Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cipiseklu @Renula5 @Katie9 Holky diky, takže ovulace bud probiha nebo se chysta
no tulili sme se vcera, dneska mam smulu, protože je pracovne na jeden den pryc a zitra uvidime jak moc bude unaveny, treba ho uženu ![]()
@Luss.r.m. stačí Obden zítra bude stačit
Hlavně že tam holky jsou ![]()
@Renula5 takže to není špatný kdyby na jedné straně byl menší? Koukám že se mám ještě co učit ![]()
@Renula5 je pravda, že když se da otehotnet dva dny pred ovu tak by stacilo možna i to vcera ![]()
@Luss.r.m. Píše se, že spermie vydrží až 4-5 dnů
Ale nemám důkaz
Malá je přesně v den ovulace
A teď se uvidí, zatím o ničem nevím a zítra jdu na kontrolu ale tam ještě nic nezjistí, leda ze by brali krev ![]()
@Katie9 jedna znama pry otehotnela 5 dnu pred ovulaci
…Ja u syna otehotněla v den ovulace a u dcery nevim, to sme spolu spali pred, behem i po ![]()
@Cipiseklu Buď v klidu vůbec nevadí hlavní je ze aspoň nějaký je větší… Já mám teď oba stejně a je možné více dětí ![]()
@Luss.r.m. Přesně tak takže to úplně stačí a ani sperma vydrží v těle 4-5 dnů říkal mi to můj gynekolog ![]()
Holky tak za hodinu už vyjíždíme ty jo moc jsem nespala nervózní jsem už aby to bylo
@Renula5 tak jak jsi na tom? Držím moc palce
jsem napjatá jak to dopadne ![]()
Já dnes doufám v pozitivní test nemůžu se dočkat
![]()
@Katie9 @Cipiseklu ahoj holky tak už jsem doma ráno jsem si dala panáka
Sperma byly ukázkové ještě lepší než v říjnu
Tak mám radost jinak teď mám šílený křeče v podbrisku jako při MS. Dneska večer se mám prý nechat ještě znásilnit a kdyztak I v Sobotu tak uvidíme jak mi bude
@Cipiseklu A kdy budeš testovat?
@Renula5 takže ti udělal iui? Já budu testovat zase v 16h tak snad už dnes navíc mám zítra podle Jonasovy metody,, termín " takže my máme celý víkend pracovní ![]()
Tak ti držím palce ať to vyjde ![]()
Ahoj holky jak se máte a co víkend a kdo má nějaké novinky? ![]()
U mě byla v sobotu ovulace krásnej ukázkovej test
tak jsem teď klidná ze jsme se trefili ale ještě aby to vyšlo…
@Renula5 jak ti je? Je vše ok? ![]()
@Cipiseklu taky sem mela v sobotu ovulaci
nezjistila sem to teda podle testu ale podle hrozne pulhodinove křeči v břiše
ted jen počkat až budu moct testovat ![]()
@Cipiseklu Ahoj tak jste se v sobotu a v neděli tulili jako my
My jsme to pojistili i v pátek a v Sobotu
Tak to ti držím moc palečky aby to vyšlo
Já se cítím dobře o víkendu jsem odpočívala vařil manžel a včera mi koupil nové džíny a spodní prádlo prý za statečnost
Tak jsem celí víkend ležela nic mi nenechal dělat. A podle toho jak se cítím tak je vše oka Děkuji moc za optání jsi hodná ![]()