Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
11.1.17 12:22

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? :) Zatím se s přítelem nějak nesnažíme, ale chtěli by jsme. Druhého ledna jsem přestala brát HA, takže teď menstruuji. Sice menstruace přišla později a je extrémně slabá a trvala jen jeden a půl dne, tak nevím co to je, ale rozhodně už ji znovu nezačnu brát a necháme tomu volný průběh :) snad to bude co nejdřív. Ještě teda dodám, že jsem si nakoupila detoxikační čaj, abych se co nejdřív očistila od těch jedů a každé ráno si dávám B-Komplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.1.17 12:43

@Renula5 no dneska je fakt strašně u nás bylo -15 :cert: a ve školce mám 3 děti :mrgreen: takže asi těch zamrzlych aut bude víc :zed:
Jinak parádní zprávy ne? :palec: držím moc palce ať to vyjde a dej si panáka :mrgreen: :potlesk:
Jinak holky u nás včera proběhla žádost o ruku :srdce: přítel se vyjádřil že by jsme se ještě před narozením prcka měli vzít aby přišel do rodiny tak jak to má být tak snad se nám zadaři chtěli by jsme svatbu v červnu tak abych nebyla moc na začátku tehu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.1.17 12:46

@Dady20 ahoj :mavam: já jsem po vysazení měla první dvě ms šílený :zed: :zed: :zed: bolest jako k… :mrgreen: a pak půl roku hodně nepravidelně spíš dřív než později ale teď už se mi krásně srovnala na 28 dní prý je to běžné že se to srovnává i rok :think:
bude první? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.1.17 12:50

@Cipiseklu Ano, bude první, sice mám doma frbula, kterýho mám skoro jako dítě, ale moje miminko to bude první. Ještě tak před půl rokem jsem na dítě ani nepomyslela, ale pak se něco zlomilo a jsem jak šílená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.17 13:00

Ahoj, je mi 20 let a o děťátko se snažíme s manželem již 2 roky. Bohužel nic… Doktorka mi řekla, že je to v takovém věku naprosto normální, ale my s manželem si to nemyslíme. Moc by mi pomohlo, kdybyste nám napsali, co si o tom myslíte, popřípadě nějaké rady. Moc děkujeme. :* :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.1.17 13:01

@Cipiseklu Ty jo 3 děti to je strašný mno brácha říkal že ve škole jin chybí ve třídě 15 děti z 24 to je Strašný to máš námraza a hlavně ty chřipky… Jinak děkuji určitě si dám panáka v pátek než pojedu už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.1.17 13:03

@Cipiseklu Tak to velká gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk: jak dlouho jste spolu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.1.17 13:07

@Cipiseklu Jinak gratuluji k zásnubám :) a také se zeptám, jak dlouho jste spolu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
11.1.17 13:15
@Cipiseklu píše:
@Renula5 no dneska je fakt strašně u nás bylo -15 :cert: a ve školce mám 3 děti :mrgreen: takže asi těch zamrzlych aut bude víc :zed:
Jinak parádní zprávy ne? :palec: držím moc palce ať to vyjde a dej si panáka :mrgreen: :potlesk:
Jinak holky u nás včera proběhla žádost o ruku :srdce: přítel se vyjádřil že by jsme se ještě před narozením prcka měli vzít aby přišel do rodiny tak jak to má být tak snad se nám zadaři chtěli by jsme svatbu v červnu tak abych nebyla moc na začátku tehu :?

TOTÉŽ proběhlo i u mne na vánoce :P svatba bude 20.5 a já budu ve 25 tt. vůbec netuším jak v té době budu vypadat. Jinak já bych klidně počkala do příštího roku ale přítel taky argumentoval tím, že by se měl malej narodit do rodiny no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
11.1.17 13:16

@Kojkulina Ahoj,tak co test? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.1.17 13:30

@epsice jee tak to jsem nějak přehlédla, tak to taky moc gratuluju :dance: :hug:

a zároveň vám holky závidím…samozřejmě v dobrým :hug: o tom, že se vezmeme jsme se už několikrát bavili, ale mám pocit, že pro přítele to není podstatné. Argumentuje(před svou rodinou, já ho do toho netlačím) tím, že teď na to není dost peněz (rozjíždí podnikání), ale přitom sám ví, že svatba nebude veliká, protože moje rodina není funkční, spíš je úplně na nic. Prstýnek mi dal na Vánoce, ale poznamenal, že ještě není zásnubní :lol: :zed: ale pak když to řešila jeho rodina, proč není, tak prý je trapný být dlouhodobě zasnoubení :lol: :roll: no tak se to prostě snažím neřešit no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.1.17 13:39

@Cipiseklu jo jinak gratuluji k zasnoubení… Ty jo já bych se hned znovu vdávala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.1.17 14:52

@Kojkulina taky ho vidím a myslím že bude silit :potlesk: udělej ještě z ranní moči a přikláním se k digitálnímu sice stojí asi 180 Kč ale je podle recenzí spolehlivější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.1.17 15:01

@Dady20 co máš doma? Asi překlik ale myslíš psa vid :dance: já mám taky pejska skoro 2 ročního tak snad bude už puberta ustupovat :mrgreen: :zed: je to taky moje mimi rozmazlený :srdce: :mrgreen:
Holky děkuju :* my budeme mít taky skromnost svatbu zařizujeme byt a šetříme na vybavicku, je to spíš potvrzení našeho vztahu nic pompezniho aby jsme ukázali že na to máme :lol: jsme spolu 2 roky, ale známe se 4 předtím jako kolegové a kamarádi :mrgreen: připadá mi že se známe věčnost :P
@epsice taky gratuluju :potlesk: jelikož jsem to nečekala ani na Vánoce byla jsem dost překvapená přítel si na žádný gesta a výročí nepotrpí :mrgreen: je to stydlín :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
11.1.17 15:07

@Cipiseklu Já to taky teda nečekala, ale v té době on už věděl že jsem v tom. no prstýnek už prý měl doma měsíc, tak si mne asi bere z lásky :srdce: :srdce: jinak nám se ta svatba zvrhla. máme velké rodiny, takže hostů bude cca 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí