Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
3.1.17 19:17

@Renula5 jojo moje gyndarka do mě vždy nacpala antibiotika a tím to skončilo víc neřešila ale proč se to pořád opakuje od doby kdy sem porodila první dítě to mi nedokázala vysvětlit. Takže měním dr a jdu k doktorovi kterého si hodně v Ostravě chvali.my třetí dítko neplánovali ale když já si nemůžu pomoct poslední 3 měsíce mám hrozně nutkání mít ještě jedno. A byla by hrozná škoda toho nevyužit. Vím že třetí bych si ještě prala víc dětí už nechci ale kéž by mi bylo dopřáno ještě to jedno. Jsem mladá tak ať toho využijí. Kdybych později opravdu nemohla otěhotnět a já bych chtěla byla bych hrozně nešťastná ze sem do toho nešla ted když by to třeba ještě šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
3.1.17 19:49

@Luss.r.m. tak ť ok ti úplně rozumím taky bych hned měnila dr. Když byla předtím taková že vlastně ani nevíš proč a jak to stebou je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.1.17 08:11

@Renula5 a to si ji dost chvalily. Mě ale prijde, že ona je v pohodě jen když jsi tehotna, tak je mila, stara se o tebe atd. ale jakmile je nejaky problem normalně gynekologicky tak jako by si s tim neumela poradit. Radeji me poslal k prakticke, že bude problem asi i jinde. Což sem nechapala co tam jako budu delat, když mi nic jineho neni. A nemužu si dovolit chodit od jednoho doktora k druhemu aby zjistily z čeho mam zanety. nakonec se pak dozvim, že to mam chronicke a spousta času v haji zbytečně. Takže radeji zmenit gyndaře a snad už se to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
4.1.17 10:51

@Luss.r.m. Ty jo co to je za dr to je hrozný.. Ale v dnešní době najít příjemného a hlavně šikovného DR je hrozný problém… Jsem ráda za mého dr kterého mám nohy bych mu líbila :lol:

Jinak holky 11.1 jdu na utz tak se těším a poví mu co bude dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
4.1.17 11:11

@Luss.r.m. ty jo tak to bych našla jiného :nevim: já vím že máš dvě děti, ale aby mě gynekolog poslal k obvodnímu to bych mu teda dala! Já jsem v září přestoupila k jiné dr protože jsem se stěhovali, ale kamarádka si ji nemůže vynachválit, je sice soukromá docela si při platím, ale zase mi všechny výsledky naskenuje a pošle mailem i s postupem co a jak dál uděláme a můžu ji napsat kdykoliv cokoliv mailem a konzultovat, dokonce mi teď před svátkama napsala ať se objednám na preventivku takže luxus servis a je příjemná, sestřička to samé a nikdy nečekám déle jak 5 minut :palec: :potlesk:
@Renula5 držím palce!!! Snad už se taky dočkas tento měsíc to už musí vyjít :) já začnu od 9.1. testovat ovu pro můj klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
4.1.17 11:17

@Cipiseklu Tak to máš za pár tak držím palečky aby se už zadarilo… Mno jsem zvědavá kdy mi iui udělá to bude zajímavé :) Ale už ať něco vím… A tenhle měsíc se máš UK nám všem už zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
4.1.17 12:35

@Renula5 nevědět je nejhorší to chápu, ale snad bude utz ukázkový a zkusíte to ještě klasicky :mrgreen: :palec: taky si říkám kolikrát už jsem mohla být v tom za těch 8 měsíců všem kolem to jde napoprvé max do čtvrt roku a my nic :zed:
Holky teď zařizujeme byt v létě jsme se stěhovali do svého konečně ;) peněz taky není dost tak to děláme postupně a teď už finišujeme a o víkendu budeme skládat dvě skříně to bude u nás zase na rozvod :mrgreen: tak aspoň přijdu na jiné myšlenky i když já na to myslím pořád :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
4.1.17 13:53

@Cipiseklu mno minuli měsíc byl jedné folikul na pravé stane 26mm a na levé byl. Menší tak. Uvidíme jak teď a kdy mi udělá iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.1.17 16:22

@Cipiseklu tak to máš super já přestupují do gynetu v Ostravě Zábřehu taky si tam prý nechají zaplatit ale za to vybavení tam a profesionální lékaře mi to stoji. A prostředí krásné. Ta moje dr mi ještě řekla prý to není možné vždyť tady jste už třetí měsíc za sebou a pokaždé mám antibiotika. No co sem ji na to měla říct. Úplně to znělo jak by mi vyčítala že ji s tím furt otravuju. No hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.1.17 21:22

Ahoj holky, tak já mám za sebou dva cykly na Clostilbegytu a nic :( přitom na něj jsem spoléhala, že určitě zabere. Zároveň jsem manžela dokopala na spermio, a naprosto v pořádku. Můj gynekolog prohlásil, že nenašel nic, co by těhotenství bránilo, nicméně posílá mě na laparoskopii, kam půjdu v únoru. Já se jen bojim, aby to nebylo něco zásadního… To je tak ubíjející, přiznávám se, že už to vážně nezvládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.1.17 22:10

@adel18 buď v klidu jak clostil beru celkem 2 roky s přestávkami a nic teď mě čekám první iui znáš se zjistilo ze manžel má málo pohyblivé spermie… Tak se Tomu musí pomoci když se u nás do května nezadari jdu na lapinu u mě to může být způsobeno tím že jsem v 15ti měla srusty na tlustém střevě.. A jak dlouho se snažíte? Že ti posílá dr na lapinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.1.17 16:58

@adel18 Ahoj vítej :mavam: pro mě je to taky už ubijejici :( takže chápu ale neboj my se dočkáme a dáme to a vše zvládneme všechny! :pankac:
Holky mám dotaz dělám si od včera ovu testy a včera slabá druhá čárka a dnes jen ta kontrolní bez druhé čárky je to v pohodě nebo vadný test? Vím že pozitivní musí být obě stejně silné nebo ta testovací silnější jen nevím jestli je to v pohodě bez druhé čárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
9.1.17 18:10

@Cipiseklu musí být druhá čárka jestli jsi tam měla včera a dnes nic tak zkus další test třeba byl vadný… Protože je ti divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.1.17 18:35

@Renula5 Děkuju já si to myslela :think: tak já zkusím další. Jak si na tom ty jdeš teď na utz vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
9.1.17 18:45

@Cipiseklu není zač zkus jiný a uvidíš co ten…ja se chystám na středu na ten utz a tak nějak se těším a hlavně že se bude něco dít kezby se už zadarilo samozřejmě všem tady aby tenhle měsíc měl své kouzlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí