Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem si teda tento měsíc asi ověřila že ovulace probíhá. Ovulační testy mi 13tý den začaly poctivě sílit a 16 den už byla dálnice. Tak teď ještě jestli se zadařilo… Ale aspoň vím že by to mohlo vyjít.
Ahoj Holky
U mě nic nového já čekám na výsledek ale řeknu vám že jsem to uplne vypustila z hlavy a vůbec na nic nemyslím
Jsem v klidu a užívám si
Jenom Teda můj obličej je jak 15ti léta puberťačka hrozný ![]()
@Jančulka20 Ahoj na uhnizdeni je brzy uhnizdeni vajíčka je cca 7-9dpo ![]()
Ahojky, já uklízecí a válecí víkend. Jinak teda ms nakonec dorazila v sobotu
ale co už, tak jedem znova. Aspoň jsem mohla nasadit Fertipronu a Gynex
jinak řeším novou práci a v té staré se mi tak zhnusili lidi a celkově všechno, že se mi tento týden bude opravdu těžko vstávat
chjo
@Renula5 akné mám taky
teď se mi to nějak zhoršilo od pátku ale jak jsem psala po té bezmlecne dietě je to lepší doporučuji
taky jsem úplně zapomněla že to mám dostat ani mě nic nebolí
tenhle týden budu mít náročný máme ve školce nové dětičky hodně malé takže zvykani bude zahul tak mi to snad rychle uteče a ms nedorazí
snad budeme mít super výsledky všechny ![]()
@Cindysek škoda
gynex beru taky tak doufám že mi neposunul ovu až skoro na konec cyklu
chci mít zase cyklus po 28 dnech nedokážu si představit třeba 35-40 dní a to čekání
![]()
Zrovna dnes jsem se taky vrátila o deset let zpátky:D. Muž říkal že vypadám jako on v pubertě:D
@Cipiseklu ahoj
já jsem s přítelem stále v Thajsku a dnes bych měla být 5+6tt, ale k doktorce chci zajít nejdříve v pondělí možná později..
právě se opaluji na pláži a říkala jsem si, že musím zkouknout co u vás všech nového
holky, držím palce aby MS nedorazila ![]()
@Cipiseklu v so budu taky 10.den .. Ovulka se mi posunula na 17.den cyklu
tak držím palce ![]()
@Lola21 jeee, jak já ti závidím tu dovolenou, hlavně užívejte
a jak přítel reagoval na tu novinku? ![]()
@Renula5 to jsem četla na netu
ale jak už jsem psala nic jiného me nenapadlo
pác jsem to snad nikdy neměla ![]()
@Jančulka20 tak tobě taky držím palce
já bych do ms i počkala ale kdyby mezitím nebyl takový odstup to už asi nevydržím ![]()
@Lola21 zaaaaavidim já sedím v práci
užívej a odpočivej a co přítel na to? Jakto že si se nám nepochlubila reakcí??!!!
![]()
@Cipiseklu to chápu
Já Mám v so dostat ms tak uvidíme.. O víkendu jdu do práce tak uvidíme jestli ráno stihnu testovat když ms nedojde ![]()
@Cipiseklu píše:
@Renula5 akné mám takyteď se mi to nějak zhoršilo od pátku ale jak jsem psala po té bezmlecne dietě je to lepší doporučuji
taky jsem úplně zapomněla že to mám dostat ani mě nic nebolí
tenhle týden budu mít náročný máme ve školce nové dětičky hodně malé takže zvykani bude zahul tak mi to snad rychle uteče a ms nedorazí
snad budeme mít super výsledky všechny
Je to hrozný nikdy jsem to neměla až teď co jsem po druhém iui mažu se masky atd a nic achjo
Ale co v tehu To bude třeba i horší
Je tak to budeš mít v práci zahul nó mě dneska Přijede mladší brácha na prázdniny tak tu budu mít veselo
Ten starší nechce je mu 15 a na jiné zájmy než být se Starou ségrou ![]()
@Lola21 Jee to nam snad děláš naschval
Já chci taky
A míč ti nepřeháněj na tom sluníčku tehu by se nemělo opalovat. A přítel to už ví? K dr bys mohla už teď zajit srdíčko by už mělo být ![]()