Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renula5 mě tam bolí přímo tak nějak střed a fakt 14 dní v kuse. Jako nikdy před HA jsem nemívala bolestivé cykly, ale otázkou je, co se mnou udělalo 7 let braní HA. Jinak já se na to snažím nemyslet, dokonce teď o víkendu byl takový frmol, že jsem na to ani nepomyslela, že by mohlo něco vyjít. Spíš sem si říkala, jak mi fakt bolí to břicho, že tam je nějaký problém, ale hlava si se mnou ve spánku dělá co chce ![]()
@Dady20 uvidíš tedy co ti poví jestli tam tedy něco je… Budu držet palce aby to nebylo něco vážného ale snad ne. Ty jo já jsem Ha nikdy nebrala ani nemůžu já po ní přibírám zkusila jsem ji 1 v 15 ti a stačilo už nikdy víckrát
@Renula5 Já právě tak dlouho no
jako nikdy jsem s ní problém neměla, až teď jsem si o tom docela dost načetla a už jsem to nechtěla brát a taky zkusit to mimi. Bavila jsem se o tom s přítelovou mamkou, co je vystudovaná gynekoložka a říkala, že buď se nám to povede hned po vysazení nebo až za dlouho, než se to tělo těch všech nastřádaných hormonů zbaví a zase se obnoví všechno tak jak má. Proto bych si právě přála, aby to vyšlo teď hned a ne čekat nějak dlouho
přece jen mi je 24 už ![]()
@Dady20 je buď v klidu mě bude 26 jeste uši v pohodě My se snaž ok mě 3 roky a člověk nic nenadělá hold si bude muset člověk počkat není to jednoduché jak to vypadá… Ale jestli chceš jistotu tak to klidně můžeš říct své dr ze se snažíte o miminko a ona už ho co dělat ![]()
@Renula5
jasný, té to určitě řeknu, protože mám vrozenou vadu na jedné ledvině a už dříve jsme se o tom bavily, že bude nutné to hlídat, takže na té preventivce jí řeknu, ať vše důkladně zkontroluje ![]()
@Dady20 mě je taky 24 a začali jsme se snažit ve 23 a mám pocit jako kdybych za třičtvrtě roku snažení hrozně zestarla
určitě to řekni dr za to nic nedáš ona si tě aspoň pohlída
já měla jít teď v lednu ale kvůli nemoci mě přeobjednali na únor
ale co stejně bych se asi nic nového nedozvěděla
a přítel se mě už 4 dny ptá,,tak co už něco víš?"
nedočkavec jako já, někdy mám pocit že má o mém cyklu větší přehled jak ja, něco se za tu dobu naučil ![]()
@Cipiseklu tak to už dr svami něco dělá ne? Můj Dr hned nasadil léčbu před těmi 3 roky když se nezdařilo hned 2 měsíc tak hned začal konat ![]()
@Cipiseklu
tak snad jak tam půjdeš v únoru, tak bude překvápko na ultrazvuku ![]()
@Renula5 @Dady20 jo dr mi hned řekla že můžeme dát nějaké léky ale já neměla srovnanej cyklus takže jsem řekla že nejdříve srovnáme a pak léčba a že bychom raději zkoušeli a řekla mi ze když to do roka nebude tak už začneme konat i dřív ale já opravdu nechci nikam spěchat i když bych to chtěla hned
ještě máme 4 pokusy a pak to bude rok tak ještě asi počkáme ![]()
@Cipiseklu aha no já jsem měla na srovnání proveru
Teď ji beru po ovulaci a vlastně ani nevím proč nějak jsem se neptala ![]()
@Cipiseklu tak uvidíš no. Já zase dnes mluvila s pritelovou mamkou a ta říkala, ze to jsou jen pověry s tím, ze se nemůže po HA. Pak jsem našla na netu i nějaké grafy, kde porovnavaly čas otěhotnění po HA a i když holky nic nebraly a ze to vychází u obou kolem 4 měsíců. Jediný problém byl u toho když ženy mají náplastí nebo si to nechávají píchnout tu HA, ze u nich je to průměrně po 10 měsících, tak jako uvidíme no. ![]()
@Dady20 já už jsem toho přečetla tady na emiminu a akorát jsem se uklidnila že nejsem vadná že se dlouho snažíme jenže taky jsme se tak do září/říjen jako moc nesnažili spíš tak když se povede tak super ale už mě to trochu začíná deptat a znepokojovat
Každopádně to v únoru proberu s dr a možná už to někam nechám posunout ![]()
@Renula5 asi se na prověřuje nebo něco zeptám
teď už cyklus dobrej ale asi to opravdu už posunu ![]()
@Cipiseklu to věřím. My se snažíme ani ne měsíc, ale přijde mi to už dlouho a taky bYch chtěla test se dvěma čárkama
![]()
@Cipiseklu jo jo určitě se ozvy… A řekni si i o hormonalni profil aby se vědělo jak to máš ![]()