Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
11.1.17 15:16

@epsice já ještě těhotná nejsem ale vím že přítel před rokem říkal že pro něj není svatba podstatná když jsme se začali snažit tak docela koukám a asi si mě taky bere z lásky zatím ho nic nesvazuje :mrgreen: každopádně rodina budeme i bez svatby :srdce: a už víš co to bude? My máme doma dilema já bych chtěla překvápko a přítel to chce vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.1.17 15:21

@skoromamina12 změnila bych doktora :palec: moje mi po půl roce řekla jestli chci řešit nebo ještě počkat do toho roku protože jsem neměla srovnanou ms ale aspoň se me zeptala jestli s tím něco uděláme a dala mi volbu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.1.17 17:02

@Cipiseklu Omlouvám se, je to 1,5 roku stará holčička francouzského buldočka. Děti miluje, tak doufám, že si zvykne, až bude :D. Když jsem tu měla totiž kamošku s 9ti měsíčním mimčem a když jsem ho chovala, tak pořád po mně skákala a jak jsem ho položila, tak hned se musela jít pochovat taky :D. Akorát nevím jak to potom budu řešit s venčením s mimčem třeba. Bydlíme totiž ve 4. patře bez výtahu a Mia musí chodit tak 4-5 krát za den ven, když jsem doma (když jsem v práci, tak to celý den vydrží, protože spí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.1.17 18:11

@Dady20 jo náš taky miluje děti ale spíš by s nima blbnul a ty menší olizoval :think: a žárlivec je to strašnej snad si taky zvykne :think: já mám jasno šátek to jistí :palec: taky chodím 4-5 denně nebo na dlouhé procházky terénem tam kočárek tahat nechci myslím že i pes se těší až budu doma, není moc rád sám pořád se nás drží :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
11.1.17 18:23

@Cipiseklu Mám stejný plán ohledně šátku:D Můj pes a já přivítáme škvrně na vycházky ale určitě se jich nevzdáme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.1.17 19:20

@Cipiseklu @zelenoockaa19 :D no myslím, že to máme teda úplně stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.1.17 19:52

Holky taky máme hafanka labradora s kolii A je to můj miláček je s námi doma a je šílene líný někam jít a kór když je venku takova zima to ho musím donutit přes salamek ať se jde aspoň vyvenčit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.1.17 21:13

@Renula5 tak to bych chtěla taky ten náš má energie na rozdávání :mrgreen: určitě bude nejšťastnější za dlouhé procházky každý den nebo v rámci možností :lol: už se na to těším :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
12.1.17 08:33

Holky a nezkoušely jste metodu plodných dnů dle MUDr. Jonáše? Dívala jsem se na nějaké video, co dělala Jitka Boho a ta právě taky říkala, že když měla ovulaci, tak že to nešlo a pak, že začla užívat něco z čínské medicíny a zaměřila se právě na plodné dny dle výše uvedeného doktora a prý to hned přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
12.1.17 08:41

@Dady20 Tak to jsem ani nezkoušela a neslyšela :) Ale zkus a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.1.17 09:15

@Dady20 ahoj, já se o tom dozvěděla od známé, co prý takhle loni otěhotněla, že si to nechala vypočítat a první termín byla fuč a na další to hned vyšlo. Řekla mi to v listopadu, tak jsme to hned ten měsíc zkusili a měla jsem 10dní zpoždění, poprvé i krásné duchy na testech, ale zřejmě to odešlo s ms…no takže už to nezatracuju, zkusit se má všechno :D jen holt díky tomu jak se mi celý cyklus posunul, tak mi to vychází teď během ms… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
12.1.17 09:20

@Cindysek také mi to právě vychází na ms. Včera to ale mělo být, tak jsme to zkusili, protože teď jsem tu menstruaci měla fakt jen o víkendu jeden den a od té doby jen mírně špiním, jinak nic, tak uvidíme, jestli se třeba zadařilo nebo ne. Sice bych si moc přála holčičku a včera to nějak vycházelo na chlapečka, ale kdyby se zadařilo, tak je mi to jedno, hlavně, že to bude zdravé :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.1.17 09:28

@Dady20 právě jsem o tom něco četla (dokud mi nevyšel pozitivní test, tak jsem se tomu hodně smála :lol: :oops: ), že u prvního to pohlaví nejde uplně ovlivnit, prý až u dalších dětí. Nejdřív jsem taky chtěla holčičku, ale teď je mi to úplně šumák :D hlavně ať je zdravé a brzy u nás :srdce: tak možná se přece jen zadařilo :dance: moc bych ti to přála, vlastně všem tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
12.1.17 09:32

@Cindysek uvidíme no :)jako poslední dobou, jak o tom furt přemýšlím a myslím na to, tak u sebe vidím všechny příznaky těhotenství, pak si vždy udělám test a nic :D nechci se na to moc upínat, ale tak nějak to nejde :( a věřím, že až bude ta správná chvíle, tak se dočkáme úplně všechny :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.1.17 09:45

@Dady20 ta psychika je hrozná mrcha :D :cert: když předevčírem přišla zas ms a já se rozbulela, tak jsem si řekla dost, snažím se na to nemyslet :palec: hlavně, že jsem si řekla, že taková nikdy nebudu…no jenže to jsem si taky říkala, že jsem mladá a bude to hned :lol: takže teď se budu snažit něčím zabavit, ať nemám ani chvilku na přemýšlení, i když vymazat to nejde, kolem samé těhule, čerstvá miminka a partnerova rodina s věčnýma otázkama… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí