Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
24.3.17 12:51

@Jančulka20 gratuluji ještě jednou :srdce: to je krásný, vědět že bude miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
25.3.17 00:27

Tyjo ja jdu snad zpátky sem, tady máte samé pozitivní testy :lol: Uz bych taky jeden potřebovala, tak mi pošlete trochu té plodnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
25.3.17 19:37

Ahoj holky, jedna holčina založila tuto skupinu https://www.emimino.cz/…ehulky-2017/ pro ty, kdo objevily dvě čárečky :) tak se dýštak přidejte, ať si můžeme předávat zkušenosti a info, jak to u nás všech probíhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.17 10:52

@Jančulka20 také ti moc gratuluji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.17 11:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.4.17 12:02

Ahoj holky, tak jsem ráno našla taky // :srdce: kombinace nové práce, cvičení, gynexu a fertiprony zabrala :dance: budu ještě testovat clearblue, ale objevily se výrazné témeř okamžitě :srdce: ostatním držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.17 12:06

@Cindysek gratuluju :srdce: a tiše závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
8.4.17 12:14

@Cindysek moc gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.4.17 07:53

Ahoj holky, včera jsem byla na první prohlídce u dr :) máme 6+4tt a 6,4mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.17 08:20

@Dady20 juu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.4.17 10:29

@Dady20 Také jsem byla na prohlídce včera 6+4tt a můj má 7,3mm :D doufám, že to nebude obr ať se mi pěkně rodí :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.4.17 10:31

@VeronikaHo :) moc gratuluji. No já právě myslela, že to moje bude obr, protože na jiné diskuzi taky jedna včera byla a ta měla 5,5 mm nebo nějak tak :D tak to jsem si říkala, že je to moje velký, ale teď vidím, že je na středu :). Ale neboj se, oni se srovnají a budou to příkladný miminka kolem tří kilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.4.17 21:02

Ahoj holky vám všem gratuluji k // a tiše závidím :srdce: A kdo byl. Na kontrole gratuluji taky :hug: Já jdu zítra na utz tak uvidím kdy přibližně bude moje 3 a doufám už poslední iui už bych taky chtěla najít // my jsme teď dělali na bytě pár úprav bouralo se malovalo nó hrozný ale už to máme a já jsem ráda :) Třeba v nové v ložnici půjde miminko líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.17 20:26

Je mi 24 a snažíme se už skoro rok a furt nic. Minulý rok v květnu jsem samovolně potratila ale bylo ještě brzy nakej 5.tyden. Od toho mám akorát samé problémy, cyklus se mi prodloužil nebo spíš jsem to skoro nedostávala. Byla jsem u doktorky a ta mi předepsala antikoncepci na 3 měsíce že se mi to tím srovná teď jsem ji vysadila a myslela jsem si že to bude dobrý…Ale spletla jsem se teď mám po menstruaci a začala jsem špinit jen malinko ale začala během cyklu se mi to ještě nestalo :( nechápu co to má znamenat…Stalo se Vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.6.17 13:08

Holky je tu ještě někdo kdo stále není v tom? :think: my stále nic…pokud se nezadari do září jdeme na spermiogram a já na hormonální profil přijde mi to jako věčnost a ztráta času do září :zed: ale co se dá dělat teď trochu vylepsujeme bydlení a už se těším za 3 týdny na dovolenou tak třeba tam už konečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí