Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
21.2.17 16:15

@Cipiseklu já jsem to řekla příteli už večer před odletem :lol: :D no a je nadšenej, celý Thajsko vymýšlí jména, dává na mě pořád pozor a ptá se mě jak se cítím, stará se perfektně :srdce: začala jsem toho trochu využívat :mrgreen: ale ty bolesti co mě chytají jsou děsivý :zed: zítra mě čeká 18 hodin letu a ve čtvrtek už svištím do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
22.2.17 12:37

@Cipiseklu @Renula5 ahoj holky, omlouvám se že píšu po tak dlouhé době. Sypou se mi starosti ze všech stran…nicméně dopadli jsme tak že příští měsíc bych měla tedy opravdu začít se stimulací a jde se na věc :) uvidíme jestli ještě nenajdou v spg další drobky :) kolegyně v práci mi omarodila a tak mi spadla na hlavu komplet celá inventura se všemi přípravami. To už mám naštěstí za sebou.Do toho problém s nechopenkou jak jsem marodila…no co budu vyprávět. hrůza a děs. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.2.17 14:06

Ahoj holky, též píšu po dlouhé době. Frmol v práci :) dnes jsem to zatím nedostala, tak si moc přeji, aby se zadařilo :srdce: obcas me trochu píchne v podbřišku, tak doufám že mrška nedorazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
23.2.17 08:56
@Cindysek píše:
@Renula5 nedám výpověď dohodou ani za nic :cert: mateřskou na chlapa? já myslela, že jde jen rodičovská 8o@Cipiseklu jsou někdy hrozní ti lidi, furt to jenom hrabe i když mají dost :roll:

Tak řidičák budeš mít stejný ten se nedá ovlivnit. Kámoška měla. Mateřskou napsanou na chlapa je to i na netu napsaný ;)

Jinak holky asi mám něco s emiminem.jak máte upozornění tak i když sem dáte příspěvek tak stále to. Mám modré, že ani nepoznám jestli jste tu Psaly máte to taky takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.2.17 10:32

Holky, tak dnes jsem byla u doktorky a jsem 6+2 tt plod je v děloze a daří se mu skvěle :andel: :srdce: jsem objednaná znovu za týden a to už by mělo být vidět i :srdce: Dostala jsem první fotečku :andel: Co nového u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.2.17 10:35

@Lola21 Jé tak to je skvělé, mám radost za tebe :) u mě nového nic, já stále čekám jestli příští týden dorazí nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.2.17 11:01

Ahoj holky, přidám se k vám, mohu-li. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.17 11:25

@Lola21 gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.2.17 12:19

@Lola21 super :srdce: mě je dnes divně :( jelikož jsme už dvakrát měli ve školce střevní chřipku tak už nevím ale mám lehce průjem ne že bych seděla celý den na WC ale trochu mě to nutí :( a zpráva dne je ze mam růžový výtok to jsem nikdy neměla a ještě k tomu taková barva :think: a když už přišla mrcha tak pořádně a špinění až ke konci tak nevím jestli se rozjíždí, no bolí mě celý spodek teď jen vydržet v práci :(
Máš už nevolnosti? Nebo je ti fajn? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.2.17 12:20

@Katus95 ahoj můžeš :kytka: jak dlouho se snažíte? A máš už dětičky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.2.17 12:42

@Cipiseklu No, ofiko jsem bez HA cca rok, takže jsme tomu nechali volný průběh, na Vánoce jsme se ale shodli, že bychom tomu začali pomáhat. Takže jsem nakoupila zásobu testů a teď v únoru to začala řešit s gyndr. Každopádně teď čekám na ovulku, tak uvidím, jestli se vůbec dočkám. Snažíme se o první. Je mi 22 a příteli 26 :) jen jsem čekala, že to přijde dřív, tak začínám mít strach, že něco nebude Oka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.2.17 13:10

Ahoj holky, mám dnes nějakou blbou náladu a furt nad vším přemýšlím. Od té doby, co jsem vysadila tu antikoncepci, tak nám to přestává klapat :(. Jako s přítelem jsme se domluvili, že tomu necháme volný průběh a když se zadaří, tak budeme rádi, jenže je na něm vidět trošku strach, tak se o tom doma snažím co nejmíň bavit. To, že bych měla mít ovu nebo tak, to na něj vůbec nevybaluji a nezatěžuji ho tím. Jenže i jeho rodina, hlavně jeho prarodiče do něj furt valí kdy už bude dítě, kdy bude svatba (já se s nimi o tom nikdy nebavila, ani jsme jim neřekli, že vysazuji HA, to oni sami od sebe) a on z toho je pak vynervený a nejde mu to, nebo pro změnu vůbec namá chuť. Mě to už v poslední době vůbec taky nebaví, já když to máme přemýšlím nad tím, jakou polohu atd, aby to třeba vyšlo a nevyteklo to a neužiji si to. Mám pocit, že od té doby, co neberu tu HA, tak se to mezi náma v posteli trošku pokazilo. Setkaly jste se s tím taky některá? Já nevím co teď dělat, úplně si říkám, že ji snad zase začnu brát a dítě odložím, protože jsme se fakt strašně v té posteli odcizili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.2.17 15:12

@Dady20 to mě mrzí my máme něco podobného ale spíš z mé strany já to nesu špatně že nám to nejde a přemýšlím nad polohami které jsou nejlepší (ne teda při sexu) a pořád řeším ovulaci a když se i hechce sexovali tak se musím přemoci protože dnes by to třeba vyšli :mrgreen: ale sex si pořád užívám takže to u nás není až takove ale mám pocit že přítel to má na háku s to mě štve :zed: :mrgreen:
Ale nevěš hlavu nad polohami moje kamarádka do toho vlitla ve sprše takže to vyteklo skoro vše :mrgreen: a co mě štve víc že do toho všichni vlitnou hned a nebo omylem já furt nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.2.17 15:18

@Cipiseklu jako víš já bych ten sex chtěla, ale když vidím ho, jak je mu to úplně jedno a o nic se nesnaží, tak to ani nebaví mě. Chybí mě v tom nějaká vášeň a takový jiskření no :( Nevím co s tím. On se tváří, že se nic neděje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.2.17 16:23

@Cipiseklu to mě mrzí, snad ti bude brzy lépe :hug: mě je zle celé dny :( kéž by jen ranní nevolnosti :zed: Je mi zle celý den, mám šílené bolesti břicha, dnes jsem málem omdlel a v knihkupectví, nám neschopenku v práci a neustále chodím na malou i 4× za noc, to je tak hrozný :,( a jsem úplně bez energie :( celý den v posteli :( doufám, že bude líp :nevim: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí