Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
12.1.17 12:44

@Cipiseklu @Renula5 @Katie9 Holky diky, takže ovulace bud probiha nebo se chysta :D no tulili sme se vcera, dneska mam smulu, protože je pracovne na jeden den pryc a zitra uvidime jak moc bude unaveny, treba ho uženu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
12.1.17 13:03

@Luss.r.m. stačí Obden zítra bude stačit :) Hlavně že tam holky jsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.1.17 13:04

@Renula5 takže to není špatný kdyby na jedné straně byl menší? Koukám že se mám ještě co učit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.1.17 13:07

@Renula5 je pravda, že když se da otehotnet dva dny pred ovu tak by stacilo možna i to vcera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
12.1.17 14:23

@Luss.r.m. Píše se, že spermie vydrží až 4-5 dnů :palec: Ale nemám důkaz :mrgreen: Malá je přesně v den ovulace :lol: A teď se uvidí, zatím o ničem nevím a zítra jdu na kontrolu ale tam ještě nic nezjistí, leda ze by brali krev :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.1.17 16:25

@Katie9 jedna znama pry otehotnela 5 dnu pred ovulaci :)…Ja u syna otehotněla v den ovulace a u dcery nevim, to sme spolu spali pred, behem i po :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
13.1.17 08:33

@Cipiseklu Buď v klidu vůbec nevadí hlavní je ze aspoň nějaký je větší… Já mám teď oba stejně a je možné více dětí :lol:

@Luss.r.m. Přesně tak takže to úplně stačí a ani sperma vydrží v těle 4-5 dnů říkal mi to můj gynekolog :)

Holky tak za hodinu už vyjíždíme ty jo moc jsem nespala nervózní jsem už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
13.1.17 08:40

@Renula5 neboj :hug: Dala sis panáka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.1.17 11:01

@Renula5 tak jak jsi na tom? Držím moc palce :pankac: :pankac: jsem napjatá jak to dopadne :srdce:
Já dnes doufám v pozitivní test nemůžu se dočkat :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
13.1.17 11:07

@Katie9 @Cipiseklu ahoj holky tak už jsem doma ráno jsem si dala panáka :) Sperma byly ukázkové ještě lepší než v říjnu :dance: Tak mám radost jinak teď mám šílený křeče v podbrisku jako při MS. Dneska večer se mám prý nechat ještě znásilnit a kdyztak I v Sobotu tak uvidíme jak mi bude :) @Cipiseklu A kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.1.17 11:12

@Renula5 takže ti udělal iui? Já budu testovat zase v 16h tak snad už dnes navíc mám zítra podle Jonasovy metody,, termín " takže my máme celý víkend pracovní :D
Tak ti držím palce ať to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
13.1.17 11:16

@Cipiseklu Jojo udělal… Tak držím palce aby se zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.1.17 07:41

Ahoj holky jak se máte a co víkend a kdo má nějaké novinky? :mavam:
U mě byla v sobotu ovulace krásnej ukázkovej test :palec: tak jsem teď klidná ze jsme se trefili ale ještě aby to vyšlo…
@Renula5 jak ti je? Je vše ok? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
16.1.17 09:06

@Cipiseklu taky sem mela v sobotu ovulaci :D nezjistila sem to teda podle testu ale podle hrozne pulhodinove křeči v břiše :D ted jen počkat až budu moct testovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.1.17 10:23

@Cipiseklu Ahoj tak jste se v sobotu a v neděli tulili jako my :lol: My jsme to pojistili i v pátek a v Sobotu :) Tak to ti držím moc palečky aby to vyšlo :* Já se cítím dobře o víkendu jsem odpočívala vařil manžel a včera mi koupil nové džíny a spodní prádlo prý za statečnost :) Tak jsem celí víkend ležela nic mi nenechal dělat. A podle toho jak se cítím tak je vše oka Děkuji moc za optání jsi hodná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí