Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
19.2.17 19:03

Ahoj holky :mavam: tak co nového u vás? My měli cestovní víkend v sobotu k mojí mamce v neděli k tchyni a v pátek jsme ještě dělali kolaudacku :mrgreen: teď jsem si v klidu sedla na emimino :pankac:
Jinak já to měla včera dostat dnes mi to došlo ale protože jsem měla ovulaci ve středu tak počítám i s posunutím cyklu ale přítel už je natesenej že se snad podařilo, zatím ho v tom nechávám i když jsem mu to vysvětlila nedá si říct protože jsem od pátku neskutečně příjemná :mrgreen: :zed: a úplně mimo ale to může být i splasenyma hormonama před ms já to moc nadějně nevidim :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.2.17 19:15

@Cipiseklu Ahoj, u mě nového nic. A pokud tobě to vyšlo, tak to by bylo super. Já mám mít MS až za 12 dni, tak já mám ještě dost času :) snažím se na to nemyslet jestli se třeba zadarilo nebo ne, ale je to někdy těžké :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.2.17 19:32

@Dady20 je to těžký vid :? u mě taky hlavně já čekala až bude 18.2. nedočkavě ale teď budu muset čekat dalších asi 10 dní než budu moc zkusit test :mrgreen: :zed: :zed: jestli teda ms nedorazí… třeba za 12 dní budeme mít obě // :srdce: mě zatím ani neboli břicho jako před ms jen občas loupne vlevo pak vpravo jinak nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.2.17 19:43

@Cipiseklu to by bylo super :srdce: jinak já žádný příznaky nemám :lol: jen jsem nafoukla a přibrala jsem, ale to po vysazeni HA. Mám to přesně naopak. Jak někdo po začátku brani HA přibere a pak po vysazeni zhubne, tak já ne. Nikdy jsem po HA nepřibrala, ale za to po vysazeni jo :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.2.17 19:47

@Dady20 tak to já naštěstí nepřibrala ani při brání ale co se mi zhoršilo po vysazení a celou dobu snažení s tím bojuju je akné :,( :pocitac: ale teď jsem vysadila mléko podle dr na dermatologii a je to opravdu mnohem lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.2.17 20:01

@Cipiseklu tak to já si říkala první měsíc po vysazení, jak je to super, že žádný akné nemám, ale v druhým měsíci se to objevilo :/ a na nejhorších místech. Mám to na zádech, za krkem, dole pod bradou, jak začíná krk a tam to bolí jak „prase“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
19.2.17 20:03

Ahoj holky, u nás volný víkend - válecí víkend :). Jinak zatím nic nového, do Ms mám 8 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.2.17 20:03

@zelenoockaa19 :lol: je dobrý, jak jsme se tady s tou MS zesynchronizovaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.17 20:04

Ahoj holky moc sem nechodím tak se omlouvám za neaktivnost ;) dneska jsem 4 den od ovu bolí mě dneska břicho jako bych měla dostat ms a naruzoveli výtok.. Ale na uhnizdovani to je dost brzo ze?.. Nic jiného me nenapadlo co by to mohlo být.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
19.2.17 20:04

@Dady20 jo jo, taky jsem říkala už u ovulace:D. Prostě správný ženský :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
19.2.17 20:14

@Jančulka20 Ahoj to asi brzo je, ale tak příroda je mocná a kdo ví. :) Třeba to vyšlo a za chvilku nám tu budeš dávat fotku testu s dvěma // :). @zelenoockaa19 :D jojo něco na tom bude, že když ženský začnou třeba bydlet spolu, že se jim cykly potkají. Měla jsem to tak s mamkou :D akorát chudák, jak jsem se odstěhovala, tak přestala menstruovat úplně :/ má MS jen když bere nějaký prášky nebo jde na injekci :/ a nemůžou zjistit z čeho to má, protože v přechodu ještě není, tak ji vždy říkám ze srandy, že by se měla nastěhovat k nám, ať se jí to zase spustí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.17 20:17

@Dady20 To uvidím v sobotu :lol: to má přijít mrcha :roll: zatím to neresim, ale nikdy jsem to snad neměla a dneska fakt trpím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
19.2.17 20:18

@Jančulka20 Tak uvidíš :) Budu ti držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.17 20:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.2.17 21:20

@Dady20 já to mám všude kde píšeš plus obličej nejvíc čelo :cert: je to děs :mrgreen: @Jančulka20 třeba se něco děje budu držet palce ;) když to nedostanu budu testovat v sobotu to bych měla být 10 dpo (nevím kdy bych to měla dostat když ovu byla hodně pozdě) tak třeba už budeme tři co budou mít // skoro stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí