Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak ted jsem si delal ovu test jen tak a pregnyl funguje ted jestli je to z pregnylu.. vcera jsem mela na ovu jen dusika a ted kolejnici.. vcera jsme se tulili a hned jak manzel prijde z prace tak na nej skocim ![]()
@epsice mno dovca by neprosla ale nam je to jedno manzel chodi do prace jen od 6:00hod a do 14:00hod doma je behem 2min protoze pracuje hned podbarakem
takze tulit se mame kdy
Ahoj holky teď jsem se zaregistrovala a hned našla skupinku pro mě
je mi 24, přítel o trochu starší a snažíme se od května- to jsem vysadila antikoncepci takže jsme to nechávali na přírodě ale nic
teď jsem začala brát Femibion vitamíny pro těhotné a snažící se a piju kontryhel
měla jsem cykly 23 dní do října, nyní dvakrát 29 dní tak snad se mi to srovnalo. Začala jsem i měřit BT, ale moudrá z toho zatím nejsem
tak jsme se do toho obuli tak snad už ![]()
@Renula5 já to zkusím 23.12. v pátek to bych měla být 10 dpo ale možná počkám až jestli přijde nebo nepřijde ms…kdy testujes s ty?
@Cipiseklu ty jo kdybych věděla vůbec nevím
Ve středu byl pregnyl tak možná zkusím 24.12 to bych měla být 11dni po pregnylu… Snažení bylo 4dny v kuse tak uvidíme…tak to držím palce aby nepřišla mrcha jedna ![]()
holky chci se vas zeptat jiz zitra si mam vzit proveru ale cetla jsem pribavovy letak a prvere je na upravu cyklu ale ja MS mam pravidelnou… brala ji nektera taky ze prvne bral clotil pak pichnuty pregnyl a nakonec provera? jsem ted z toho z matena a ja trubka si ho na to zapomela zeptat proc proveru tak mi tu nekdo treba napise na co ji muzu mit kdyz MS mam pravidelnou
Ahoj holky, tak bych se chtela pridat
letos mi bude 23 a mam doma už dvě deti, a hrozně bych si prala jeste 3 a posledni miminko.
@Renula5 píše:
Ahoj holky taknjak to s vámi vypadá?
Ahoj
tak já nic pro tento měsíc
ale zase jsem si odpočinula přes svátky a vrhneme se zase na to znova
koupila jsem si ovu testy protože asi nemám ovulaci tak jak jsem si myslela nebo spíš jsem je koupila jen pro potvrzení a můj klid
ve čtvrtek volám doktorce na preventivní kontrolu tak s tím snad už něco taky provedeme
co ty? A jak jste si holky užily svátky a volno (pokud bylo) ![]()
@Luss.r.m. teeeeda
jak staré máš dětičky? Mimochodem tě vítám ![]()
@Cipiseklu ahoj mno já nic 31.12 se v krásné parádě rozjela MS. Zítra volám na gyndu si domluvit utz a třeba mi do telefonu poví kdy mi udělá iui. Jinak svátky parádní a dárečky ještě lepší byly to ty něj vánoce ![]()
@Luss.r.m. Wau
Jak máš staré děti? By mě též zajímalo… Jinak vítám tě
@Renula5 mě se taky rozjela 31.takže jsem byla naštvaná a vůbec neměla náladu slavit
už od 29 jsem cítila že přijde a pomalu se loučila s nadějí
no jinak Vánoce taky super
přítel už jen dodal že příští Vánoce už ve třech plus pes
a že mám tak blbou otázku co je iui to už je v centru asistované reprodukce? Já se obávám že se k němu pomalu blížíme už je to 8 měsíců co jsem vysadila ![]()
@Cipiseklu @Renula5 Děkuji za uvítání, mam syna 3 roky, ktery se povedl tak nejak nahodou a dceru 1 rok, ktera už byla planovana aby mel syn sourozence a nebyl sam. A ja ted jaksi zatoužila po dalsim miminecku, ktere si jeste mužeme v ramci možnosti dovolit:) Mám často opakujici se zaněty dělohy, takže kdo vi jestli se to povede hned jako u tech dvou predchozich nebo už to bude vetsi problem. Chtěla sem teda třetí mimi pozdeji, ale mam nutkani mit ho ted
a taky se bojim, že pozdeji už by to ani nemuselo jit když mam porad nejake problemy. V patek jdu k novemu dr. tak uvidime co mi povi.
@Cipiseklu Jo laetos jsme se na vanoce doprali moc darku a pristi rok uz nas bude o 1 vice tak to bude vic darecku pro miminko
iui je Insiminace bude mi to delat muj gynekolog ja do CARU nechodim ![]()
@Luss.r.m. jeee tak to mas doma veselo pekne
aspon se nenudis… Uvidis co ti povi dr ale urcite bych dotoho sla taky hned znovu taky bych mela byrt tebou strach