Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cipiseklu píše:
Holky je tu ještě někdo kdo stále není v tom?my stále nic…pokud se nezadari do září jdeme na spermiogram a já na hormonální profil přijde mi to jako věčnost a ztráta času do září
ale co se dá dělat teď trochu vylepsujeme bydlení a už se těším za 3 týdny na dovolenou tak třeba tam už konečně
Držím palce, ať není léčba nutná
Třeba na dovolené příjdete na jiné myšlenky a naberete novou energii
Hlavně si dovču užíjte!!
@Cipiseklu ahoj neboj nejsi v tom sama já stále nejsem v tom zítra budu týden po IUI tak čekám na výsledek a modlím se aby se zadarilo pokud ne tak mě čeká laparaskopie a to se bojím tak doufám že se zadarilo. A neboj ono to přijde
@Renula5 vy už se taky snažíte dlouho vid?
ale moje kamarádka po laparo otěhotněla hned a to jim to 2 roky nešlo tak bych se nebála určitě to pomáhá
já doufám že to nebudu muset řešit že přes ty prázdniny se povede ![]()
@MaláJája ach jo ![]()
A máte plány na léto holky? My asi jen ČR teda asi určitě
pokud neseženeme last minute třeba na 4 dny do zahraničí já bohužel nemám moc dovolené ![]()
Ahoj holky, přidávám se k Vám
mě bude za pár dní 24, příteli je 28.. začínáme se snažit čtvrtý cyklus.. zatím stále nic, mě to hrozně mrzí, přítel je v pohodě.. ja si připadám neschopná, vždy když MS příjde.. tento cyklus jsme si naordinovali bylinky, tak snad
a co vy? Není v mých silách přečíst všechny příspěvky, tak se omlouvám.. všem co uz našli dálnice // moc gratuluji a nám ostatním přeju sílu, pozitivní náladu a taky trpělivost
ono to vyjde ![]()
@Cipiseklu Uz 4roky
a dneska se mi ms rozjíždí takže laparka mi nemine. Ještě Teda předtím se objednám zitra na genetiku tak uvidím. Jinak na léto se těším 25.8 se chystáme k moři do Chorvatska tak se strašně těším
@MaláJája Ahoj ženy, je mi 21 a o miminko se snažíme již přes rok bohužel skrz zdravotní potiže (cysty na vaječníkách) se nedaří, i po nasazení UTROGESTANU.
Je tu někdo na tom podobně?
Ahoj snažilky, hlasim se Vám po dlouhe době. S manželem jsme se snazili o miminko od listopadu 2016 a chtela bych se s Vámi podelit o radost z dnešního rána. Byl u toho se mnou manžel za což jsem šťastná. Obrecela jsem to i kdyz se mi vůbec nechtělo. Snad budeme konečně rodina
![]()
@PamelaDrtilova píše:
@MaláJája Ahoj ženy, je mi 21 a o miminko se snažíme již přes rok bohužel skrz zdravotní potiže (cysty na vaječníkách) se nedaří, i po nasazení UTROGESTANU.Je tu někdo na tom podobně?
Ahoj, ja trpela na cysty hodne, nakonec mi vzali i kus vajecniku a ted jsem po 4. Tehotna tak neves hlavu
Drzim palce at se brzo zadari ![]()
Ahoj holky hlásím se po dlouhé době
tak jak jste na tom? Jak užíváte léta? ![]()
Já se musím pochlubit v pátek jsem po více než roce našla // úplně nádherný mám z toho hroznou radost (oba samozřejmě)
22.8. jdu na gyndu mám zrovna dovču nikam se nechystáme tak jsem ráda že nemusím čekat déle
měla bych být už v 7. týdnu tak snad i něco uvidím ![]()
A vám co jste také našli gratuluji ![]()
Ahoj snažilky, velká radost mi nezůstala moc dlouho, o miminko jsem přišla. Az se tělo trochu zregeneruje tak budeme ve snažení pokračovat, snad vše pujde dobře a rychle když je teď,,pohnojeno" ![]()
Ahoj holky, u me nic moc jen ze jsme o rok uz stara zase
jinak cele leto jsem bez hormon. lekach tak si kapu jen gynex tenhle tyden cekam asi ovu nejak ji neresim ted a uzivam. 25.8 odjizdime do chorvatska tak se tesim hrozne, prptze tady je zima teda dneska ja radsi teplo.. no a jestli v zari dostanu MS tak mam prijit na krev a domluvit si termin na Laparaskopii tak doufam ze se zadari nechce se mi podkudlu
@Marinkaa to je mi líto
doufám že se vám brzy zadaří! ![]()
Já se teda taky bojím ale nesmím na to moc myslet spíš se snažím pozitivně ![]()
@Renula5 já jsem také o rok starší a vlastně už jsem přesáhla limit této skupiny a už je mi 25
pokud mi to tak vypočítá i utz mám podezření ze jsme pocali na moje narozeniny ![]()
@Cipiseklu No tak to ja uz tady presluhuji me je 26
ju tak to je paradni kdy jdes na utz?