Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1049
19.2.17 21:29

Já jsem si teda tento měsíc asi ověřila že ovulace probíhá. Ovulační testy mi 13tý den začaly poctivě sílit a 16 den už byla dálnice. Tak teď ještě jestli se zadařilo… Ale aspoň vím že by to mohlo vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.2.17 21:32

Ahoj Holky :mavam: U mě nic nového já čekám na výsledek ale řeknu vám že jsem to uplne vypustila z hlavy a vůbec na nic nemyslím :lol: Jsem v klidu a užívám si :lol: Jenom Teda můj obličej je jak 15ti léta puberťačka hrozný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
19.2.17 21:34

@Jančulka20 Ahoj na uhnizdeni je brzy uhnizdeni vajíčka je cca 7-9dpo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.2.17 21:40

Ahojky, já uklízecí a válecí víkend. Jinak teda ms nakonec dorazila v sobotu :cert: ale co už, tak jedem znova. Aspoň jsem mohla nasadit Fertipronu a Gynex :palec: jinak řeším novou práci a v té staré se mi tak zhnusili lidi a celkově všechno, že se mi tento týden bude opravdu těžko vstávat :zed: :* chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.2.17 21:41

@Renula5 akné mám taky :( teď se mi to nějak zhoršilo od pátku ale jak jsem psala po té bezmlecne dietě je to lepší doporučuji :) taky jsem úplně zapomněla že to mám dostat ani mě nic nebolí :mrgreen: tenhle týden budu mít náročný máme ve školce nové dětičky hodně malé takže zvykani bude zahul tak mi to snad rychle uteče a ms nedorazí :lol: snad budeme mít super výsledky všechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.2.17 21:43

@Cindysek škoda :roll: gynex beru taky tak doufám že mi neposunul ovu až skoro na konec cyklu :think: chci mít zase cyklus po 28 dnech nedokážu si představit třeba 35-40 dní a to čekání :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
19.2.17 21:44

Zrovna dnes jsem se taky vrátila o deset let zpátky:D. Muž říkal že vypadám jako on v pubertě:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.2.17 05:34

@Cipiseklu ahoj :) já jsem s přítelem stále v Thajsku a dnes bych měla být 5+6tt, ale k doktorce chci zajít nejdříve v pondělí možná později.. :nevim: právě se opaluji na pláži a říkala jsem si, že musím zkouknout co u vás všech nového :srdce: holky, držím palce aby MS nedorazila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.17 06:51

@Cipiseklu v so budu taky 10.den .. Ovulka se mi posunula na 17.den cyklu :lol: tak držím palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.2.17 06:52

@Lola21 jeee, jak já ti závidím tu dovolenou, hlavně užívejte :) a jak přítel reagoval na tu novinku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.17 06:52

@Renula5 to jsem četla na netu ;) ale jak už jsem psala nic jiného me nenapadlo ;) pác jsem to snad nikdy neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
20.2.17 07:36

@Jančulka20 tak tobě taky držím palce :kytka: já bych do ms i počkala ale kdyby mezitím nebyl takový odstup to už asi nevydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
20.2.17 07:38

@Lola21 zaaaaavidim já sedím v práci :,( :,( :mrgreen: užívej a odpočivej a co přítel na to? Jakto že si se nám nepochlubila reakcí??!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.17 08:08

@Cipiseklu to chápu :mrgreen: Já Mám v so dostat ms tak uvidíme.. O víkendu jdu do práce tak uvidíme jestli ráno stihnu testovat když ms nedojde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
20.2.17 10:56
@Cipiseklu píše:
@Renula5 akné mám taky :( teď se mi to nějak zhoršilo od pátku ale jak jsem psala po té bezmlecne dietě je to lepší doporučuji :) taky jsem úplně zapomněla že to mám dostat ani mě nic nebolí :mrgreen: tenhle týden budu mít náročný máme ve školce nové dětičky hodně malé takže zvykani bude zahul tak mi to snad rychle uteče a ms nedorazí :lol: snad budeme mít super výsledky všechny :kytka:

Je to hrozný nikdy jsem to neměla až teď co jsem po druhém iui mažu se masky atd a nic achjo :zed: Ale co v tehu To bude třeba i horší :lol: Je tak to budeš mít v práci zahul nó mě dneska Přijede mladší brácha na prázdniny tak tu budu mít veselo :lol: Ten starší nechce je mu 15 a na jiné zájmy než být se Starou ségrou :lol:

@Lola21 Jee to nam snad děláš naschval 8) Já chci taky :) A míč ti nepřeháněj na tom sluníčku tehu by se nemělo opalovat. A přítel to už ví? K dr bys mohla už teď zajit srdíčko by už mělo být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí