Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luss.r.m. já teda v pátek cítila bolesti a začali mě bolet prsa tak jsem si řekla že asi už to bude a v sobotu dopoledne krásný dvě čárky tak snad budu mít štěstí i na ty druhy dvě čárky
jinak jsem si teď už jistá že ji opravdu poznám tak už nemusím testovat
tobě taky držím palce já čekám nečekám ms 26.1. kdy ty? ![]()
holky, jak já Vám závidím
u nás o víkendu neproběhlo vůbec nic. V pátek jsem si řekla, že půjdu na diskotéku
(dokud to ještě jde) no a v sobotu jsem z toho byla celý den nemocná
a včera večer zase přítel byl unavenej po celým dnu v práci
tak to bylo takový náročný, ale tak dneska se přitulíme
. Ovulaci bych měla mít v pátek, tak budeme dnes jen trénovat
. A Vám co jste měli o víkendu ovu a klaplo Vám tulení přeji, ať jste úspěšný ![]()
@Dady20 jo to znám přítel se takhle z akce léčí celý víkend jo už mu není 20 ale táhne mu na 30 tak to špatně snáší
já doufám že to klaplo, dneska mě bolí spodek jako před ms ale raději se na to neupinam a nedělám si naděje asi je moc brzy
tak doufám že vám to vyjde v pátek a budeme všechny rodit stejně to by bylo super
![]()
@Cipiseklu ja sem ted prvni mesic bez ha, ale cekam ji cca 28.1.ovulace byla 14. den cyklu takže to tak vychazi
@Cipiseklu jinak tomu memu taky tahne na 30 a takove akcičky snaši už o dost hur nez driv ![]()
@Dady20 je ť se máš hned bych šla taky někam ale jelikož o víkendu jsem nemohla pi tom zákroku jsem byla nějaká divná
A hlavně já bych druhý den byla v pohodě já totiz nepiji nebaví mě ty stavy druhý den
Jako dám si 2-3 drinky ale jen občas když si dám panáka tak se můžu otočit a jít domů ![]()
@Renula5
já jako neměla kocovinu, ani jsem moc nepila, ale došla jsem o půl páté domů a tak jsem byla taková nevyspaná a rozlámaná ![]()
@Dady20 jo tak to se nedivím já když jsem. Bydlela ještě u našich tak každý víkend jsem chodila domů taky takhle někdy i opul8 když všichni vstávali ![]()
@Renula5
já to taky dřív zvládala úplně jinak. Několikrát se mi dokonce stalo, že jsem byla ve škole v pátek, pak na brigošku, pak na pivo nebo někam zapařit, to až do rána a pak jsem šla zase na brigádu
. Holt jsem už také starší a mé tělo nezvládá to co zvládalo v 18 ![]()
@Dady20 Je Ty jsi stejná jako já taky jsem to takhle dělala škola brigáda na diskotéku a pak zase brigáda ![]()
Ahoj holky, tak něco nového u Vás? My včera měli sex a dopadlo to suprově
tak trošinku doufám, že holky najdou cestu k vajíčku. Ovulace by měla být v pátek, tak snad holky vydrží a něco se stane
rači bych to ještě pojistila zítra, ale uvidíme jak se příteli bude chtít ![]()
@Dady20 Ahoj urcite to pojistite jeste nejlepsi je to obden normalne ho znasilni
u nas je top posledni dobou stale ze manzela znasilnuji jak ziva po tech lekach bycgh sexovala kliden 25hodin denne
stava se ze me nynfomanka
Jinak u me nic neni nove po zakroku se citim stale dobre od vcerejska beru proveru tak uvidime jak se to bude vyvyjet testovat je jeste brzy tak si nechame prekvapit ![]()
@Renula5 Já na něj právě nemůžu být tak hrr. V pondělí se mi stalo to, že byl asi tak rozhozený co po něm očekávám, že to nebyl schopný dokončit, takže já to musím dělat nenápadně
. Jinak bych s ním jako taky spala furt. Tak budu Ti držet pěsti, ať pak to testování vyjde. Určitě dej vědět ![]()
@Dady20 tak musis pomalu a takticky
a nenapadne
to je strasny s temi chlapy kdyz chteji oni tak musis jit ale kdyz chceme my tak musis na ne jit nenapadne
dekuji urcite dam vedet necham se prekvapit