Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No holky, tak se s vámi loučím, jak to vypadá chlap si to rozmyslel a dítě teď už nechce..
takže odvolat laparku, odvolat doktorku a nechat to bejt..achjo..ale to je život.. ![]()
@Majkule22 jakto? To je teda lump to bych mu dala
na laparku ale můžeš jít tak jako tak přeci? Nebo ne? Ach jo to mě mrzí
![]()
@Majkule22 A důvod ti řekl? Jako promiň ale tak když už máte všechno vybehane a oboje tak cukne? Nebo spíš se bojí zodpovednosti
@Majkule22 tož je normální? Kolik mu je ze se neumi rozhodnout?
Nj, snažíte se rok o dítě, a když už by to mělo vyjít tak couvne..prej toho na něj bylo už moc a už se na to necejtí…je mu 26..a to jsem si naivně myslela že to vidíme stejně
@Cipiseklu já nevim, přijde mi to zbytečný..a nedej bože že by se to povedlo..
žít s pocitem, že to mrně vlastně nechtěl? to bych asi nedala..
@Majkule22 hele a neměli vy jste si o tom ještě promluvit? Snad by to mělo být Vaše společně rozhodnutí a ne, ze on se rozhodne. ![]()
@Majkule22 já být tebou tak bych se sním promluvila. A měl by si uvědomit že mu je 26let ze i chlapy tlačí věk kdy chce dítě až kolem30? Promiň ale já bych s takovým chlapem nebyla rok chce a teď ne
Když bzde dítě tak si řekne za pár měsíců mi už ho nechci a da ho někam? Dite není hračka aby si sní mohl dělat co chce. A je to úplně to samé co ti teď udělal
@Renula5 souhlasím s tebou. Já bych se asi hodně rozmyslela, jestli má trn vztah stále budoucnost. Toto se opravdu nedělá.
@Dady20 přesně tak přece jen tak nezahodim dítě to nechápu to… Ty jo jsem vděčná jakého mám manžela ha když to čtu vážím si ho hrozně moc tohle by nikdy neudělal.
@Majkule22 to mě moc mrzí
ale na druhou stranu dobře že couvl teď a ne když bys byla těhotná nebo s mrnětem…
asi teď stojí za zvážení, jestli je ten pravý partner do budoucna a popř. si o tom promluvit, ať víš na čem jste a doufám, že se neurazíš, když to řeknu tak blbě, ale ať kdyžtak neztrácíš čas
přijde mi to dost sobecké…
Jinak holky já nevím co se děje… před 2týdny jsem se šíleně nafoukla a zavodnila, tak moc, že snb kalhoty, které jsem 10dní předtím v pohodě oblíkla, tak teď natáhnu do půlky zadku
vůbec mi nejde zatáhnout břicho, v noci se budím, že mě bolí celé i ze stran, ale jde to cítit, jak kdybych to přehnala se cvičením, což poslední dobou nehrozí… mám 3.den zpoždění, test jsem dělala v pondělí a včera a sněhobílo
což nemusí nic znamenat, protože jsem mohla mít ovulaci později, mám totiž cykly dlouhé 36 dní, ale zas jsme tomu moc nedali po půlce
Určitě jsem si to nevsugerovala, protože skrz potíže se zubama na začátku měsíce, jsem slupla docela dost ibalginů a tak jsem si říkala, že to nevadí, když to tento cyklus nevyjde, že to možná bude i lepší. Takže tak nějak nevím co se sebou teď
![]()
@Majkule22 já bych asi taky zvážila jestli to má cenu jestli je to vztah na celý život nebo aspoň natolik aby jste měli rodinu…nedokážu si představit že by mi to chlap řekl když už se snažíme že dítě najednou nechce, chápu že se cítí mladý ale proč tedy souhlasil? Asi se zalekl zodpovědnosti ale to je bohužel špatný nebo bohudík pro tebe protože by jste to ukončili třeba před porodem nebo po něm a co by si dělala sama
já ti nechci radit rozchod ale já bych s ním nebyla dřív nebo později couvne kvůli něčemu jinému a ty se budeš trápit…můj chlap mi řekl že chce dítě ve 30 nejdřív a já na začátku vztahu souhlasila jsme mladí proč ne taky jsem to záleží cítila
ale když už se snažíme teď (oba chceme!!!) tak bych ho pěkně poslala někam
a je mi to teda hodně líto ![]()
@Cindysek přesně mohla být ovu později
já teda nechci strašit ale nějak podobně jsem se cítila když jsem měla cystu kterou mi operovali, jinak ostatní cysty odešly sami ale zase prý cysta dělá pozitivní test ale to z vlastní zkušenosti nemám
vydržela bych ještě pár dní a když nebude pozitivní test raději bych zašla k dr
@Cipiseklu ježiš nestraš
to ale bolí spíš podbřišek ne? ten mě právě nebolí, ale vyloženě svaly na břichu
možná ve spánku posiluju
ale nedá se mi na břichu vůbec spát což se mi nikdy nestalo…teď zpětně si uvědomuju, že jsem prospala po práci skoro celej týden, ale je to tam teď docela psychicky náročné a hledám si novou, takže za tím taky nic nevidím. chjo máš pravdu, na jednu stranu bych se na tu gyndu konečně dostala a začli bysme to řešit, ale na druhou stranu jsme se s chlapem domluvili, že do toho další cyklus dáme všechno a pak kdyžtak…
no nějak se to zamotává
navíc 26. jedeme do Alp, tak jsem chtěla mít od mrchy klid…
![]()
@Cindysek to je fakt že cysta bolí dole a ne svaly
tak možná se zadařilo
ty jo bylo by to super
hele pokud ti není nijak blbě nespinis tak bych to nehrotila kdyby se to nelepšilo ještě před Alpama bych zašla přeci jen řešit zdravotní problémy v cizině není super znám z vlastní zkušenosti
v lékárně ani na pohotovosti kolikrát anglicky ani neumí natož aby ti rozuměli třeba frantici vůbec
![]()