Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
21.6.17 13:32
@Cipiseklu píše:
Holky je tu ještě někdo kdo stále není v tom? :think: my stále nic…pokud se nezadari do září jdeme na spermiogram a já na hormonální profil přijde mi to jako věčnost a ztráta času do září :zed: ale co se dá dělat teď trochu vylepsujeme bydlení a už se těším za 3 týdny na dovolenou tak třeba tam už konečně :mrgreen:

Držím palce, ať není léčba nutná :hug: :hug: :hug: Třeba na dovolené příjdete na jiné myšlenky a naberete novou energii :) :) Hlavně si dovču užíjte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
21.6.17 18:52

@Cipiseklu ahoj neboj nejsi v tom sama já stále nejsem v tom zítra budu týden po IUI tak čekám na výsledek a modlím se aby se zadarilo pokud ne tak mě čeká laparaskopie a to se bojím tak doufám že se zadarilo. A neboj ono to přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.6.17 21:25

Nic si z toho nedělejte my také stále nic :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.6.17 12:26

@Renula5 vy už se taky snažíte dlouho vid? :( ale moje kamarádka po laparo otěhotněla hned a to jim to 2 roky nešlo tak bych se nebála určitě to pomáhá :palec: já doufám že to nebudu muset řešit že přes ty prázdniny se povede :lol:
@MaláJája ach jo :think:

A máte plány na léto holky? My asi jen ČR teda asi určitě :mrgreen: pokud neseženeme last minute třeba na 4 dny do zahraničí já bohužel nemám moc dovolené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
25.6.17 13:45

Ahoj holky, přidávám se k Vám :) mě bude za pár dní 24, příteli je 28.. začínáme se snažit čtvrtý cyklus.. zatím stále nic, mě to hrozně mrzí, přítel je v pohodě.. ja si připadám neschopná, vždy když MS příjde.. tento cyklus jsme si naordinovali bylinky, tak snad :mrgreen: a co vy? Není v mých silách přečíst všechny příspěvky, tak se omlouvám.. všem co uz našli dálnice // moc gratuluji a nám ostatním přeju sílu, pozitivní náladu a taky trpělivost :) ono to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.6.17 21:00

@Cipiseklu Uz 4roky :,( a dneska se mi ms rozjíždí takže laparka mi nemine. Ještě Teda předtím se objednám zitra na genetiku tak uvidím. Jinak na léto se těším 25.8 se chystáme k moři do Chorvatska tak se strašně těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.17 13:40

@MaláJája Ahoj ženy, je mi 21 a o miminko se snažíme již přes rok bohužel skrz zdravotní potiže (cysty na vaječníkách) se nedaří, i po nasazení UTROGESTANU. :nevim: Je tu někdo na tom podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.7.17 10:10

Ahoj snažilky, hlasim se Vám po dlouhe době. S manželem jsme se snazili o miminko od listopadu 2016 a chtela bych se s Vámi podelit o radost z dnešního rána. Byl u toho se mnou manžel za což jsem šťastná. Obrecela jsem to i kdyz se mi vůbec nechtělo. Snad budeme konečně rodina :srdce: :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.17 16:17
@PamelaDrtilova píše:
@MaláJája Ahoj ženy, je mi 21 a o miminko se snažíme již přes rok bohužel skrz zdravotní potiže (cysty na vaječníkách) se nedaří, i po nasazení UTROGESTANU. :nevim: Je tu někdo na tom podobně?

Ahoj, ja trpela na cysty hodne, nakonec mi vzali i kus vajecniku a ted jsem po 4. Tehotna tak neves hlavu :) Drzim palce at se brzo zadari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.17 16:18

@Marinkaa gratuluji :) at je vse v poradku  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
8.8.17 12:22

Ahoj holky hlásím se po dlouhé době :mavam: tak jak jste na tom? Jak užíváte léta? ;)
Já se musím pochlubit v pátek jsem po více než roce našla // úplně nádherný mám z toho hroznou radost (oba samozřejmě) :mrgreen: 22.8. jdu na gyndu mám zrovna dovču nikam se nechystáme tak jsem ráda že nemusím čekat déle :lol: měla bych být už v 7. týdnu tak snad i něco uvidím :)

A vám co jste také našli gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.8.17 13:51

Ahoj snažilky, velká radost mi nezůstala moc dlouho, o miminko jsem přišla. Az se tělo trochu zregeneruje tak budeme ve snažení pokračovat, snad vše pujde dobře a rychle když je teď,,pohnojeno" :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.8.17 14:35

Ahoj holky, u me nic moc jen ze jsme o rok uz stara zase :lol: jinak cele leto jsem bez hormon. lekach tak si kapu jen gynex tenhle tyden cekam asi ovu nejak ji neresim ted a uzivam. 25.8 odjizdime do chorvatska tak se tesim hrozne, prptze tady je zima teda dneska ja radsi teplo.. no a jestli v zari dostanu MS tak mam prijit na krev a domluvit si termin na Laparaskopii tak doufam ze se zadari nechce se mi podkudlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.8.17 13:29

@Marinkaa to je mi líto :( doufám že se vám brzy zadaří! :srdce:
Já se teda taky bojím ale nesmím na to moc myslet spíš se snažím pozitivně :)
@Renula5 já jsem také o rok starší a vlastně už jsem přesáhla limit této skupiny a už je mi 25 :mrgreen: pokud mi to tak vypočítá i utz mám podezření ze jsme pocali na moje narozeniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
9.8.17 14:39

@Cipiseklu No tak to ja uz tady presluhuji me je 26 :lol: :lol: ju tak to je paradni kdy jdes na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí