisku. Myslíte ze to muže byt reakce na infolic? Neni to prece žádná chemie. Předem dík za odpoved, budu si ji vážit ![]()
@Jajinka33 to je divne a resila si s dr??? Merila kazdy den v podobny cas???a ani ovu testy???
@trdlina kazdy den ve stejnou hodiny teplotu a odpoledne vzdycky test ve stejnou hodinu a dodrzovala jsem i to abych pred testem 2 hod nepila.. Jeden den mi to ukazalo jednu tmavou a druhou svetlou podle navodu ze se blizi ze se ma pokracovat dalsi den tak jsem testovala a a porad stejny a za tri dny jen jedna carka..takze nevim no..
Uz to resime v brne v centru.. 8.2 mam jit na dalsi konzultaci, nasli mi snizenou funkci stitne zlazy tak se cekalo 5 tydnu az zaberou prasky a ted se bide resit ta ovulace tak jsem zvedava co mi reknou..
@Jitusee nechci ti tedy davat velke nadeje ale pokud dobre koukam zacala si spinit cca 6-7dpo…mohlo by jit o uhnizdovani, ale taky jen rozhasene hormony…dej tomu cas…poku to odezni behem dalsich dvou dnu…pokud ne poradila bych se s dr.
@Jajinka33 tak to drzim palecky hlavne ze se to uz resi…ja teda uznavam kontryhelovy caj…presne poznam kdy je ovu…
@trdlina a ten ji nejak vyvola? Kdyz ji nemam pravdepodobne vubec? Cetla jsem ze ho hodne piji ale necetla jsem o nem nikdy..