Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
20.2.17 15:35

:( to věřím no, jak říkám, zažila jsem něco podobného. U nás to teda nakonec dopadlo tak, že bohužel šéfa našli doma mrtvého, takže já jsem teď ještě po dobu 3 měsíců dle nějakého paragrafu zákoníku práce stále jeho zaměstnancem a peníze mi proplatí dědicové. Jinak potom už mám domluvenou práci novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.2.17 15:40

@Dady20 ježiš no tak to je jiný kafe 8o :? tak je dobře, že to máš vyřešené. Nerozumím lidem, kterým vyděláváš kopu peněz a oni ti mají zaplatit o něco víc než je minimální mzda a ještě se tváří, že ti platí zlatem nebo co…jestli jsem to pochopila správně a ten tvůj šéf si sám šáhl na život, tak ten můj se na to má příliš rád… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.2.17 15:58

@Cindysek přesně jak píšeš. Strašný drzgresle. No jako nevím co se mu stalo, jestli se zabil nebo se opil a venku umrzl? Fakt nevím, verzi je hodně. I když to bude znít hrozné, tak pro mě to bylo vysvobození. Sama jsem odejít nechtěla, zároveň on mi nadával jako tobě, bylo to fakt těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
20.2.17 16:10

@Cindysek Vubec nedávej výpověď pěkně ať ti zaplatí odstupné Máš ň Ws něj nárok a že on má nějaké finanční problémy ť ok tvůj problém není takže já bych nedala a normálně chod do práce. A kdyby něco tak bych mu řekla že výpověď nepůjdu. A Mateřskou můžeš napsat na chlapa takhle to udělala i kámoška ;)

@Cipiseklu Tak já používám na pleť konopí odlucovaci musím mít Vodu mléko mi dělá zle jinak krémy denní a noční mám pro citlivou a suchou pleť nivea a super jenom můj obličej divný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
20.2.17 16:10

@Cindysek Vubec nedávej výpověď pěkně ať ti zaplatí odstupné Máš ň Ws něj nárok a že on má nějaké finanční problémy ť ok tvůj problém není takže já bych nedala a normálně chod do práce. A kdyby něco tak bych mu řekla že výpověď nepůjdu. A Mateřskou můžeš napsat na chlapa takhle to udělala i kámoška ;)

@Cipiseklu Tak já používám na pleť konopí odlucovaci musím mít Vodu mléko mi dělá zle jinak krémy denní a noční mám pro citlivou a suchou pleť nivea a super jenom můj obličej divný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
20.2.17 18:35

@Cindysek nedej se! Já měla taky zaměstnavatele který mi nechtěl dát plnej úvazek na smlouvu i když jsem mu dělala i víc než 8 h denně :zed: byla to pěkná vochcavka šetřila na všem i na úkor děti (pracovala jsem v soukromé ms) prostě co nejvíc ošmelit jak mě, rodiče tak i stát hnus!!! Slibovala 9 měsíců že dá smlouvu pak mi došla trpělivost a v pondělí ji říkám že do konce týdne a od dalšího pondělí nastupuju jinam :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
21.2.17 12:24

Ahoj Snažilky, :mavam: můžu se k Vám přidat? Je mi 22, manželovi je 24 a snažíme se o miminko od listopadu 2016. Bohužel zatím nic…MS čekám zítra ale bolí mě podbřišek, záda, chodím hodně čůrat… :nevim: Nevím co si tom mám myslet. Zkoušela jsem ráno tt ale byl úplně bílý - negativní. Je tady taky nějaká snažilka od listopadu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.2.17 12:46

@Marinkaa ahoj :mavam: já jsem snažilka od října to jsme začali intenzivně jinak od května neberu HA :) koukám že už prcka máš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
21.2.17 12:58

@Cipiseklu Ahoj, nene, snažíme se o první, je to jen obrázek z internetu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.2.17 13:06

@Marinkaa vítám tě ve skupince :D TT má smysl dělat nejdříve 3 dny po vynechání MS, taky záleží kdy máš ovulaci :) já dělala test dva dny po vynechání a už měla // a MS mám 28-30 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.2.17 13:12

@Renula5 nedám výpověď dohodou ani za nic :cert: mateřskou na chlapa? já myslela, že jde jen rodičovská 8o

@Cipiseklu jsou někdy hrozní ti lidi, furt to jenom hrabe i když mají dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.2.17 13:32

@Marinkaa @Lola21 testovat jde i v den ms ale je lepší když počkat ten den až dva protože se může ms dostavit
@Marinkaa my taky první :pankac: ještě mám doma štěndo 20 měsíční tak to už bude za chvíli dospělý pes tak už by to chtělo další mimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.2.17 13:33

@Lola21 a ty se nám jako nepochlubis jak probíhalo oznámení? :cert: :,( to tě asi na kafe nevezmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.2.17 15:19

Ahojky muzu se k vam pridat? Je mi 24 let a s pritelem se snazime pul roku o mimi mam endometriozu a snizenou funkci stitne zlazy takze je to o neco tezssi otehotnet :) pristi tyden jdu na pulrocni prohlidku na gynekologii tak jsem sama zvedava jestli to uz zacne resit nebo nas necha dal se snazit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
21.2.17 15:25

@Sphixlady Ahoj vítej mám také sníženou funkci štítné žlázy ale zatím je v pořádku neboj ono to půjde no jestli chceš ať něco dělá tak mu klidně řekni že se snažíte už rok ;) On totiž záleží na lékaři ale co tu píší holky tak většinou po tom roce to řeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí