Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katie9 chápu tě…taky jsou kolem mě všechny kamarádky těhotné a i dve kolegyně v práci, pořád je tam mám na očích. A hrozně mě štve, když mi někdo rika, že jsem ještě mladá a na dítě mám dost času.
@Cipiseklu píše:
@Lenii1 Ahojtak nás tu pomalinku přibývá
najít si jiný zájem v tvém případě práce je prý nejlepší říkala mi to i kamarádka že psychika dělá hodně
@Katie9 @Renula5 holky díky to se mi ulevilo![]()
jak jsem psala ten test bez druhé čárky byl asi vadný
dělala jsem za půl holky další a byly dvě čárky ale ještě negativní. Četla jsem že průměr ovu je 13-15 DC tak uvidíme zda jsem průměr nebo ne
Jo jak píšeš Ivu je většinou kolem toho 13-15 DC tak uvidíš
@Lenii1 No ja jelikož už jedno mám tak mi nic takového nikdo neříká, jen slýchám ze není kam spěchat ze se jednou povede.. Ale jinak okolí rodiny ví ze se snažíme a jsou netrpělivý kdy to konečně přijde ![]()
@Katie9 Ja být tebou bych přemýšlela o jiném dr jestli stebou nic nebude dělat. Muj gynekolog hned jak jsem přišla a řekla že chceme miminko tak ani nečekal rok a hned mi nasadil léčbu
Ahoj tě holky je mi 22 a s nastávajícím se snažíme o miminko. Mám desátý den zpožděnou ms a dnes poprvé sei ukázal na mamma testu slabý dušík. Snad ho tam uvidíte taky ale pouhým okem jde vidět moc. Snažíme se už asi 5 ty měsíc a byli bychom moc rádi.
Musela jsem mít i posunutou ovulku.co myslíte podle fotky, mohlo se zadařit? Je to z odpolední moči. ![]()
@Kojkulina Ahoj máš pravdu vidit tam ducha. Ale ještě bych si koupila digitální test ten je prý lepší než mamatest a přesný
Ale já ho tady vidím. Zkus ten digitální ![]()
@Renula5 ten by mi mohl ukázat eventuálně i týden těhotenství že? Mám doma ještě dva od toho mamma testu citlivost deset… zítra ho zkusím protože tenhle výsledek je z té odpolední moči a asi si mě překecala na ten digital snad ho někde seženu nikde v lékárně v okolí mi ho ani nenabídli
jen mama. Kéž by se to potvrdilo.
![]()
@Kojkulina Zkusila bych zítra z ranní moci, měla by být silnější
Zítra se nám pochlub jak si dopadla
Ale myslím si ze tahle uz bude jen sílit ![]()
@Renula5 nad tím už přemýšlím dlouho ale zatím mi se vším vyšla vstříc tak uvidíme co bude teď ![]()
@Katie9 určitě dám vědět. Wow kéž by to byla pravda
0:) děkuji moc za vaše názory a ozvu se hned jak budu vědět! Přeji i vám hodně zdaru
!
@Kojkulina jo přesně tak digital ti ukáže týden… Spíš si ok něj musíš v lékárně říct většinou všude nabízí namatest a jiný ne já bych šla dotoho dugitalu
Hlavně dej vědět jak jsi dopadla a držím palce ![]()
@Katie9 Uvidis co ti řekne teď ale po roce by už mohl udělat vyšetření a hormonální profil atd… Tak uvidíš jen tak se nenech odbyt ![]()
@Kojkulina Hlavně az si koupíš ten digital precti si pořádně návod a nechej ho ponořený tak jak je psáno. Ja kdyz ho koupila poprvé tak jsem ho udělala blbě a letěl do koše bez výsledku ![]()
@Renula5 o všechno si řeknu. Mám ještě jiné problémy takže toho mám na řešení víc ![]()
@Katie9 jojo jen mu všechno řekni však je taky odtoho ať se ti pěkně vyslechne a šup neco nasadit
Ahoj holky, tak dnesni den je priserny
zacalo to uz rano kolem6:00hod auto nam nestartovalo tak manzel myslela ze je spatna baterie tak jel s tchanem koupit novou koupil zapojil a nic… tak zavolal znameho automechanika a zjistilo se ze nam zamrzla nafta
ale co ted 11:50 jsem mela jed na gynekologii na ultrazvuk. Tak tchan se nabidl, ze mi ta odveze tak jsem volala sestricce rekla jsem ji co se stalo a jestli bych mohla prijed hned. Tak nastesti byla hodna a rekla ze ano. Tak ted jsem prijela domu a deloha a slznice je pry ukazkova a foliky jsou taky krasny na obou stranach 19mm. Zitra rano jedu na gyndu znovu aby mi pichla sestricka injekci pregnylu a v patek pred 10:00hod mame prijit se spemikama na Iui… TAK ted na me prisel takovej strach nebo uzko uz aby to bylo zamnou… Pan doktor mi doporucil ze v patek rano nez k nemu pojedu si mam dat panaka alkoholu ze to zvysuje uspesnost ![]()