Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
tak co nového u vás? My měli cestovní víkend v sobotu k mojí mamce v neděli k tchyni a v pátek jsme ještě dělali kolaudacku
teď jsem si v klidu sedla na emimino ![]()
Jinak já to měla včera dostat dnes mi to došlo ale protože jsem měla ovulaci ve středu tak počítám i s posunutím cyklu ale přítel už je natesenej že se snad podařilo, zatím ho v tom nechávám i když jsem mu to vysvětlila nedá si říct protože jsem od pátku neskutečně příjemná
a úplně mimo ale to může být i splasenyma hormonama před ms já to moc nadějně nevidim
![]()
@Cipiseklu Ahoj, u mě nového nic. A pokud tobě to vyšlo, tak to by bylo super. Já mám mít MS až za 12 dni, tak já mám ještě dost času
snažím se na to nemyslet jestli se třeba zadarilo nebo ne, ale je to někdy těžké
.
@Dady20 je to těžký vid
u mě taky hlavně já čekala až bude 18.2. nedočkavě ale teď budu muset čekat dalších asi 10 dní než budu moc zkusit test
jestli teda ms nedorazí… třeba za 12 dní budeme mít obě //
mě zatím ani neboli břicho jako před ms jen občas loupne vlevo pak vpravo jinak nic ![]()
@Cipiseklu to by bylo super
jinak já žádný příznaky nemám
jen jsem nafoukla a přibrala jsem, ale to po vysazeni HA. Mám to přesně naopak. Jak někdo po začátku brani HA přibere a pak po vysazeni zhubne, tak já ne. Nikdy jsem po HA nepřibrala, ale za to po vysazeni jo
![]()
@Dady20 tak to já naštěstí nepřibrala ani při brání ale co se mi zhoršilo po vysazení a celou dobu snažení s tím bojuju je akné
ale teď jsem vysadila mléko podle dr na dermatologii a je to opravdu mnohem lepší ![]()
@Cipiseklu tak to já si říkala první měsíc po vysazení, jak je to super, že žádný akné nemám, ale v druhým měsíci se to objevilo :/ a na nejhorších místech. Mám to na zádech, za krkem, dole pod bradou, jak začíná krk a tam to bolí jak „prase“.
Ahoj holky, u nás volný víkend - válecí víkend
. Jinak zatím nic nového, do Ms mám 8 dní.
@zelenoockaa19
je dobrý, jak jsme se tady s tou MS zesynchronizovaly ![]()
Ahoj holky moc sem nechodím tak se omlouvám za neaktivnost
dneska jsem 4 den od ovu bolí mě dneska břicho jako bych měla dostat ms a naruzoveli výtok.. Ale na uhnizdovani to je dost brzo ze?.. Nic jiného me nenapadlo co by to mohlo být.. ![]()
@Dady20 jo jo, taky jsem říkala už u ovulace:D. Prostě správný ženský ![]()
@Jančulka20 Ahoj to asi brzo je, ale tak příroda je mocná a kdo ví.
Třeba to vyšlo a za chvilku nám tu budeš dávat fotku testu s dvěma //
. @zelenoockaa19
jojo něco na tom bude, že když ženský začnou třeba bydlet spolu, že se jim cykly potkají. Měla jsem to tak s mamkou
akorát chudák, jak jsem se odstěhovala, tak přestala menstruovat úplně :/ má MS jen když bere nějaký prášky nebo jde na injekci :/ a nemůžou zjistit z čeho to má, protože v přechodu ještě není, tak ji vždy říkám ze srandy, že by se měla nastěhovat k nám, ať se jí to zase spustí ![]()
@Dady20 To uvidím v sobotu
to má přijít mrcha
zatím to neresim, ale nikdy jsem to snad neměla a dneska fakt trpím ![]()
@Dady20 já to mám všude kde píšeš plus obličej nejvíc čelo
je to děs
@Jančulka20 třeba se něco děje budu držet palce
když to nedostanu budu testovat v sobotu to bych měla být 10 dpo (nevím kdy bych to měla dostat když ovu byla hodně pozdě) tak třeba už budeme tři co budou mít // skoro stejně ![]()