Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
9.1.17 19:34

@Renula5 tak jsem udělala další a byl negativní ale aspoň už tak jak má být takže asi vadný test :nevim:
Tak držím palce ať už se to hne a hlavně co nejlepší zprávy :potlesk: a hlavně už aby se zadařilo takhle krásný začátek dalšího roku by nebyl vůbec špatný :palec: a hlavně já jsem narozená 17.7. tak snad mi ta 7 (2017) přinese už štěstí! :hug:
Dej vědět! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
9.1.17 21:48

@Cipiseklu ty jo tak nevím kolikátý DC jsi? Ty jo tak držím palce aby ti ta 7 přinesla štěstí :palec: Jo doufám že to budou krásné zprávy pichne pregnyl a ještě tenhle týden iui bych si to tak představovala iui na pátek abysme mohli přes víkend to ještě pořádně pojistit :lol: Určitě dám vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.1.17 10:43

@Renula5 taky držím palce ať ti v pátek udělá iui a ještě aby se to povedlo o víkendu pojistit :hug:
Já jsem dnes 12 dc a testuju od neděle 10 dc ale počítám ve čtvrtek (max v sobotu) ovulaci tak snad mi to ukáže i test :lol: já si totiž nejsem jistá kdy ji mám přesně, ale už se něco začíná dít chvilkama mě píchne a pobolíva v podbřišku, ale zase teď na mě asi něco leze mám chvilkama zimnici nízký tlak a vůbec je mi na nic u nás v práci to řádí :( :poblion: tak snad budu fit aby se nám zadařilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
10.1.17 11:47

@Cipiseklu Dekuji dekuji uvidime doufam ze se zadari :hug: a dneska sis delala test? jo tak me uz podbrisku na prave a leve stranme boli tyden ale dneska je to tak trochu silny. takze u tbe se urcite neco deje tak pekne pojistit :* ja jsem byla nemocna minuli tyden desnme me boleo v krku a mela jsem silenou zimnici ale trvalo to cca 2 dyn ted mam rymu, ktere se nemuzu zbavit mrcha jedna az mi zalehla ucho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.1.17 12:10

@Cipiseklu Jestli ze se na ovu testu ukáže jen kontrolní, znamená to ze ovu ještě není. Záleží na tom kdy si ho děláš, jestli ráno nebo az okolo poledne ;) Ja testovala ráno a pak jsem četla návod a ráno se testovat nemá :lol: Takže ráno skoro nic a kolem oběda uz čárka a pak jen silila :) Akorát u me na otehotneni ovu nějak nefunguje, hlídala jsem ji tak 4 cykli a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.1.17 12:19

@Katie9 hm sakra já si ho dělám odpoledne kolem 16h :think: takže je lepší v poledne? Pracuju ve školce a jsem tu celý den s kolegyní tak se mi to nechce dělat na záchodě na tajnaka :mrgreen: ale jestli je lepší dopoledne nebo poledne tak budu muset :think: vím že v návodu je akorát že ne ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.1.17 12:26

@Cipiseklu Určitě můžeš i odpoledne, někdo testuje i dvakrát denně :) A jelikoz si 12 DC jestli jsem četla správně tak ovu může být až 14-15 DC i déle. Ja teď měla 16 DC ještě bolesti :think: Ale uz nedělám testy, jsou pro me zbytečné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
10.1.17 12:33

Ahoj holky, můžu se přidat? :) Je mi 23, přítel 28. Snažíme se od října, ale antikoncepci neberu cca 2 roky. Momentálně jsem 18DC, MS by měla dorazit 21.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.1.17 12:45

@Lenii1 Ahoj,ja teda diskuzi nezalozila ale vítám te :hug: Me je 20 a snažíme se už přes rok ;) Mám už malou holčičku 3letou :) Tak nějak uz ale pokukuji po práci, protože čekat dál tak se zblaznim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
10.1.17 13:24

@Cipiseklu nevadí že testuješ až 16:00 hod mělo by se testovat od 10:00-17:00 hod mě bylo řečeno takže ta 16:00 je ideální :)

@Lenii1 Ahoj vítám tě mé je 25 a snažíme se o první 3 roky tenhle měsíc nás čeká insiminace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.1.17 13:46

@Lenii1 Ahoj :mavam: tak nás tu pomalinku přibývá :srdce: najít si jiný zájem v tvém případě práce je prý nejlepší říkala mi to i kamarádka že psychika dělá hodně :(
@Katie9 @Renula5 holky díky to se mi ulevilo :pankac: :mrgreen: jak jsem psala ten test bez druhé čárky byl asi vadný :think: dělala jsem za půl holky další a byly dvě čárky ale ještě negativní. Četla jsem že průměr ovu je 13-15 DC tak uvidíme zda jsem průměr nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.1.17 13:49

@Katie9 byla si u doktorky když se snažíte už přes rok? A ani ovu testy nepomáhají? Možná si to tu už psala tak mi promiň že se znovu ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.1.17 14:04

@Cipiseklu Byla jsem tam několikrát a říkala ze je vše v pořádku ale teď v pátek jdu s tim ze prostě už se fakt snažíme přes rok a furt nic :cert: Ovu testy mi sice zjistí kdy mám ovulaci ale i přes sex každý den, ob den, jen v době ovulace, v době menstruace prostě nic..máme toho vyzkouseno uz hodně za těch několik cyklů :lol: Takže furt jen čekám a čekám. Teď zase ob den v době ovu každý den, tak jsem zvědavá. Beru Fertipronu a jeřáb ptačí, díky tomu zase cítím ovulaci takže nemusím testovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
10.1.17 14:52

@Katie9 tak třeba Ti práce pomůže přijít na jiné myšlenky ;) ale u mě to teda nezabírá, musím na to pořád myslet
@Renula5 tak to budu držet palce, aby inseminace vyšla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.1.17 15:07

@Lenii1 Ja si taky myslím ze ty myšlenky budou furt, hlavně když jsou kolem tebe všechny kamarádky těhotné nebo právě porodili.. před pár dny oznámila další kamaradka těhotenství a upřímně..závidím ji, brecim proč všichni okolo můžou otěhotnět a ja ne. Proč někteří mají pět děti a vlastně tři z nich nebyly vůbec plánované a pak takové které se o děti nestaraji. Chodím do obchodu a detskemu oblečení se vyhýbám obloukem kdyz tam nemusím, protože jen vidím ty maličké oblecky a zase bulim. A ne, nepomáhá mít doma dítě kdyz chceš ještě jedno. Malá je ve školce a ja tu jsem celé odpoledne sama, takže myšlenky jsou furt na druhé. Ano už byl i nápad pořídit si psa ale ja zvířata v bytě moc nemusím, kdyby jsme měly barak tak ok ale do bytu ne e a k malému dítěti bych ho taky nechtěla a abych si pořídila psa a pak ho dávala pryč kvůli tomu ze se má narodit dítě, to si radši žádného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí