Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cipiseklu přesně to si taky říkám, ze všichni jsou hned v tom (zvlášť když je to omylem - neplánovaně)
jak to sakra dělaj? ![]()
@MichaelaRitschel mě se to povedlo tak, že půl roku jsem si hlídala plodné dny, sex nejlépe každý den, pití kontryhéového čaje, vitamíny na otěhotnění,…v lednu jsem se úplně na vše vykašlala, nic neřešila..nová práce, zkoušky ve škole, únava, sex asi 1× týdně no a v únoru na testu //. Všechno je to jenom v hlavě…
@Lola21 přítel mi tedy taky říká, ze nad tím až moc přemýšlím ![]()
To jsi musela být hodně překvapená a hlavně šťastná ![]()
@MichaelaRitschel to ano, vůbec jsem to nečekala a předchozí měsíce jsem si vsugerovávala těhotenské příznaky, dělala jsem si testy ještě než se měla dostavit MS, no prostě jsem to celkově hrozila. A v únoru jsem si řekla, pohoda, cítím se skvěle, žádné příznaky, MS dorazí a není se ani čemu divit, ten sex byl opravdu tak 1× týdně, nehlídala jsem ovulaci nic,…tak jak jsem psala…a potom už jsem viděla jen // čárky na testu, který jsem dělala až 4 dny po vynechání MS, protože jsem si byla jistá, že MS dorazí
ta to teď mám pořádný bolesti
jestli vám mohu poradit, tak opravdu nad tím nepřemýšlejte a zaměřte se na něco jiného ![]()
@Lola21 děkuji za radu ![]()
Tak snad ty bolesti brzy přejdou
hlavně, abyste bylo zdraví ![]()
Ahoj holky dneska jsem 10ty den po iui. Někdo píše že tam něco vidí někdo nic a co vy?
@Dady20 nó tak uvidím co bude dál achjo ale oni je i nejspíš brzy jsem 10dpo zítra by měla mrcha přijít tak doufám že nepřijde
@Renula5 Budu na tebe myslet a snad nedojde
. Já jsem jak na trní, zase mě dnes bolí břicho a stejně jak tady už některá psala. Bolí mě jak kdyby svaly, jak kdybych celou noc posilovala
přitom vůbec a MS má být až příští pátek :/
@Renula5 myslím, že tam nic není…já jsem 10. Den po ovu měla už jasného ducha
![]()
@Renula5 na první nic na druhé trochu jo ale nevím
já plánuje udělat zítra protože se včera dostavilo špinění a dnes taky trochu tak pokud se do zítra nerozjede ms měla bych být 11 dpo tak uvidím
jinak u mě přetrvává lehce průjem a poledni (začne ve 12 konci tak v 15h) nevolnost bez
ale žaludek na vodě (trochu i vecer) tak teď babo rad jestli znovu střevní chřipka ![]()
@Dady20 @Lola21 @Cipiseklu mno ještě Teda uvidím ale děkuji si myslím že je ještě brzy teprve 10dpo každá to má jinak tak uvidím dokud ještě není snad tam šance je
@Renula5 uvidíš jestli dorazí
mě ale dr řekla že jak jsem měla ovu 3 dny před ms že i když dorazí ms nemám ztrácet naději že se s tím tělo nevyrovná třeba do konce tehu a vždy budu spinit v době ms i když budu třeba v 7 měsíci
ale jak říkáš každá to máme jinak ![]()
@Dady20 to jsem byla jááááá s tím nočním posilováním
nakonec mrcha přijela, ale jen 3dny což se nikdy nestaloc ale test negativní. Zřejmě za to může ten gynex, co jsem nasadila… @Renula5 taky nic nevidím, ale já jsem osleplá z toho, jak jsem dolovala čárky z toho mýho
ale možná je ještě brzo, držím palce ![]()
@Cindysek Hele fakt nevím spousta říká vidí já Teda ne
Tak se tu směji už to neřeším uvidím za dva dny buď ano nebo ne jsem asi divná tenhle měsíc prvně folik si dal na čas s dozráním a teď toto