Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
22.1.17 15:06

Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám do diskuze :) je mi 20 a přítel je starší o nekolik let, snažíme se o miminko od konce listopadu :) moc se tesim az to vyjde, ale tuším že to asi nějakou dobu potrvá. Přítel už má 4 letou holčičku, a je vážně úžasná. Menstruaci jsem měla přesně na den, od listopadu neberu anti, ale jak tu čtu, tak hodně máte rozhozený cyklus, myslíte, že se mi může ještě taky rozhodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.1.17 16:16

@VeronikaHo ahoj :mavam: tak já tě asi zklamu ale nemusíš to tak mít :) já jsem první dvě ms měla ukázkový 28 dní a pak to začalo 23 dní 25 někdy už i 20! No byla jsem z toho hotová ale po půl roce už zase krásně 28 :) teď mám asi 3 cyklus zase normál :lol: jinak doporučuji kontryhel čaj na úpravu cyklu a kapky gynex můžeš je dát i příteli na podporu jsou to bylinky takže žádné léky co by jste museli konzultovat s lékařem :palec: a doporučím ovu testy pokud nemáš od dr potvrzené kdy a jestli máš ovu já jsem je měla začít používat hned jak se mi to srovnalo (rijen) teď jsem je začala na začátku měsíce používat a zjistila jsem kdy mám ovu :palec: mohla jsem to možná vědět dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
22.1.17 16:20

@VeronikaHo ahoj vítám tě u nás :) Všechno co pise @Cipiseklu Tak nemá cenu psát. Jen ještě můžeš chlapovi koupit kapky korolen na podporu jsou to bylinné kapky a mám snimi Teda chlap má dobrou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.1.17 17:00

@Renula5 @Cipiseklu moc děkuji za rady, urcite koupim caj :) musim zajit na gyn zda ovu mam, ještě jsem se tam nedostala, mam furu práce :) jsem hrozne natěšená, už aby to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
22.1.17 17:59

@VeronikaHo to můžeš zjistit i podle ovu testu když bude dělat ovu test kolem 10-11 dc každý den ve stejnou hodinu dokud druhá nebude stejná jako kontrolní čárka. Nejlepší ovu test je dělat od 10:00-17:00 hod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
22.1.17 19:05

@VeronikaHo ahoj :) vítám tě mezi námi :) já taky teď vysadila antikoncepci, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 19:44

Holky vyznate se některá v grafu Bazalky? Já jsem tento cyklus zmatená :mrgreen: mám cyklus 26 dni a nějak podle grafu nevidím ovu :D můžete mi některá poradit jestli byla? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.1.17 19:59

@Jančulka20 já bych řekla 18dc mě kamarádka říkala že je ovu když ti teplota klesne ale já se v tom moc nevyznám :mrgreen: někdo říká že když je teplota nejvyšší a tu máš 21 dc ale to se mi zdá pozdě na cyklus 26 ale vše je možné :) taky začnu měřit tak to musím nastudovat :palec:
Jo a je možné že některé cykly můžou být anovulacni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
22.1.17 20:04

Já to pochopila tak, ze ovulace má být nejvyšší teplota, když se otěhotní, tak zůstane vyšší a když ne, tak se zase sníží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
22.1.17 20:06

@Jančulka20 ty jo tak ti nepovím tomuhle nerozumím… Podle mě jsou lepší testy holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 20:06

@Cipiseklu no ona by to mělo být poslední den nízkých teplot a pak by měla stoupnout a zůstat vyšší až do ms a pak klesne na úroveň před ovu a dostaneš ms.. já měřim 3. Měsíc a první byla ta křivka hrozně přehledná a to jsem otehotnela a pak potratila.. A minuli měsíc taky přehledná a teď nevím nevím :D fotka prvního cyklu a to byla ovu 19. Den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.1.17 08:51

Ahoj holky, tak jsme to s přítelem asi přece jen stihli. Sex byl včera ráno, tak uvidíme. Hele a chci se jen zeptat, měli jsme tento měsíc několikrát nechráněný sex a ve čtvrtek jdu k doktorce. Myslíte, že kdyby něco klaplo, že by bylo už něco vidět? Nemyslím miminko, ale nějaké změny třeba v děloze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
23.1.17 08:57

@Dady20 ahoj tak to je super :) No já si myslím že by bylo ještě brzy aby něco viděla… Ono prý kolem 7-8 den po ovo je zahnizdovani ale nevím uvidíš třeba ti něco řekne ale já si myslím že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.1.17 09:00

@Renula5 :D aha, no uvidíme. Já jsem totiž tentokrát celá natěšená tam jít na preventivku, že by mohli něco objevit :D skoro každý den se mi o tom zdá, že jsem třeba u doktorky, že mě dělá ultrazvuk a že tam prostě je :D. Ale spíš se připravuji, že mi řekne, že mám nějaký zánět nebo něco, protože už asi 14 dní mi bolí v podbřišku každý den :(. A močák to není, toho jsem zánět měla a bolelo to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
23.1.17 09:17

@Dady20 aha no tak to nevím mě zas před Ivu bolí v podbrisku práva a levá strana na střídačku. A teď mě bolí též v podbrisku a fandu mám jako bych to měla dostat každou chvíli tak taky uvidím teď v týdnu…ale ty sny to není dobré zkus to vymazata nějak z hlavy a nemyslet na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí