Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
18.1.17 12:51

@Renula5 Právě no :D jako o tom, že očekávám v pátek ovulaci o tom jsem se mu ani nezmínila rači :D jinak jsem z toho už od včera taková nějaká rozjařená, nemohla jsem usnout, teď v práci se tady pořád usmívám jak měsíček na hnoji a nejde to zastavit. Nevím co mi na to doma řekne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.1.17 10:16

@Dady20 tak u nás je to naopak ten můj může kdykoliv a kdekoliv a hlavně pořád tomu apetit opravdu nechybí :mrgreen: takže když jsem přišla s pozitivním ovu testem byl schopen hned na místě :lol: musíš na něj takticky jak radí holky, udělat pěknej večer dobrý jídlo nebo restaurace a pak nenápadně znásilnit :lol:
já jsem dnes padla a mám chřipku ale bojím se brát nějaké prášky co kdyby :* tak ležím a projíždím emimino a piju čaje :) nějaké novinky holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.1.17 10:22

@Cipiseklu Ahoj já když jsem byla nachlazena tak jsem si koupila Paralen na chřipku ten červený moc mi pomohl a zázvorový čaj :) Tak se brzy vykuryruj ;) Jo včera jsem zkoušela tu jonasovu Metodu vycházelo místo na chlapečka a mimo ovu ta už dávno bylo :lol: Ale tak jsem to zkusila a hlavně ta chuť ta byla na místě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.1.17 10:24

@Cipiseklu :D tomu mýmu taky apetit nechybí, ale v nevhodnou dobu :D když chci nebo „potřebuji“ já, tak se mu nechce a on zase chce vždy ráno, když třeba musím do práce nebo když to není v době očekávané ovulace :D.

@Renula5 tak pak dej vědět jak jsi dopadla s Jonášovkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.1.17 10:55

@Dady20 nó uvidím ale míč tomu šanci nedávám ale tak uvidíme jak říkám včera to vycházelo na chlapečka tak jsem zvědavá. Zítra to bude týden co jsem po iui ale žádný změny necítím tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.1.17 14:41

@Renula5 jo ten Paralen říkala kamarádka zdravotní sestra že se může i v tehu tak jsem přítele pověřila ať mi ho koupi :lol: já měla Jonasovku zrovna na den s ovulaci tak těžko pak říct jestli to zafungovalo ale mám tam kluka tak můžu pak soudit aspoň tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.1.17 15:27

@Cipiseklu jo ten můžeš i v tehu :) Tak uvidíš jestli jonasovka funguje :lol: Já jsem to zkusila včera tam jsem měla početí a kluk :lol: Tak uvidíme :lol: Od pondělí jsme nesexovali byla chuť u mě strašná ale žaludek mám na vodě :zed: A dneska nafouklá a furt mi to nakopava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.1.17 17:44

@Renula5 ty jo že by jsi byla v tom a konečně to vyšlo :srdce: :) já jsem zjistila že příroda je mocná v období ovu bych mohla furt a od pondělí vůbec nemám chuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.1.17 19:15

@Cipiseklu Mno nevím nechám se překvapit jak to dopadne příští týden ale myslím že by na tohle bylo moc brzy. Ale tak uvidíme. ja bych mohla furt od té doby co beru hormonální prášky jsem taková nymfomanka ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.1.17 19:52

@Renula5 je pravda že na přímo těhotenské nevolnosti je brzy ale třeba se něco děje a tělo reaguje nebo to máš z těch prášků :? uvidíme také se příští týden nechám překvapit :) hrozně se to táhne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.1.17 20:56

@Cipiseklu přesně tak uvidíme :) Mě se to ani ok netáhne hrozně mi to utíká a i občas úplně zapomenu že jsem byla ba iui… Nechci na to myslet tak nemyslím :) Ale mě to spíš utíká. No já si myslim že je to z těch léků ale necháme se překvapit co de tvoří netvoří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.1.17 21:42

Hele holky a neberete některá Femibiovin? Nebo nebrala jste? Včera jsem šla do lékárny pro kyselinu listovou a dali mi toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
20.1.17 08:05

@Dady20 Ja ji mám doma a ještě nebrala :lol: Říkala jsem si že si ji vezmu ale když baštím léky a piji čaj nechci toho do sebe Moc dávat. mas tam vitamíny který potřebuješ a je tam i listovka He roboty lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
20.1.17 09:49

@Dady20 myslíš Femibion? Ten já beru :palec: zatím mi ho nezávisle na sobě doporučily tři kamarádky aniž by věděly že se snažím ale prý kdyby někdy jsem byla těhotná :lol: v lékárně mi paní řekla že ho taky brala a skoro šeptem že je stejný co se týče složení jako Mamavit nebo tak nějak a je rozhodně levnější :lol: nikdy si v lékárně nenechám vrazit to nejdražší protože vím že za to mají bonusy a ne že by nám chtěli doporučit to nejlepší (mám tetu v léčivech) :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
20.1.17 10:26

Ahoj holky prosím vás asi jsem blázen dnes jsem týden po iui vůbec se nehledám nekontroluji nic nechci si nic připouštět. Ale tohle je mi divné už dneska začalo to už včera ale řekla jsem si že jsem něco snědla a dneska je to tady zase stále mi to nakopava na zvracení ale nejde to ten dneska mě bolí na prave straně spíš píchá spodek je jako bych to měla dostat. Myslíte že to může být ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí