Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renula5 tak jsem udělala další a byl negativní ale aspoň už tak jak má být takže asi vadný test ![]()
Tak držím palce ať už se to hne a hlavně co nejlepší zprávy
a hlavně už aby se zadařilo takhle krásný začátek dalšího roku by nebyl vůbec špatný
a hlavně já jsem narozená 17.7. tak snad mi ta 7 (2017) přinese už štěstí! ![]()
Dej vědět! ![]()
@Cipiseklu ty jo tak nevím kolikátý DC jsi? Ty jo tak držím palce aby ti ta 7 přinesla štěstí
Jo doufám že to budou krásné zprávy pichne pregnyl a ještě tenhle týden iui bych si to tak představovala iui na pátek abysme mohli přes víkend to ještě pořádně pojistit
Určitě dám vědět ![]()
@Renula5 taky držím palce ať ti v pátek udělá iui a ještě aby se to povedlo o víkendu pojistit ![]()
Já jsem dnes 12 dc a testuju od neděle 10 dc ale počítám ve čtvrtek (max v sobotu) ovulaci tak snad mi to ukáže i test
já si totiž nejsem jistá kdy ji mám přesně, ale už se něco začíná dít chvilkama mě píchne a pobolíva v podbřišku, ale zase teď na mě asi něco leze mám chvilkama zimnici nízký tlak a vůbec je mi na nic u nás v práci to řádí
tak snad budu fit aby se nám zadařilo ![]()
@Cipiseklu Dekuji dekuji uvidime doufam ze se zadari
a dneska sis delala test? jo tak me uz podbrisku na prave a leve stranme boli tyden ale dneska je to tak trochu silny. takze u tbe se urcite neco deje tak pekne pojistit
ja jsem byla nemocna minuli tyden desnme me boleo v krku a mela jsem silenou zimnici ale trvalo to cca 2 dyn ted mam rymu, ktere se nemuzu zbavit mrcha jedna az mi zalehla ucho ![]()
@Cipiseklu Jestli ze se na ovu testu ukáže jen kontrolní, znamená to ze ovu ještě není. Záleží na tom kdy si ho děláš, jestli ráno nebo az okolo poledne
Ja testovala ráno a pak jsem četla návod a ráno se testovat nemá
Takže ráno skoro nic a kolem oběda uz čárka a pak jen silila
Akorát u me na otehotneni ovu nějak nefunguje, hlídala jsem ji tak 4 cykli a nic ![]()
@Katie9 hm sakra já si ho dělám odpoledne kolem 16h
takže je lepší v poledne? Pracuju ve školce a jsem tu celý den s kolegyní tak se mi to nechce dělat na záchodě na tajnaka
ale jestli je lepší dopoledne nebo poledne tak budu muset
vím že v návodu je akorát že ne ráno
@Cipiseklu Určitě můžeš i odpoledne, někdo testuje i dvakrát denně
A jelikoz si 12 DC jestli jsem četla správně tak ovu může být až 14-15 DC i déle. Ja teď měla 16 DC ještě bolesti
Ale uz nedělám testy, jsou pro me zbytečné ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Je mi 23, přítel 28. Snažíme se od října, ale antikoncepci neberu cca 2 roky. Momentálně jsem 18DC, MS by měla dorazit 21.1.
@Lenii1 Ahoj,ja teda diskuzi nezalozila ale vítám te
Me je 20 a snažíme se už přes rok
Mám už malou holčičku 3letou
Tak nějak uz ale pokukuji po práci, protože čekat dál tak se zblaznim ![]()
@Cipiseklu nevadí že testuješ až 16:00 hod mělo by se testovat od 10:00-17:00 hod mě bylo řečeno takže ta 16:00 je ideální ![]()
@Lenii1 Ahoj vítám tě mé je 25 a snažíme se o první 3 roky tenhle měsíc nás čeká insiminace
@Lenii1 Ahoj
tak nás tu pomalinku přibývá
najít si jiný zájem v tvém případě práce je prý nejlepší říkala mi to i kamarádka že psychika dělá hodně ![]()
@Katie9 @Renula5 holky díky to se mi ulevilo
jak jsem psala ten test bez druhé čárky byl asi vadný
dělala jsem za půl holky další a byly dvě čárky ale ještě negativní. Četla jsem že průměr ovu je 13-15 DC tak uvidíme zda jsem průměr nebo ne ![]()
@Katie9 byla si u doktorky když se snažíte už přes rok? A ani ovu testy nepomáhají? Možná si to tu už psala tak mi promiň že se znovu ptám ![]()
@Cipiseklu Byla jsem tam několikrát a říkala ze je vše v pořádku ale teď v pátek jdu s tim ze prostě už se fakt snažíme přes rok a furt nic
Ovu testy mi sice zjistí kdy mám ovulaci ale i přes sex každý den, ob den, jen v době ovulace, v době menstruace prostě nic..máme toho vyzkouseno uz hodně za těch několik cyklů
Takže furt jen čekám a čekám. Teď zase ob den v době ovu každý den, tak jsem zvědavá. Beru Fertipronu a jeřáb ptačí, díky tomu zase cítím ovulaci takže nemusím testovat ![]()
@Katie9 tak třeba Ti práce pomůže přijít na jiné myšlenky
ale u mě to teda nezabírá, musím na to pořád myslet
@Renula5 tak to budu držet palce, aby inseminace vyšla ![]()
@Lenii1 Ja si taky myslím ze ty myšlenky budou furt, hlavně když jsou kolem tebe všechny kamarádky těhotné nebo právě porodili.. před pár dny oznámila další kamaradka těhotenství a upřímně..závidím ji, brecim proč všichni okolo můžou otěhotnět a ja ne. Proč někteří mají pět děti a vlastně tři z nich nebyly vůbec plánované a pak takové které se o děti nestaraji. Chodím do obchodu a detskemu oblečení se vyhýbám obloukem kdyz tam nemusím, protože jen vidím ty maličké oblecky a zase bulim. A ne, nepomáhá mít doma dítě kdyz chceš ještě jedno. Malá je ve školce a ja tu jsem celé odpoledne sama, takže myšlenky jsou furt na druhé. Ano už byl i nápad pořídit si psa ale ja zvířata v bytě moc nemusím, kdyby jsme měly barak tak ok ale do bytu ne e a k malému dítěti bych ho taky nechtěla a abych si pořídila psa a pak ho dávala pryč kvůli tomu ze se má narodit dítě, to si radši žádného.