Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
10.12.16 09:32
@Terry1991 píše:
@MaláJája v tom případě doktorku rozhodně změň. Já to taky udělala a konečně nás to někam posunulo.Ty centra jsou sice zdlouhavý, ale pokud to nebude nic závažného tak to s vámi půjde velice rychle.To že má SPG v pořádku je super, za to by jsme dali nevím co :lol: když tam půjdeš, můžeš být díky tomu do půl roka těhu :) samozřejmě za předpokladu že to nebude závažného typu jako třeba u nás.

No uvidíme. Musím říct že se toho jako bojím co mi řeknou :( snad nic vážného, ale člověk nikdy neví. Ty jsi neměla strach, když jsi tam šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.12.16 09:44

@MaláJája je to zvláštní ale manžel byl z toho nervozní dost. Já byla na začátku v naprostém klidu a harmonii. Pořád jsem si totiž říkala to co všichni. Že nám se to stát nemůže. A potom začali přicházet ty rány postupně no…ale můžu ti říct že u nás se to celé točí hlavně kolem spermigramů. Takže pro nás by byla osobní výhra najít pár spermiek nahoře a ne dole :think: Tak si myslím že to u vás dvou nemusí být snad nic tolik závažného aby se to nedalo do půl roka vyřešit. :hug: hlavně čím dřív tam půjdete, tím dřív se to bude řešit a bude to vyřešené. Budu ti určitě držet palce a myslet na tebe. Rozhodně dej vědět jak jste dopadli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.12.16 10:11
@Terry1991 píše:
@MaláJája je to zvláštní ale manžel byl z toho nervozní dost. Já byla na začátku v naprostém klidu a harmonii. Pořád jsem si totiž říkala to co všichni. Že nám se to stát nemůže. A potom začali přicházet ty rány postupně no…ale můžu ti říct že u nás se to celé točí hlavně kolem spermigramů. Takže pro nás by byla osobní výhra najít pár spermiek nahoře a ne dole :think: Tak si myslím že to u vás dvou nemusí být snad nic tolik závažného aby se to nedalo do půl roka vyřešit. :hug: hlavně čím dřív tam půjdete, tím dřív se to bude řešit a bude to vyřešené. Budu ti určitě držet palce a myslet na tebe. Rozhodně dej vědět jak jste dopadli ;)

Určitě dám :) man strach hlavně aby to nebylo nic vážného jen nějaká banalita která se dá léky vyřešit. Jinak na spermie jsou také různé vitamíny které by mohli pomoct :) největší strach mám z toho abych měla průchodné vejcovody laparky se bojím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.12.16 10:15

@MaláJája jo už jsme vyzkoušeli celou škálu vitamínů pro muže na podporu. Nyní bereme vitamíny a hormony zároveň…Teda jen manžel. No a teď v pondělí jdeme na tu asi poslední kontrolu která rozhodne zda MESA/TESE a nebo se to zlepší a budeme moct rovnou na IVF. Přirozeně to u nás nepůjde. Nemysli hned na to nejhorší :) dopadne to určitě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.12.16 12:26
@Terry1991 píše:
@MaláJája jo už jsme vyzkoušeli celou škálu vitamínů pro muže na podporu. Nyní bereme vitamíny a hormony zároveň…Teda jen manžel. No a teď v pondělí jdeme na tu asi poslední kontrolu která rozhodne zda MESA/TESE a nebo se to zlepší a budeme moct rovnou na IVF. Přirozeně to u nás nepůjde. Nemysli hned na to nejhorší :) dopadne to určitě dobře.

Tak doufám že vám to dopadne dobre :hug: děj vědět určitě :) já se snažím nemyslet na to nejhorší ale člověku se honí v hlavě vše tak uvidíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.12.16 12:32

@MaláJája jo je pravda že první dva roky jsem se tomu taky hrozně podávala. Prošla jsem si i tím období kdy jsem byla zralá na psycholožku :jazyk: ale teď už to zvládáme lépe. Prostě to dopadnout musí. Taky dám vědět neboj :hug: hned v pondělí napíšu jak jsme dopadli :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.12.16 12:34
@Terry1991 píše:
@MaláJája jo je pravda že první dva roky jsem se tomu taky hrozně podávala. Prošla jsem si i tím období kdy jsem byla zralá na psycholožku :jazyk: ale teď už to zvládáme lépe. Prostě to dopadnout musí. Taky dám vědět neboj :hug: hned v pondělí napíšu jak jsme dopadli :andel:

Určitě! :) Budu čekat a držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.12.16 13:02

Ahoj holky. Mě je 25 let a s přítelem se snažíme asi rok a čtvrt. Zatím bez úspěchu. Cca 10 měsíců se mi srovnával cyklus, jinak jsem čekala klidně 3 měsíce a nic, pak jsem musela na vyvolávačku. Konečně po 10 měsících to začalo fungovat. Ovulaci mám potvrzenou od lékaře každý měsíc, před měsícem mi byl i udělán hormonální profil a další vyšetření, vše je naprosto v pořádku. Jen mi teda ze stěrů našli chlamydie, tak jsme s přítelem dostali antibiotika (3 měsíce zpátky), prý to taky může být ten problém. Nicméně tento měsíc poprvé beru Clostilbegyt, tak uvidíme. Už z toho jsme s přítelem taky oba zoufalí… Doteď jsem od začátku snažení pila 3× denně kontryhelový čaj, na začátku jsem brala Gynex, ale ten jsem přestala asi po 8 měsících - byl k ničemu, nebo vše bylo ještě horší a akorát jsem v tom utopila hromadu peněz. Dál beru kyselinu listovou, vitamin E, zinek a Omega 3. Od září jsem začala cvičit hormonální jógu a tu bych chtěla doporučit - teprve po ní mám pocit, že se mé tělo probudilo, menstruace je pravidelná a vše je tak nějak nadějnější. Sice zatím nejsem těhotná, ale rozhodně nelituju peněz investovaných do kurzu HJ, vím, že to skutečně pomáhá… No, tak snad se brzy zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.12.16 13:37

@adel18 ahoj :mavam: z toho co píšeš mi přijde že to celé udělala ta nepravidelná MS a Chlamydie které jsme měli i my :potlesk: chce to čas. Do teď to nešlo nejspíš právě pro tyhle dva faktory. Pokud by se nepovedlo do půl roka max. tak rozhodně trvejte na vyšetření a za sebe rozhodně doporučuji SPG u partnera ;) a buďte v klidu, nám to nejde už tři roky a zoufalství se nám konečně podařilo překonat. My máme ale Azoospermii, vy budete snad v pořádku a je to způsobeno těmi dvěma věcmi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.12.16 13:54

@Terry1991 Už máme žádanku na spermio, přítel na to půjde za pár dnů. Nicméně bývalá přítelkyně s ním otěhotněla (a pak šla na potrat) takže v tom snad problém nebude.. Jinak kromě toho už vyšetření máme všechna, no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.12.16 14:08

@adel18 Tak vidíš, myslím že není důvod si dělat nervíky kvůli tomu. Rozhozená MS a Chlamydie+ATB to hrozně ovlivňují. Takže si myslím že to je přesně tím. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
11.12.16 19:30

Holky co kdybych založila skupinu? Ať si můžeme pokecat a nemusí to být veřejné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.12.16 20:27
@zelenoockaa19 píše:
Holky co kdybych založila skupinu? Ať si můžeme pokecat a nemusí to být veřejné:)

Určitě :) budu ráda věřím že i holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
11.12.16 22:00

Tak ja ji zalozim a poslu odkaz:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
11.12.16 22:09