Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jančulka20 gratuluji ještě jednou
to je krásný, vědět že bude miminko ![]()
Tyjo ja jdu snad zpátky sem, tady máte samé pozitivní testy
Uz bych taky jeden potřebovala, tak mi pošlete trochu té plodnosti ![]()
Ahoj holky, jedna holčina založila tuto skupinu https://www.emimino.cz/…ehulky-2017/ pro ty, kdo objevily dvě čárečky
tak se dýštak přidejte, ať si můžeme předávat zkušenosti a info, jak to u nás všech probíhá ![]()
Ahoj holky, tak jsem ráno našla taky //
kombinace nové práce, cvičení, gynexu a fertiprony zabrala
budu ještě testovat clearblue, ale objevily se výrazné témeř okamžitě
ostatním držím palce ![]()
Ahoj holky, včera jsem byla na první prohlídce u dr
máme 6+4tt a 6,4mm
@Dady20 Také jsem byla na prohlídce včera 6+4tt a můj má 7,3mm
doufám, že to nebude obr ať se mi pěkně rodí
![]()
@VeronikaHo
moc gratuluji. No já právě myslela, že to moje bude obr, protože na jiné diskuzi taky jedna včera byla a ta měla 5,5 mm nebo nějak tak
tak to jsem si říkala, že je to moje velký, ale teď vidím, že je na středu
. Ale neboj se, oni se srovnají a budou to příkladný miminka kolem tří kilo ![]()
Ahoj holky vám všem gratuluji k // a tiše závidím
A kdo byl. Na kontrole gratuluji taky
Já jdu zítra na utz tak uvidím kdy přibližně bude moje 3 a doufám už poslední iui už bych taky chtěla najít // my jsme teď dělali na bytě pár úprav bouralo se malovalo nó hrozný ale už to máme a já jsem ráda
Třeba v nové v ložnici půjde miminko líp
Je mi 24 a snažíme se už skoro rok a furt nic. Minulý rok v květnu jsem samovolně potratila ale bylo ještě brzy nakej 5.tyden. Od toho mám akorát samé problémy, cyklus se mi prodloužil nebo spíš jsem to skoro nedostávala. Byla jsem u doktorky a ta mi předepsala antikoncepci na 3 měsíce že se mi to tím srovná teď jsem ji vysadila a myslela jsem si že to bude dobrý…Ale spletla jsem se teď mám po menstruaci a začala jsem špinit jen malinko ale začala během cyklu se mi to ještě nestalo
nechápu co to má znamenat…Stalo se Vám to taky?
Holky je tu ještě někdo kdo stále není v tom?
my stále nic…pokud se nezadari do září jdeme na spermiogram a já na hormonální profil přijde mi to jako věčnost a ztráta času do září
ale co se dá dělat teď trochu vylepsujeme bydlení a už se těším za 3 týdny na dovolenou tak třeba tam už konečně ![]()