Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na miminko jsme čekali rok a půl.. a vlastně když jsme si šli každý po svém - práci a nesoustředili se na miminko, tak se konečně zadařilo…
Nepoznala jsem to. Čekala jsem na pestrá rána (zvracení) atd. a nic… šoufl mi bylo ale až odpoledne.. trvalo to tak do šesti do večera a pak jsem se zase mohla cpát horem dolem. A to celý první trimestr.
Test jsem si udělala spíše ze zvyku - testovala jsem každý měsíc. A BUM. Koukala jsem jako puk a v tu chvíli dostala strach.. nevěřila jsem tomu a chlapovi jsem pěkně vynadala
. Jak jsem hrozně miminko chtěla, tak v tu chvíli jsem z toho byla tak na větvi, že jsem týden s nikým nemluvila… celkově ten první trimestr byl jedna velká změna.. ale jakmile se najelo na druhý, už to bylo v cajku a začala jsem se těšit… první bublinky, pak první kopání… večerní nájezdy na ledničku..
…
Nejhorší byl ten závěr, kdy jsem spíše už jen ležela.. bolela mě pánev, nohy a kolena.. na porod jsem šla sice se strachem, ale ten opadl jakmile přišly první kontrakce… najednou, jako by moje vědomí převzal autopilot a začala jsem dělat to co mi radily instinkty… nebála jsem se, věděla jsem, že mimčo prostě musí ven a že to bude stát za to… ![]()
@Proužek ty jo tak to si taky mela pestre…my uz se snazily skoro dva roky a ted jsme se uz 5mesicu chranili…ted opet prvni mesic bez ochrany tak jsem zvedava a to jsem rikala, jak to nebudu resit…je pravda, ze to resim jen tady kdyz na to najede okoli tak trvdim ze nic…nechcibaby vsichni opet vyckavali mou ms jestli uz konecne…byl to hrozny tlak…
Zdravim Vas holky, snazime se o druhe mimco, ale jestli to pujde tak jako stim prvnim tak se netesim uz ted, nemate nekdo nahodou ten graf na mereni bazalni teploty? dekuji
kalendář na netu
nebo mrkni na Womanzone.cz nebo v mobilu aplikace Můj kalendář ![]()
@Gina Jana Tuto apku (můj kalendář) používám a jsem spokojená, jde do ní vpisovat vše… Teplota, z ní grafy, intenzita MS, všechny příznaky, styk a když ani to nestačí je tam i možnost poznámek.
Ahoj…mohla bych vstoupit do diskuze?
mám doma 16ti letou dceru a rok a pul chlapečky…chceme ještě jedno miminko
![]()
Ahojky to je jasny ze muzes, no muj tel na tohle nema vybavu, jsem jedna z tech co maji radi tlacitkovy telefon.jo a meri se i pri MS?
Lolitka20: Ahojka. Pokud myslíš měření BT, tak při MS by se měřit neměla. Je to z důvodů možné infekce, pokud si měříš vaginálně. Pokud si měříš v ústech, tak klidně měř dál ![]()
Ahoj ženy
tak už hezky dlouho tu pročítám diskuze a hledám rady…co s mým 4letym drzym synkem, jak na mimi atd..snažíme se s partnerem o druhé přes půl roku a teď jsem začala mit pocit, ze se snad zadarilo, no tak 2dny před ms test teď a je tam snad ![]()
Kezby to vyšlo, partner je starší a tohle bylo snažení už poslední, držte mi palce ![]()
Nedalo mi to a zkusim test vložit ![]()
@Saracat no ja si myslim ze je tam ne? je krasna a bude silit neboj tak gratuluji ![]()
Lolitka20 ja taky doufám a děkuji za podporu ![]()
Jsi ještě stale snazilka nebo už čekáš miminko? Promiň, ale je tu těch příspěvků strašně moc ![]()
Jasny a pak clovek nema prehled, ja jsem maminka a zaroven snazilka, proc by vadilo cim vice tim lepe, jsi psala ze pritel je starsi kolik mu je prosim te?
45 a pn už se trochu bránil ale neubranil ![]()
Je tak to jsme na tom stejně
a jak dlouho už se snažíte? My od srpna 2015.