Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
15.12.16 11:59

Holky tak ted jsem si delal ovu test jen tak a pregnyl funguje ted jestli je to z pregnylu.. vcera jsem mela na ovu jen dusika a ted kolejnici.. vcera jsme se tulili a hned jak manzel prijde z prace tak na nej skocim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
15.12.16 12:10

@Renula5 super :lol: ať si manžel vezme dovču :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.12.16 12:16

@epsice mno dovca by neprosla ale nam je to jedno manzel chodi do prace jen od 6:00hod a do 14:00hod doma je behem 2min protoze pracuje hned podbarakem :D takze tulit se mame kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.12.16 13:46

Ahoj holky teď jsem se zaregistrovala a hned našla skupinku pro mě :palec: je mi 24, přítel o trochu starší a snažíme se od května- to jsem vysadila antikoncepci takže jsme to nechávali na přírodě ale nic :( teď jsem začala brát Femibion vitamíny pro těhotné a snažící se a piju kontryhel :) měla jsem cykly 23 dní do října, nyní dvakrát 29 dní tak snad se mi to srovnalo. Začala jsem i měřit BT, ale moudrá z toho zatím nejsem :) tak jsme se do toho obuli tak snad už :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.12.16 20:41

Ahoj holky,
Budete některá v nejbližší době testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
18.12.16 20:43

@Renula5 já to zkusím 23.12. v pátek to bych měla být 10 dpo ale možná počkám až jestli přijde nebo nepřijde ms…kdy testujes s ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
18.12.16 21:21

@Cipiseklu ty jo kdybych věděla vůbec nevím :zed: Ve středu byl pregnyl tak možná zkusím 24.12 to bych měla být 11dni po pregnylu… Snažení bylo 4dny v kuse tak uvidíme…tak to držím palce aby nepřišla mrcha jedna :)

holky chci se vas zeptat jiz zitra si mam vzit proveru ale cetla jsem pribavovy letak a prvere je na upravu cyklu ale ja MS mam pravidelnou… brala ji nektera taky ze prvne bral clotil pak pichnuty pregnyl a nakonec provera? jsem ted z toho z matena a ja trubka si ho na to zapomela zeptat proc proveru tak mi tu nekdo treba napise na co ji muzu mit kdyz MS mam pravidelnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
2.1.17 21:54

Ahoj holky taknjak to s vámi vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.1.17 09:21

Ahoj holky, tak bych se chtela pridat :) letos mi bude 23 a mam doma už dvě deti, a hrozně bych si prala jeste 3 a posledni miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.1.17 12:30
@Renula5 píše:
Ahoj holky taknjak to s vámi vypadá?

Ahoj :mavam: tak já nic pro tento měsíc :( ale zase jsem si odpočinula přes svátky a vrhneme se zase na to znova :) koupila jsem si ovu testy protože asi nemám ovulaci tak jak jsem si myslela nebo spíš jsem je koupila jen pro potvrzení a můj klid :mrgreen: :) ve čtvrtek volám doktorce na preventivní kontrolu tak s tím snad už něco taky provedeme :think: co ty? A jak jste si holky užily svátky a volno (pokud bylo) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.1.17 12:31

@Luss.r.m. teeeeda :potlesk: :palec: jak staré máš dětičky? Mimochodem tě vítám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
3.1.17 12:36

@Cipiseklu ahoj mno já nic 31.12 se v krásné parádě rozjela MS. Zítra volám na gyndu si domluvit utz a třeba mi do telefonu poví kdy mi udělá iui. Jinak svátky parádní a dárečky ještě lepší byly to ty něj vánoce :)

@Luss.r.m. Wau :palec: Jak máš staré děti? By mě též zajímalo… Jinak vítám tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.1.17 12:42

@Renula5 mě se taky rozjela 31.takže jsem byla naštvaná a vůbec neměla náladu slavit :mrgreen: :,( už od 29 jsem cítila že přijde a pomalu se loučila s nadějí :zed: no jinak Vánoce taky super :palec: přítel už jen dodal že příští Vánoce už ve třech plus pes :mrgreen: a že mám tak blbou otázku co je iui to už je v centru asistované reprodukce? Já se obávám že se k němu pomalu blížíme už je to 8 měsíců co jsem vysadila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.1.17 13:07

@Cipiseklu @Renula5 Děkuji za uvítání, mam syna 3 roky, ktery se povedl tak nejak nahodou a dceru 1 rok, ktera už byla planovana aby mel syn sourozence a nebyl sam. A ja ted jaksi zatoužila po dalsim miminecku, ktere si jeste mužeme v ramci možnosti dovolit:) Mám často opakujici se zaněty dělohy, takže kdo vi jestli se to povede hned jako u tech dvou predchozich nebo už to bude vetsi problem. Chtěla sem teda třetí mimi pozdeji, ale mam nutkani mit ho ted :D a taky se bojim, že pozdeji už by to ani nemuselo jit když mam porad nejake problemy. V patek jdu k novemu dr. tak uvidime co mi povi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
3.1.17 17:12

@Cipiseklu Jo laetos jsme se na vanoce doprali moc darku a pristi rok uz nas bude o 1 vice tak to bude vic darecku pro miminko :) iui je Insiminace bude mi to delat muj gynekolog ja do CARU nechodim :)

@Luss.r.m. jeee tak to mas doma veselo pekne :) aspon se nenudis… Uvidis co ti povi dr ale urcite bych dotoho sla taky hned znovu taky bych mela byrt tebou strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí