Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lolitka20 píše:
@Jitusee jsou pekne ale vzdy se ma testovat stejnou znackou prave pro tyto pripady
Jebto pravda mě taky vyšel jinak ![]()
@lolitka20 děkuji
snad bude vse v pořádku.
A co ty, kdy budes testikovat?
@lolitka20 ja vim, asi sem chtela vedet ze nemám nějakou vadnou serii
ted uz jediné max. Kdyz sem nebyla těhotná neukázal fakt ani tuk a ted bych řekla od včera zas o zdibecek zesílil ![]()
@Jitusee kolik jsi DPO? na levem to je videt jak to jde pekne nahoru
@Saracat jojo,Pepino
ale zas me trosku uklidnilo ze i na těch zelených je neco videt a nejsou negativní. Ja taky myslim, ze uvidi kulový a objedná me znovu. Ale aspoň mi to zjisti z krve
a jak se cítis, nějaké priznaky? Jinak řeším jeste jednu vec. Nevim zda ovulace byla 24,nebo 27. Protoze po 24 tam byl jeden den pokles
takze nevim to den dnes sem. Ale ja bych řekla dle pocitu ze 24. Co myslíš?
@lolitka20 no to prave řeším. Buď 18 nebo 15. Ja myslim ze ovulaci na sobě i cítím a byla 24(viz fotky mého kalendáře výš ).
@Jitusee testy perfektní čárka tam je a superrrrr je jedno že na nětere značce neni tak silná zesálí super
![]()
já mám pocit že dnes mi dojde ms
@Bozenka11 dekuju
ja o tom byla přesvědčena od soboty do středy, jeste ted kontroluju kalhotky. Takze u me byla rozhodující bazalni teplota /ne ms priznaky.
@Saracat ja testovala a nic tan neni mozna az po limutu naka carka ale to je jen ta testovaci, @Jitusee ted uz to mas stejne jedno mas tam dve carky tak to je dulezity
@Emmmma píše:
Ahooj holky tak se taky přidávám… rok 2015 nic tak snad bude ten 2016 úspěšný
nás čeká ivf+icsi…dnes jsme navštívili sanus HK a budem čekat na mršku aby jsme mohli začít píchat injekce
já chodila k apolináři a IUI se nám podařilo na druhy pokus