Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
16.1.17 10:25

@Luss.r.m. já teda v pátek cítila bolesti a začali mě bolet prsa tak jsem si řekla že asi už to bude a v sobotu dopoledne krásný dvě čárky tak snad budu mít štěstí i na ty druhy dvě čárky :mrgreen: jinak jsem si teď už jistá že ji opravdu poznám tak už nemusím testovat :lol: tobě taky držím palce já čekám nečekám ms 26.1. kdy ty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
16.1.17 10:36

:D holky, jak já Vám závidím :D u nás o víkendu neproběhlo vůbec nic. V pátek jsem si řekla, že půjdu na diskotéku :D (dokud to ještě jde) no a v sobotu jsem z toho byla celý den nemocná :D a včera večer zase přítel byl unavenej po celým dnu v práci :D tak to bylo takový náročný, ale tak dneska se přitulíme :). Ovulaci bych měla mít v pátek, tak budeme dnes jen trénovat :D. A Vám co jste měli o víkendu ovu a klaplo Vám tulení přeji, ať jste úspěšný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.1.17 10:42

@Dady20 jo to znám přítel se takhle z akce léčí celý víkend jo už mu není 20 ale táhne mu na 30 tak to špatně snáší :lol: já doufám že to klaplo, dneska mě bolí spodek jako před ms ale raději se na to neupinam a nedělám si naděje asi je moc brzy :roll: tak doufám že vám to vyjde v pátek a budeme všechny rodit stejně to by bylo super :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
16.1.17 10:44

@Cipiseklu ja sem ted prvni mesic bez ha, ale cekam ji cca 28.1.ovulace byla 14. den cyklu takže to tak vychazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
16.1.17 10:45

@Cipiseklu jinak tomu memu taky tahne na 30 a takove akcičky snaši už o dost hur nez driv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
16.1.17 10:54

@Cipiseklu :) snad Vám to klaplo a bude to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.1.17 11:56

@Dady20 je ť se máš hned bych šla taky někam ale jelikož o víkendu jsem nemohla pi tom zákroku jsem byla nějaká divná :lol: A hlavně já bych druhý den byla v pohodě já totiz nepiji nebaví mě ty stavy druhý den :lol: Jako dám si 2-3 drinky ale jen občas když si dám panáka tak se můžu otočit a jít domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
16.1.17 12:33

@Renula5 :) já jako neměla kocovinu, ani jsem moc nepila, ale došla jsem o půl páté domů a tak jsem byla taková nevyspaná a rozlámaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.1.17 13:16

@Dady20 jo tak to se nedivím já když jsem. Bydlela ještě u našich tak každý víkend jsem chodila domů taky takhle někdy i opul8 když všichni vstávali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
16.1.17 13:30

@Renula5 :D já to taky dřív zvládala úplně jinak. Několikrát se mi dokonce stalo, že jsem byla ve škole v pátek, pak na brigošku, pak na pivo nebo někam zapařit, to až do rána a pak jsem šla zase na brigádu :D. Holt jsem už také starší a mé tělo nezvládá to co zvládalo v 18 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.1.17 14:06

@Dady20 Je Ty jsi stejná jako já taky jsem to takhle dělala škola brigáda na diskotéku a pak zase brigáda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
18.1.17 08:34

Ahoj holky, tak něco nového u Vás? My včera měli sex a dopadlo to suprově :) tak trošinku doufám, že holky najdou cestu k vajíčku. Ovulace by měla být v pátek, tak snad holky vydrží a něco se stane :) rači bych to ještě pojistila zítra, ale uvidíme jak se příteli bude chtít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
18.1.17 12:06

@Dady20 Ahoj urcite to pojistite jeste nejlepsi je to obden normalne ho znasilni :lol: u nas je top posledni dobou stale ze manzela znasilnuji jak ziva po tech lekach bycgh sexovala kliden 25hodin denne :lol: stava se ze me nynfomanka :lol: Jinak u me nic neni nove po zakroku se citim stale dobre od vcerejska beru proveru tak uvidime jak se to bude vyvyjet testovat je jeste brzy tak si nechame prekvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
18.1.17 12:44

@Renula5 Já na něj právě nemůžu být tak hrr. V pondělí se mi stalo to, že byl asi tak rozhozený co po něm očekávám, že to nebyl schopný dokončit, takže já to musím dělat nenápadně :D. Jinak bych s ním jako taky spala furt. Tak budu Ti držet pěsti, ať pak to testování vyjde. Určitě dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
18.1.17 12:48

@Dady20 tak musis pomalu a takticky :) a nenapadne :lol: to je strasny s temi chlapy kdyz chteji oni tak musis jit ale kdyz chceme my tak musis na ne jit nenapadne :) dekuji urcite dam vedet necham se prekvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí