Snažilky do 25let

99
8.12.16 19:44

Snažilky do 25let

Ahoj holky, najde se tu někdo jako já, kdo se snaží neúspěšně o miminko? Pokud ANO pojďme se navzájem podpořit, případě si vyměnit nějaké rady. Za každého zapojeného člena budu moc ráda! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
96
8.12.16 20:49

@MaláJája ahoj :mavam: je mi 23, přítel je o něco starší. Snažíme se cca od května, ale snažení mi totálně rozhodilo cykly, takže všechno špatně. Po předminulém 45denním cyklu, jsem začala užívat bylinky na srovnání cyklu a celkově hormonů. Teď mám 8dní zpoždění, ale zatím nebyl čas testovat :D a taky to může být tím, že jsem byla min. týden nachlazená… :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.12.16 20:53

Ahoj, je mi 24 a snažíme se třetí měsíc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.12.16 21:09
@zelenoockaa19 píše:
Ahoj, je mi 24 a snažíme se třetí měsíc:)

Ahoj :) tak to je relativně ještě krátká doba já už bohužel rok a půl. :( Bereš nějaké vitamíny nebo něco podobného? Nebo tomu dáváš čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.12.16 21:12
@Cindysek píše:
@MaláJája ahoj :mavam: je mi 23, přítel je o něco starší. Snažíme se cca od května, ale snažení mi totálně rozhodilo cykly, takže všechno špatně. Po předminulém 45denním cyklu, jsem začala užívat bylinky na srovnání cyklu a celkově hormonů. Teď mám 8dní zpoždění, ale zatím nebyl čas testovat :D a taky to může být tím, že jsem byla min. týden nachlazená… :? :roll:

Ahoj :) já zkoušela také bylinky ale musím říct že mi totálně Teda rozhodilo cyklus. Co si vzpomínám tak jsem to tenkrát po tech bylinkach nedostala 2mesice a měla jsem hrozné problémy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
8.12.16 21:18

Ahoj, me je 20 a snažíme se rok, v lednu jsem rozhodnuta o návštěvě gynekolozky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.12.16 21:20

@MaláJája mě hodně pomáhá pít sypaný kontryhel, dala jsem i jedno balení maca kořenu, které jsem dobrala minulý týden. Uvidím jak mi vyjde test, pokud negativní, tak zkusím jít do Gynexu od Energy. Naivně jsem si myslela, že když jsem tak mladá, tak to půjde hned… no haha :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.12.16 21:31

Piju kontryhel a zobu listovku:). Jo jo je to krátce ale antikoncepci neberu spoustu let takze snad se zadari:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.12.16 21:35

Jinak to zatím moc nehrotíme ale už aby to bylo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.12.16 21:38

Já taky právě pila kontryhel a to je to co mi tak moc rozhodilo cyklus. Celkové jakoukoliv bylinu jsem zkusila tak mi vše dělají zle nechápu proč :nevim: jinak taky jsem si myslela že když jsem mladá půjde to hned a už je to rok a půl a stále nic. Začínám se už docela bát aby nebyl nějaký problém :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.12.16 21:41

@MaláJája a sledujes treba i bazalnu teplotu? Kvuli ovulaci:).kontryhel piju prvni mesic tak uvidime co udela:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.12.16 21:45
@zelenoockaa19 píše:
@MaláJája a sledujes treba i bazalnu teplotu? Kvuli ovulaci:).kontryhel piju prvni mesic tak uvidime co udela:)

Tak třeba bude pro tebe fajn :) každý organismus je jiný. Jinak já ovu nijak nesledují nehlidam. Asi před rokem jsem byla na utz kde mi bylo řečeno že ovulace je. Ale kdo vi jak je to teď. Ty si ji hlidas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.12.16 21:48
@Katie9 píše:
Ahoj, me je 20 a snažíme se rok, v lednu jsem rozhodnuta o návštěvě gynekolozky. :zed:

Ahoj, taky se chystám i když jsem z toho nervózní :zed: i když moje dr. To nijak řešit nechce prý je čas ale já jsem z toho už zdrcená když se nedaří takovou dobu. :nevim: asi to chce změnit dr nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.12.16 21:49

Zatím ne, dali jsme tomu ještě volný průběh, ale podle bolesti většinou poznám že je:) určitě to vyjde:) dřív či později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.12.16 21:58

@MaláJája jo to mohla být zrovna v tom měsíci a další třeba už ne, ale to nemusí být vůbec tvůj případ. Já třeba byla v září na gyndě a dr. mi řekla, že ovulace do 2 -3 dní, no zkoušeli jsme to denně celej týden a byl z toho akorát tak sakra dlouhej cyklus :? přítel už teda lehce panikařil, že půjde dobrovolně na spermiogram, ale zatím jsem mu řekla, že to není potřeba, nechci, aby z toho začal být ve stresu.
No pokud ani po roce a půl to doktorka neřeší, tak bych ji asi změnila. MŮŽE to být i nějaká banalita, která se mohla dávno vyřešit, což s jejím přístupem by nebylo nikdy. Ale nechci tě určitě strašit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí