Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1894
12.12.16 09:39

@MaláJája Ahojky, je mi 24, přítel je o něco starší :-) snažíme se třetí měsíc, ZATÍM NEÚSPĚŠNĚ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
12.12.16 18:05

Ahoj holky :mavam: muzu se k vam pridat? me je 25 a manzelovi 26let.
Z manzelem se snazime 3roky a stale nic… U manzela se pred cca roke a pul zjistilo, ze ma malou pohyblivost sperma.Tak hned muj gyndar nasadil lecbu leky, injekce a vitaminy.. ted v rijnu sme dostali ty nej zpravy co jsme mohli slyset, ze manzel je o v poradku sice to neni 100% ale pohyblivich je tam dost.Tak dr. mi nasadil 3-7dc clostil, ktery jsem dobrala ted jsem 10Dc a ve stredu jdu na UTZ tak sem zvedava co mi dr rekne… Kdyz se nam tenhle mesic nezadari tak nas v lednu ceka IUI.. Ja doufa ze tedy zadari :) z IUI mam docela strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.12.16 20:25

Ahoj holky, s přítelem jsme se rozhodli že se začneme snažit. Přestala jsem tenhle týden brát antikoncepci a čekám na MS. Po přečtení vašich příspěvků se docela bojím, abychom vůbec mimi mohli mít, brala jsem HA 8 let :zed: doufám, že HA nebude mít na moje tělo moc velké následky. Nemáte s něčím takovým zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
14.12.16 20:54
@Clarette píše:
Ahoj holky, s přítelem jsme se rozhodli že se začneme snažit. Přestala jsem tenhle týden brát antikoncepci a čekám na MS. Po přečtení vašich příspěvků se docela bojím, abychom vůbec mimi mohli mít, brala jsem HA 8 let :zed: doufám, že HA nebude mít na moje tělo moc velké následky. Nemáte s něčím takovým zkušenosti?

Ahoj já mám.. bohužel ne moc dobře po vysazení ha se mi cyklus upravoval rok.. a měla jsem třásně problémy stim i velké bolesti po vysazení, to ale samozřejmě nemusí být tvůj případ :) znám spoustu holek co po vysazení otehotneli dá se říct hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
14.12.16 20:56
@Renula5 píše:
Ahoj holky :mavam: muzu se k vam pridat? me je 25 a manzelovi 26let.
Z manzelem se snazime 3roky a stale nic… U manzela se pred cca roke a pul zjistilo, ze ma malou pohyblivost sperma.Tak hned muj gyndar nasadil lecbu leky, injekce a vitaminy.. ted v rijnu sme dostali ty nej zpravy co jsme mohli slyset, ze manzel je o v poradku sice to neni 100% ale pohyblivich je tam dost.Tak dr. mi nasadil 3-7dc clostil, ktery jsem dobrala ted jsem 10Dc a ve stredu jdu na UTZ tak sem zvedava co mi dr rekne… Kdyz se nam tenhle mesic nezadari tak nas v lednu ceka IUI.. Ja doufa ze tedy zadari :) z IUI mam docela strach…

Ahoj tak držím pěsti ať to co nejdříve vyjde :hug: to znamená že dnes si byla na kontrole? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.12.16 21:45

Tak snad to nebude můj případ :( koupila jsem si kontryhelový čaj a jím kyselinu listovou tak snad se zadaří brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
14.12.16 21:49

Ahoj holky,
tak dneka byla kontrola u DR. hormonalni profil mam pry vyborny :dance: Na UTZ je na prave strane folikul 26 a je pry blizko delohy. Na leve strane je hrozne malinky.Tak mi sestra pichla pregnyl a mame se zacit odedneska tulit… pak od 19.12-28.12 2 krat denne si mam nasadit proveru… tak doufam ze se tenhle mesic zadari doufam v tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
14.12.16 22:00

Moc vám přeji obou dvou holky aby se co nejdřív zadařilo :hug: všechno dobře dopadne občas to chce jen trošičku více času :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
14.12.16 22:56

@Renula5 tak hlavne to zvladnete :D a poctive se tulit.
ja mam dostat mensez 26.12. Takze bud neprijde a bude to opozdrny darecek a nebo prijde a cely tyden co mam dovolenou se tulit nebudeme moct :,( :,( tak co uz. Moc nepocitam ze to vyjde.
Kdyz se vidime s pritelem jen o vikendu tak to mame trosku horsi :? Ale ono to jednou vyjde :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.12.16 08:20

@epsice tulime se ted kazdy den radsi :) a to by bylo aby bylo kdyby tam nejaka nedobehla :) nejrdasi bych je tam nejak popostrcila sama :lol: trakj rreba snad ani neprijde drzim ti palce… jestkli se muzu zeptat proc se s pritelem vidate je o vikendu? a Urcite ono to nekdy prijde posledni 3 roky si to rika furt ono to prijde az se mu bude chtit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
15.12.16 08:28

@Renula5 Já pracuji v Brně tady taky přespávám, jsem na bytě s dvěma pracujícíma holčinama, přítel je od Zlína, takže domů jezdím jen na víkend. Chtěla jsem po škole zůstat v práci ještě aspoň 1 rok, čehož teď lituji. No co se dá dělat, přežít se to musí :pankac:
Je to dost náročné, i když je přítel dost čistotný, přece jen je to chlap takže udržuju dvě domácnosti. Ale v létě už v Brně končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
15.12.16 08:31

@Renula5 Naštěstí je to jen přechodná záležitost, Brno poslední dobou úplně nenávidím, psa většinou už nechávám doma, dřív jsem si ho vozila každý týden do brna v pondělí a v pátek zase domů. Teď máme ještě štěnisko tak už je nechávám spolu doma. V Brně vlastně jen přespávám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.12.16 08:31

@epsice ty ho tak to je mazec.. ale chapu te moc ja jsme delal v cizine a manzel tedy v ty dobe jeste pritel.Byl sam doma a ja jsme jezdila domu na vikendy a to byloo trebba az po cca 2mesich. A to bylo jako mazec taz te uplne chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
15.12.16 08:34

@Renula5 Je to náročné, člověk si vlastně neodpočne ani přes víkend :) ale psychicky to celkem dávám, přítel je na tom o poznání hůř :? Ten by byl nejradši kdybych dala výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.12.16 08:41

@epsice ty jo tak to se vubec nedivim.. manzel byl uplne hotovy taky kdyz jsem musela odjed pak sem se na to teda vyprdla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí