Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
8.2.16 23:16

Jééééééééééé… záááááávidím :(… já bych už chtěla druhé miminko také :(… to je neskutečné to čekání na květen :(… mám doma dvouletou holčičku a hrozně mi chybí porochnit to malé miminko… tak ať hezky sílíte, rostete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.2.16 07:26

My jsme teprve na zacatku takze ted druhy mesic takze jeste zadny stres ale s prvnim to bylo horsi sice rok ale uz jsme lítaly po doktorech a to me asi hodne vystreslo tak ted to snad bude lepsi, hele to precineni na prekazku ne ten vek a tobe je kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
9.2.16 08:09
@Saracat píše:
Ahoj ženy :)tak už hezky dlouho tu pročítám diskuze a hledám rady…co s mým 4letym drzym synkem, jak na mimi atd..snažíme se s partnerem o druhé přes půl roku a teď jsem začala mit pocit, ze se snad zadarilo, no tak 2dny před ms test teď a je tam snad :lol:
Kezby to vyšlo, partner je starší a tohle bylo snažení už poslední, držte mi palce :hug:
Nedalo mi to a zkusim test vložit :dance:

veliká gratulace a držím palce at sílí :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.2.16 09:33

@Proužek proc az na kveten?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
9.2.16 11:14

Ahoj holky, potrebovala bych poradit. Tento měsíc sem začala brát infolic a mam trosku rozházeny cyklus. Nejsem si diky tomu 100% jista kdy proběhla ovulace. Dle mého pocitu ( i teploty) byla 24,ale je tam jednodenní pokles. Vadi to? Myslíte ze jsme ji odhadli dobre? Mam tenhle měsíc divokej 4-6 den po ovulaci sem dokonce spinila a ted uz od soboty mam takový pms ze bych někomu neco udelala a zatim nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.2.16 12:02

@Jitusee
Hodnota naměřené bazální teploty se mění v závislosti na pozici v menstruačním cyklu ženy. Po ukončení menstruačního krvácení kolísá naměřená teplota kolem 36,5 st. C. 1 až 2 dny před očekávanou ovulací nastává mírný pokles teploty. V den ovulace a několik následujících dnů (téměř až do konce probíhajícího menstruačního cyklu) nastává náhlý vzestup teploty od 0,3 do 0,6 st. C s výkyvy nad 37,0 st. C. Ke konci celého menstruačního cyklu bazální teplota klesá pod 37,0 st. C. snad ti to pomuze ted jsem to nasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.2.16 12:25

@lolitka20 protože v tu dobu už budu mít snad všechny stresy za sebou - prodáváme barák a čekáme na přepis a vypsání se z hypotéky, mělo by proběhnout ještě rozdělení zbytku mezi partnera a jeho exmanželku. A vzhledem k tomu, že chlap je v zahraničí, komunikují „úřady“ většinou přese mne.

No, ale abych se nedivila. Mám dva týdny po ms a minulý týden mi by fakt zle, jsem neskutečně unavená, pořád zívám, nemám chuť k jídlu, jsem opravdu nadměrně podrážděná - většina věcí mi vadí, nejradši bych pořád jenom spala, bolí mě vaječníky - jako kdybych byla nastydlá (ale nejsem) a občas i spodek, jako kdybych měla nebo čekala ms… ve čtvrtek jdu k doktorovi… test nic neukazuje (buď je brzo a nebo není důvod tam něco ukazovat).. příznaky u prvního těhotenství jsem kromě nevolnosti v prvním trimestru (ale žádné drastické) neměla žádné - a už vůbec ne únavu… tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.16 13:05

Ahojky, tak jsem vcera vyfasovala clostik zrovna nam to vyslo na 5DC a v pondeli na utz.. Akorat me udivuje ze mam cystu a snizenou funkci stitne zlazy a v letaku pisi ze by se v techto pripadech uzivat nemel.. :? Tak nevim nemate nekdo zkusenost?? V caru by meli vedet co muzou predepsat.. Doufam ze mi pomuze a konecne se nam zadari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
9.2.16 13:09

@lolitka20 takze toho 24. By to mohlo byt ze? Me pri ovulaci i bolí podbrisek takze bych řekla, ze to tak bylo. Akorát me tam zarazí ten jednodenní sestup po ovulaci a taky nechapu to spineni, tohle se mi vubec nestává. Jinak ja mam vysoké teploty mezi 36,8-37,1,výš mi nejde. I moje běžná teplota je nízká (cca 36,3),muže mi byt kdovíjak zle a teplota nahoru nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.2.16 15:13

@Proužek jo takhle no jak pises aby jsi se nedivila myslenyk nekde jinde a pak se to podari, hele ale to si mylsim ze je jeste brzo na nejake priznaky, minulej cyklus jsme mela neo podobneho anic ale taky to tak byt nemusi. @Jajinka33 co to je ten clostik? ja jsem 4DC dneska prisle ten nosifol tak to chlapovi hnedka nasypu do sklenicky, @Jitusee ja toho taky moc nevim takze ti to neporadim ale toho 24 ta ovulka asi dopadla uz jen podle toho co pises, me to ted bolelo skoro 3 tydny i jeste pred ovu kterou jsem si myslela ze byla v terminu takze ja v realu nevim kdy to bylo, nekdo spini u uhnizdovani coz je ve tvem pripade brzo, zkus neco procist na netu o ty bazalni teplote ja zacinam zitra merit tak jsem sama zvedava ovu testy mas prosim te jake?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.16 15:19

@lolitka20 clostilbegyt na vyvolani ovulace jelikoz ji nemam tak mi ji dr v caru chce vyvolat a v pondeli jedu na kontrolu jestli pomaha a budou nejake folikuly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.2.16 15:27

@Jajinka33 to jako zabere tak rychle? ze jdes uz v pondeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
9.2.16 15:33

@lolitka20 ja ovulaci testy nepoužívám, řídím se teplotou. Ja sem prave koukala a docetla sem se jen o nidacnim spineni, ale nekde píšou 5-7 den, nekde 10-12,pak se v tom vyznej :D asi se moc hlídam ale tim ze si nejsem jista v te ovulaci tak nevim zda mi meska ms nebo ne a sem z toho nervózní, od soboty mam pms jak ze zurnalu teda a mracim se na cely svět. V ten ms mi rano teplota klesne o 0,2 stupně (zatim nic ) a temhle měsíc mam i šílenou pleť, normalne v den ms nebo den pred ms mi vyskočí pupinek a vim ze je vymalováno. Včera mi vyskočil ( tě co uz mam :mrgreen: ) a proste nic :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.16 15:36

@lolitka20 no co jsem cetla tak ho vetsinou nasazuji 5-9DC a 11 nebo 12DC kontrolni utz jak to zabira tak asi zabira, nekomu co jsem cetla pomohl hned nekomu az dalsi cykly, tak doufam ze zabere hned a budu mit ovulaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1484
9.2.16 17:48

@Proužek Ja si ho taky moc preju, tak snad vše dopadne jak ma :srdce:
Brzy se taky zadari :hug:
Ja mam 4leteho raraska, tak budou dost od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek