Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lola21 Dekuju, určitě dam
dnes jsem 51 den cyklu, MS nikde, test minuly pátek negativní, ale děsně mě bolí a svědí bradavky, mám furt hlad (normálně nejim třeba 2-3 dny), furt chodím na WC, cpu se čokoládou, kterou normálně nejim, migrény a motani hlavy ![]()
@MichaelaRitschel jestli v pátek neslo nic videt, tak dnes uz určitě půjde
HCG stoupá velmi rychle
mě taky hrozně svědí bradavky a mám je citlivé, prsa se mi zvětšila uz o jednu velikost
Ja jsem ze zacatku těhu neměla chuť na jídlo vůbec a nejedla jsem třeba cely den a chutě na sladké, slané přišly taky až později
motani hlavy mam taky, je to hrůza
moc ti fandím
budu na tebe dnes myslet, aby tam byli // ![]()
@Lola21 na zvětšení prsou se celkem těším
mám je normálně malé
Tyjo, davas mi celkem naději
hrozně si přeju // ale bojím se, ze když tam nic nebude, budu hodně
@Dady20 dam dam ![]()
@MichaelaRitschel hej holky, tak to je jediná moje obava z otěhotnění, ze se mi zvětší prsa
Mám už teď 6 a nechci mít už větší ![]()
@Dady20 @Lola21 tak ráno dělaný test vyšel negativný
i přítel hledal aslespon dušíka, ale úplně snehobilo ![]()
@MichaelaRitschel
tak to mě mrzí, ale je to divny. Já bych šla k doktorce už.
@Lola21 dnes je to 13 dni, co jsem to měla dostat
@Dady20 zítra tam jdu
Doma mi bylo řečeno „mas všechny příznaky, jen ta druhá čárka chybí“
@MichaelaRitschel tak uvidíš co ti řekne
jako je to ale divny, se 13 denním zpoždění by tam už měla být na 100% si myslim
@Dady20 taky si právě myslím, ze už by tam měly být
kdyby se aspoň moje tělo chovalo normálně, ale bradavky bolí víc a víc, dotknout se jich, tak skoro brecim bolestí
a furt do sebe něco cpu (jsem schopna nejist 2-3 dny a teď nevydržím ani 2 hodiny)
Ahoj holky, tak jsem dnes byla u gynekologa, protože MS stále nikde
dle ultrazvuku těhotná nejsem, ale poslal mě ještě na krev do nemocnice, ale už jsem smířená, že budou negativní. Každopádně mi vysvětlil, proč mám takhle dlouhé cykly. Je to „díky“ PCO - polycystické vaječníky. Pokud do 3-4 měsíců neotěhotním, udělá mi laparoskopii a poté do měsíce budu v tom. Ale ještě než jsem odešla z ordinace, tak mi řekl „stejně za 2 měsíce přijdete, že jste těhotná“ ![]()