Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem v tom s tebou! PichM injekce pred ivf, 15.6. Me ceka odber vajicek. Tak snad bude cerven mesic splnenych prani nas obou ![]()
Není škoda zakládat pořád nova vlákna? Co zůstat v jednom? To je pořád přesouvání ![]()
Ahoj holky, po dlouhém váhání, bych se ráda připojila k vám. Pokusím se v krátkosti rozepsat, co vše máme za sebou. Snažíme se o miminko téměř dva roky. Mám syna z předchozího vztahu a momentálně žiji s novým partnerem a moc by jsme si přáli miminko, bohužel se nedaří. Od ledna nám nastal skoro kolotoč vyšetření. Přítel po spg, výsledky stále v normě, ale nižší počet spermií je. Potom mi doktor navrhl laparoskopii diagnostickou společně s kontrolou vejcovodu. Laparoskopie nic neprokázala a na další kontrole záhlasil doktor, že je vše v naprostém pořádku. Tohle bylo cca tedy 4mesice běhání atd. Teď tedy jsem 1. měsíc na clostilbegytu i z důvodu toho, že mam dlouhé a nepravidelné cykly. Nikdy by mě nenapadlo, že v mém věku budu muset řešit problémy s otěhotněním. Nicméně jsem tady a možná je to hloupé, ale potřebuji vědět, že v tom prostě nejsem sama a taky, že snad tu bude spousta pozitivních příběhů, kdy se to povede. Tak to je asi všechno
![]()
@Veronique173 ahoj ![]()
Taky se přidám.
My se snažíme už více jak 4 roky a mám za sebou jedno ZT před dvěma a půl lety. Já jsem podle vyšetření v pořádku a partner byl před dvěma měsíci na operaci varikokély. Už ji měl více rozšířenou a tak šel. Doktor tvrdí že je to hlavní příčina proč nám to nejde. Minule těhotenství bylo po IVF. V srpnu jdeme na spermiogram a já věřím že bude o hodně lepší. Prý se to projeví až za několik měsíců kdy uzrajou nové spermijky tak uvidíme. Každopádně na mě teď zase padla ta těhotenská horečka..
už mi zase hrabe.
Ahoj, určitě vám doporučím Conceive gel, funguje. Já jsem třeba sušší a přišli jsme na jádro pudla.