Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
21.3.17 14:56

@Jančulka20 jojo jsou to ovu testy… Jako i bez prášku poprvé cítím že mám ovulaci pořádně mě bolí podbrisek. No tak uvidím ale sex stejně by dneska nebyl manžel je pryč. Byl v pátek, neděla a včera tak snad tohle bude stačit a ještě by zítra ráno mohl být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 15:27

@Renula5 To je super :) tak držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.3.17 19:41

Holky, hezký večer, dnes jsem dělala test i jak jsem došla z práce a zase tam byl slabý duch. Dávám foto. Modrý je z rána dr max a odpolední je fialový cemio, tak snad to tam bude a udrží se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
21.3.17 19:53

@Dady20 potichu gratuluji a držím palce:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.3.17 20:08

@zelenoockaa19 děkuji, snad zesílí a vše se udrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.17 22:34

Snažilka ve 20

Ahoj holky, s manželem se snažíme od prosince a zatím stále nic. Jsme spolu 5 let a už si myslíme, ze je správný čas na miminko. Beru femibion, kyselinu listovou samostatne. Nevím proč, ale myslela jsem si, ze když jsem mladá, tak to půjde hned. Mohla bych se zeptat jak často ste se tulili s přítelem?
Vůbec nevíme kdy to začít řešit (popripadne jak- na spermiogram atd je ještě zřejmě čas-manžel má 28). Mockrát děkuji. Jana P. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 08:43

@Janka9097 ahoj, já jsem s přítelem sice krátce, ale víme, ze na mimi je už čas a tak jsme se začali snažit. Spime spolu obden (max. obdva dny). A po dvou měsících takového snažení stále nic, taky jsem si říkala, ze jsem mladá (22) a tak přece nebude problém. Šla jsem k doktorovi a ten mi řekl, ze mám syndrom polycystickych vaječníku, takže to budeme mít trosku těžší, ale ne nemožný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
22.3.17 08:46

@Janka9097 Ahoj, na spermiogram je brzo. Většinou doktoři chtějí, aby se člověk snažil rok sám, a to tak, že bude soulož ob den a teprve pak když to nejde, tak to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 14:32

Ahoj, od včera mi je blbě.. dneska jsem to nevydržela a udělala si test.. Vcera pidi doušek vidět byl až když jsem to natáčela vsemnozne :mrgreen: A dneska jsem si udělala další a duch krásnej :) fotka dnešního včerejší nejde ani vyfotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 14:41

@MichaelaRitschel také mám polycysticke vajecniky teda už jen jeden.. Malá se nám povedla po skoro 2 letech a jen co jsem porodila hned jsem byla zas těhotná.. Po roce a půl znovu z toho byl potrat :/ tak neboj není to nemožné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
22.3.17 14:42

@Jančulka20 Super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 18:27

@Jančulka20 Tyjo čekat 2 roky bych asi nevydržela :zed: mne tedy doktor řekl, ze pokud se nám nepovede otěhotnět do 3-4 měsíců, udělá mi laparaskopii a po ni bych měla byt do měsíce těhotná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.17 20:44

@MichaelaRitschel no co mi zbylo :mrgreen: na laparce jsem byla asi po půl roce snažení :) držím palce ať brzo najdes // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.3.17 09:46

Ahoj holky :) tento měsíc je 4 od začátku snažení. A doufám že test říká pravdu :srdce: máte některá zkušenosti s tímto testem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.3.17 09:48

@VeronikaHo Ahoj, sama jsem ho nezkoušela, ale četla jsem, že by měl být dobrý, takže myslím, že ti můžeme gratulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí