Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
14.2.17 11:24

@MichaelaRitschel myslím že uhnizdeni je 7-10 dpo ale těžko říct třeba byla dřív ovu než myslíš :palec: mě včera dr řekla že mám před ovu a já měla za to že už skoro týden po ní :mrgreen: nikdy nevís ale test udělej nejdřív den před ms nejlépe až po vynechání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.2.17 11:26

@MichaelaRitschel jinak tě vítám :mavam: odkud jsi a kolik je tobě a příteli pokud mohu vyzvidat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.17 11:28

@Cipiseklu aha, ale i tak děkuji :) oba si totiž moc miminko přejeme :oops:
děkuji za přivítání :mavam: v pohodě, jsem z Ústí nad Labem, mně je 22 a příteli 31 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
14.2.17 11:40

@Terry1991 ahoj budí na tebe myslet aby ses dozvěděla to nejlepší co chceš ;)

@MichaelaRitschel Ahoj vítám tě zahnizdovani vajíčka probíhá cca 7-9Dpo takže si myslím že je ještě brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.2.17 11:54

@MichaelaRitschel to my taky si přejeme jen to nějak k nám nejde a nejde :? Snad se brzy zadaří i tobě třeba už je to teď uvidíš jestli přijde ms nebo ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.17 13:03

@Cipiseklu přeji vám hodně štěstí a hlavně ať se ti brzy objeví // :)
Poprvé si přeju, aby se ta mrcha nedostavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
14.2.17 21:41

@Terry1991 Ahoj tak jak si dopadla? Já dobře zákrok v pořádku teď jsme to ještě pojistili a uvidíme snad se tam už objeví mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.17 14:45

Ahoj holky já jsem dnes nafoukla jak balón a břicho mě pekelně bolí úplně jina bolest než před ms a u ovu, po té co jsem vyloučila na 100 % že se nejedná o plynatost :mrgreen: vzpomněla jsem si že mi dr řekla že dnes budu mít ovu máte taky tak nafoukla břicha? Já teda nikdy ne :mrgreen: snad je to znamení že už je vše jak má být a podaří se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.2.17 17:52

Ahoj holky sos prosim chci se zeptat jestli nevíte když zaměstnavatel udá zaměstnance na sociálce ohledně neschopenky jestli ten den co zaměstnavatel udá by přijela sociálka nebo ne? Jak jsem na pracovním úrazu tak zaměstnavatel mě vyhrožuje chtěla jsem zítra odjed na 4dny ale dr říkal že radši ne když se do toho zaměstnavatel cpe tak mi dal propustku na celý den jen v pátek. Manžel říká ať klidně zítra odjedu ale mám strach mám vycházky od 13:00hod -19:00hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.17 18:01

@Renula5 to nevím ale já bych nejela vím že lidi (zaměstnavatel) jsou schopny všeho a jsou to svine :mrgreen: :( já bych se bála :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.2.17 18:25

@Cipiseklu jsou Dneska ne vytočili nabídly mi když ukončím neschopenku tak mi dají odstupné ale to jsem odmítla tak teď se vyskakuji tak odjedu až v pátek kdy mám celý den propustku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.2.17 19:00

@Renula5 já myslím, že ne..na sociálce nejde nic takhle rychle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.17 19:06

@sway22 a to je taky pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.17 19:08

@Renula5 dobře si udělala už kvůli mateřský kdyby si byla na ÚP tak nevím jestli bys měla nárok na mateřskou a nešla rovnou na rodičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.2.17 19:14

@MichaelaRitschel ahojky, z vlastní zkušenosti ti radím, nehledej za každým píchnutí nidaci..já to tak dělala asi do šestého měsíce snažení a každou ms jsem obrečela.. :( ničemu to nepomohlo… :jazyk: i když je to těžké, vyčkej na MS, moc bych ti přála aby nedorazila a nemusela si se potýkat s problémy co tu řeší každá druhá..včetně mě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí