Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renula5 jdu 22.8. akorát mi začne dovolená tak se těším ještě víc ![]()
@Cipiseklu tak to je prima tak to budud cekat… no chlapovi zacina 25.8 tak se uz taky tesim ze vypadneme ja jsem stale doma a marodim… tak se tesim na dovcu
@Renula5 tak to je super aspoň se odreagujes
ja uz se nemuzu dočkat dovolené už jen tento týden a mám veget! Tak držím palce ať se zadaří! ![]()
@Renula5 chystali jsme se k příbuzným na Moravu, 5 hodin cesty aspoň na dva dny ale oni nám to ulehčili a přijeli o víkendu k nám na chalupu
takže asi jen budeme doma a uděláme si nějaký výlet
odpočinek bude i doma ![]()
Zdravím, je tu nějaká maminka co má už jedno Dítě a plánuje druhé a nejde to?
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla a chtěla bych vědět jak jste na tom, kdo už čeká mimčo nebo už má?
já jsem 31.3. porodila Maxmiliánka, byla to dlouhá cesta a věřím že i vy jste ušly kus cesty a doufám že šťastně k miminku ![]()
@Cipiseklu ahoj u nás je spoustu novinek… Podstupujeme první IVf jsem po odběru ale strašný komplikace nastaly prodělala. jsem hyperstimulacni syndrom. Odebrali vajíčka jenom z levého vaječníku pravý musely nechat nesel
mám pravý vaječník srostlý za dělohou srůsty zjistili po poslední laparoskopii která byla minulý rok v říjnu jestli mám průchodné vejcovody. Takže mi odsahli jenom 20vajicek vybraly 17 a z toho bylo jenom 7kvalitnich. No a z těch 7nam zbylo jenom jedno
po 6ti denní kultivaci se objevili černé buňky špatný vývoj. Takže v mrazáku na nás čeká jediný bojovník, který je kvalitní. Nejhorší bylo to že zůstalo ve mě dalších 18vajicek
takže teď píchám injekce na ředění krve a už čekám na Ms. Ta by měla přijít někdy ted. Zavádět embryo budeme až druhou ms aby se moje tělo pořádně pročistilo od těch hormonů. Takže na konci června. A tobě strašně moc gratuluji hlavně hodně zdravíčka ![]()
Ahoj mě je 22 a už skoro rok se snažíme… pořad se mi dělají cysty na jednom vaječníku, beru indonal piju Kontryhel a beru taky gynex
tak snad už to příští měsíc vyjde ![]()
@Renula5 tak to mám radost že se něco už děje
malý bojovník to zvládne a ty s ním a příští jaro budeš maminka
to už musí vyjít ![]()
@Cipiseklu jojo taky mi to věřím už aby to bylo děkuji
dneska jsem to už dostala tak ještě jedna a pak hurá krásných 9mesicu
no jenom mě teď zlobí alergii furt plný nos ani smrkat to nejde ![]()
@Renula5 tak držím palce
jo alergie to je děs to mám taky
minulý týden jsme oba měli i rýmu nevím kdo na nás co prsknul
nikam nechodíme mezi lidi ještě příští týden a končí nám sestinedeli a už má Max za sebou prvni rýmu ![]()