Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to věřím no, jak říkám, zažila jsem něco podobného. U nás to teda nakonec dopadlo tak, že bohužel šéfa našli doma mrtvého, takže já jsem teď ještě po dobu 3 měsíců dle nějakého paragrafu zákoníku práce stále jeho zaměstnancem a peníze mi proplatí dědicové. Jinak potom už mám domluvenou práci novou.
@Dady20 ježiš no tak to je jiný kafe
tak je dobře, že to máš vyřešené. Nerozumím lidem, kterým vyděláváš kopu peněz a oni ti mají zaplatit o něco víc než je minimální mzda a ještě se tváří, že ti platí zlatem nebo co…jestli jsem to pochopila správně a ten tvůj šéf si sám šáhl na život, tak ten můj se na to má příliš rád… ![]()
@Cindysek přesně jak píšeš. Strašný drzgresle. No jako nevím co se mu stalo, jestli se zabil nebo se opil a venku umrzl? Fakt nevím, verzi je hodně. I když to bude znít hrozné, tak pro mě to bylo vysvobození. Sama jsem odejít nechtěla, zároveň on mi nadával jako tobě, bylo to fakt těžký.
@Cindysek Vubec nedávej výpověď pěkně ať ti zaplatí odstupné Máš ň Ws něj nárok a že on má nějaké finanční problémy ť ok tvůj problém není takže já bych nedala a normálně chod do práce. A kdyby něco tak bych mu řekla že výpověď nepůjdu. A Mateřskou můžeš napsat na chlapa takhle to udělala i kámoška ![]()
@Cipiseklu Tak já používám na pleť konopí odlucovaci musím mít Vodu mléko mi dělá zle jinak krémy denní a noční mám pro citlivou a suchou pleť nivea a super jenom můj obličej divný ![]()
@Cindysek Vubec nedávej výpověď pěkně ať ti zaplatí odstupné Máš ň Ws něj nárok a že on má nějaké finanční problémy ť ok tvůj problém není takže já bych nedala a normálně chod do práce. A kdyby něco tak bych mu řekla že výpověď nepůjdu. A Mateřskou můžeš napsat na chlapa takhle to udělala i kámoška ![]()
@Cipiseklu Tak já používám na pleť konopí odlucovaci musím mít Vodu mléko mi dělá zle jinak krémy denní a noční mám pro citlivou a suchou pleť nivea a super jenom můj obličej divný ![]()
@Cindysek nedej se! Já měla taky zaměstnavatele který mi nechtěl dát plnej úvazek na smlouvu i když jsem mu dělala i víc než 8 h denně
byla to pěkná vochcavka šetřila na všem i na úkor děti (pracovala jsem v soukromé ms) prostě co nejvíc ošmelit jak mě, rodiče tak i stát hnus!!! Slibovala 9 měsíců že dá smlouvu pak mi došla trpělivost a v pondělí ji říkám že do konce týdne a od dalšího pondělí nastupuju jinam
![]()
Ahoj Snažilky,
můžu se k Vám přidat? Je mi 22, manželovi je 24 a snažíme se o miminko od listopadu 2016. Bohužel zatím nic…MS čekám zítra ale bolí mě podbřišek, záda, chodím hodně čůrat…
Nevím co si tom mám myslet. Zkoušela jsem ráno tt ale byl úplně bílý - negativní. Je tady taky nějaká snažilka od listopadu? ![]()
@Marinkaa ahoj
já jsem snažilka od října to jsme začali intenzivně jinak od května neberu HA
koukám že už prcka máš ![]()
@Cipiseklu Ahoj, nene, snažíme se o první, je to jen obrázek z internetu ![]()
@Marinkaa vítám tě ve skupince
TT má smysl dělat nejdříve 3 dny po vynechání MS, taky záleží kdy máš ovulaci
já dělala test dva dny po vynechání a už měla // a MS mám 28-30 dní ![]()
@Renula5 nedám výpověď dohodou ani za nic
mateřskou na chlapa? já myslela, že jde jen rodičovská ![]()
@Cipiseklu jsou někdy hrozní ti lidi, furt to jenom hrabe i když mají dost ![]()
@Marinkaa @Lola21 testovat jde i v den ms ale je lepší když počkat ten den až dva protože se může ms dostavit
@Marinkaa my taky první
ještě mám doma štěndo 20 měsíční tak to už bude za chvíli dospělý pes tak už by to chtělo další mimi ![]()
@Lola21 a ty se nám jako nepochlubis jak probíhalo oznámení?
to tě asi na kafe nevezmu ![]()
Ahojky muzu se k vam pridat? Je mi 24 let a s pritelem se snazime pul roku o mimi mam endometriozu a snizenou funkci stitne zlazy takze je to o neco tezssi otehotnet
pristi tyden jdu na pulrocni prohlidku na gynekologii tak jsem sama zvedava jestli to uz zacne resit nebo nas necha dal se snazit ![]()
@Sphixlady Ahoj vítej mám také sníženou funkci štítné žlázy ale zatím je v pořádku neboj ono to půjde no jestli chceš ať něco dělá tak mu klidně řekni že se snažíte už rok
On totiž záleží na lékaři ale co tu píší holky tak většinou po tom roce to řeší