Snažilky červen 2019

3097
28.5.19 19:48

Jsem v tom s tebou! PichM injekce pred ivf, 15.6. Me ceka odber vajicek. Tak snad bude cerven mesic splnenych prani nas obou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
28.5.19 22:29

Není škoda zakládat pořád nova vlákna? Co zůstat v jednom? To je pořád přesouvání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
29.5.19 04:57

@Kkklarka vidd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.6.19 08:23

Tak se zase přidávám 😎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.6.19 10:19

Moje skupina, přidejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 06:26

Ahoj

Ahoj holky, po dlouhém váhání, bych se ráda připojila k vám. Pokusím se v krátkosti rozepsat, co vše máme za sebou. Snažíme se o miminko téměř dva roky. Mám syna z předchozího vztahu a momentálně žiji s novým partnerem a moc by jsme si přáli miminko, bohužel se nedaří. Od ledna nám nastal skoro kolotoč vyšetření. Přítel po spg, výsledky stále v normě, ale nižší počet spermií je. Potom mi doktor navrhl laparoskopii diagnostickou společně s kontrolou vejcovodu. Laparoskopie nic neprokázala a na další kontrole záhlasil doktor, že je vše v naprostém pořádku. Tohle bylo cca tedy 4mesice běhání atd. Teď tedy jsem 1. měsíc na clostilbegytu i z důvodu toho, že mam dlouhé a nepravidelné cykly. Nikdy by mě nenapadlo, že v mém věku budu muset řešit problémy s otěhotněním. Nicméně jsem tady a možná je to hloupé, ale potřebuji vědět, že v tom prostě nejsem sama a taky, že snad tu bude spousta pozitivních příběhů, kdy se to povede. Tak to je asi všechno :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
26.6.19 07:21

@Veronique173 ahoj :mavam:
Taky se přidám. :) My se snažíme už více jak 4 roky a mám za sebou jedno ZT před dvěma a půl lety. Já jsem podle vyšetření v pořádku a partner byl před dvěma měsíci na operaci varikokély. Už ji měl více rozšířenou a tak šel. Doktor tvrdí že je to hlavní příčina proč nám to nejde. Minule těhotenství bylo po IVF. V srpnu jdeme na spermiogram a já věřím že bude o hodně lepší. Prý se to projeví až za několik měsíců kdy uzrajou nové spermijky tak uvidíme. Každopádně na mě teď zase padla ta těhotenská horečka.. :mrgreen: už mi zase hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.7.19 12:27

Ahoj, určitě vám doporučím Conceive gel, funguje. Já jsem třeba sušší a přišli jsme na jádro pudla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí