Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
15.3.17 12:12

@MichaelaRitschel :( tak to mě mrzí, ale máš v tom alespoň trošku jasno. Příště tam už určitě půjdeš s pozitivním testem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 12:29

@Dady20 tak vyděsilo mě to, ale doktor mě uklidnil, ze se to kdyžtak vyřeší tou laparaskopii. Na druhou stranu jsem z toho celkem smutná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
15.3.17 12:32

@MichaelaRitschel já ti rozumím no, já v lednu když jsem měla zpoždění ms, pak jsem to dostala, ale jen dva dny a to hodně málo, že jsem snad jen špinila a pak šla k doktorovi normálně na preventivní prohlídku a trošku jsem si říkala, že když by na mě něco z toho ultrazvuku vykouklo, že budu nejšťastnější na světě. No a nakonec nic a pěkně jsem si to obrečela :zed: Takže úplně vím, jak se cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 13:46

@Dady20 nejhorší je, ze ve svém okolí mám několik holek, které jsou mladší jak já a vlitnou do toho ani poradně neví jak :,( a pak jsme tu my, co mimi chceme, a proste to nejde :zed:
Držím pěsti ať se u tebe brzy zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
15.3.17 14:10

@MichaelaRitschel přesně, teď se rozrodily moje spolužačky ze střední, pět jich má malý a žádná z nich neví jak, dvě dokonce prý přes HA. :) a jinak děkuji, snažím se na to nemyslet a uvidíme :) a neboj, tobě se taky brzo zadaří, uvidíš :) a na žádnou laparku nebudeš muset jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 15:19

@Dady20 teď to odnese můj pes - budu ho ještě víc rozmazlovat a opecovavat :mrgreen: Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 13:54

Ahoj holky, jak se máte všechny? ;) mě je dneska hrozně od rána bliju jsem 8DPO a ráno dusik, ale přijde mi to brzo na nevolnost i na ducha co myslíte? :think:… V patek mám mít ms tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.3.17 13:57

@Jančulka20 Ahoj, no já včera i dnes ráno taky našla malého dušíka. Už jsem si říkala, že si ho snad vymýšlím, ale holky v jiné skupině říkaly, že tam je, tak uvidíme, jak dál bude sílit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
21.3.17 14:00

Ahoj holky, Já jsem v 8tt. A mam anginu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.3.17 14:16

Holky, já dnes začala 11tt a je mi porad nevolno a jsem unavená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.3.17 14:16

@zelenoockaa19 jejda a jak se léčíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
21.3.17 14:23

Ahoj holky tak tenhle měsíc jsem bez léků a IUI ovu u mě probíhá. Zde jsou Moje testy Jen si myslím že dnesni a včerejší je stejný nebo co si myslíte? Jinak jsem 20DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 14:44

@Renula5 myslím že je silnější dneska.. já mám asi jako ty 14.den sotva viditelnej ;) to jsou ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
21.3.17 14:47

@Dady20 No mám stodal na kašel, mořskou vodu na rýmu a antibiotika… Penicilin se naštěstí může celé těhotenství a mnohem více prý miminku škodí teploty a neléčený zánět… Takže to léčím v posteli, částečně pospávám, částečně tady pátrám po informacích samozřejmě… Strach jsem měla hrozný ale už je to lepší:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.3.17 14:49

@zelenoockaa19 :) tak snad to bude dobré :) doktoři určitě ví, co mají dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie