Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
9.8.17 18:14

@Renula5 jdu 22.8. akorát mi začne dovolená tak se těším ještě víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
9.8.17 18:43

@Cipiseklu tak to je prima tak to budud cekat… no chlapovi zacina 25.8 tak se uz taky tesim ze vypadneme ja jsem stale doma a marodim… tak se tesim na dovcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.8.17 11:24

@Renula5 tak to je super aspoň se odreagujes :) ja uz se nemuzu dočkat dovolené už jen tento týden a mám veget! Tak držím palce ať se zadaří! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
14.8.17 11:44

@Cipiseklu Jo přesně tak už ať to je. A chystate se někam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.8.17 12:35

@Renula5 chystali jsme se k příbuzným na Moravu, 5 hodin cesty aspoň na dva dny ale oni nám to ulehčili a přijeli o víkendu k nám na chalupu :mrgreen: takže asi jen budeme doma a uděláme si nějaký výlet 8) odpočinek bude i doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.17 17:57

Zdravím, je tu nějaká maminka co má už jedno Dítě a plánuje druhé a nejde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
30.4.18 13:56

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla a chtěla bych vědět jak jste na tom, kdo už čeká mimčo nebo už má? :oops: :) já jsem 31.3. porodila Maxmiliánka, byla to dlouhá cesta a věřím že i vy jste ušly kus cesty a doufám že šťastně k miminku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
30.4.18 15:39

@Cipiseklu ahoj u nás je spoustu novinek… Podstupujeme první IVf jsem po odběru ale strašný komplikace nastaly prodělala. jsem hyperstimulacni syndrom. Odebrali vajíčka jenom z levého vaječníku pravý musely nechat nesel :,( mám pravý vaječník srostlý za dělohou srůsty zjistili po poslední laparoskopii která byla minulý rok v říjnu jestli mám průchodné vejcovody. Takže mi odsahli jenom 20vajicek vybraly 17 a z toho bylo jenom 7kvalitnich. No a z těch 7nam zbylo jenom jedno :,( po 6ti denní kultivaci se objevili černé buňky špatný vývoj. Takže v mrazáku na nás čeká jediný bojovník, který je kvalitní. Nejhorší bylo to že zůstalo ve mě dalších 18vajicek :,( takže teď píchám injekce na ředění krve a už čekám na Ms. Ta by měla přijít někdy ted. Zavádět embryo budeme až druhou ms aby se moje tělo pořádně pročistilo od těch hormonů. Takže na konci června. A tobě strašně moc gratuluji hlavně hodně zdravíčka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.18 20:07

Ahoj mě je 22 a už skoro rok se snažíme… pořad se mi dělají cysty na jednom vaječníku, beru indonal piju Kontryhel a beru taky gynex :D :D :D tak snad už to příští měsíc vyjde :cert:

• Citovat
  • Upravit
396
2.5.18 22:01

@Renula5 tak to mám radost že se něco už děje :potlesk: :srdce: malý bojovník to zvládne a ty s ním a příští jaro budeš maminka :oops: :srdce: to už musí vyjít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
2.5.18 22:24

@Cipiseklu jojo taky mi to věřím už aby to bylo děkuji :hug: dneska jsem to už dostala tak ještě jedna a pak hurá krásných 9mesicu :) no jenom mě teď zlobí alergii furt plný nos ani smrkat to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.5.18 08:53

@Renula5 tak držím palce ;) jo alergie to je děs to mám taky :zed: minulý týden jsme oba měli i rýmu nevím kdo na nás co prsknul :think: nikam nechodíme mezi lidi ještě příští týden a končí nám sestinedeli a už má Max za sebou prvni rýmu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
30.10.18 15:47

Tak holky kdo už má mimčo nebo čeká??? :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie