Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
20.2.17 12:13

@Renula5 já doufám že v tehu se mi to vyhne :mrgreen: já nemůžu mazat ničím to prave buď vysušuje nebo masti :( nejhorší jsou ty výrobky co jsou přímo na akné :mrgreen: nejlepší je čistá voda a nějaké tonikum na vyčištění bez alkoholu nejlépe bioderma nebo přírodní kosmetika a taky můžu doporučit kosmetiku Mana ta mi to nezhorsi a trochu vylepší ale u mě je problém v těle ne na pleti :,( jinak od Mana mám mýdlo z aktivního uhlí a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.2.17 13:27

Ahoj holky, vím že to sem moc nepatří, ale dáte mi prosím like? :) https://www.facebook.com/…94026793704/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.17 13:29

Máš ho tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.2.17 13:30

@Jančulka20 mockrát děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.17 13:31

@Dady20 maličkost :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
20.2.17 13:38

@Dady20 máš ho tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.2.17 13:39

@Cipiseklu děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.2.17 14:36

@Lola21 jee trochu toho sluníčka nám tu při pondělku bodlo :dance: dej pak vědět co přítel ;)

@Cipiseklu @Renula5 taky děs :cert: na mě má určitě vliv jak mléko, tak bílá mouka, takže obojí už dávno nejím. No jenže jak jsem teď začala užívat ten gynex, tak se dostavila pekelná reverzní reakce a je teda radost na mě pohledět :,( :lol: :zed:

jinak já se holky dneska dozvěděla, že bych měla dát dobrovolně výpověď. zaměstnavatel odlívá peníze na svoje dluhy a jiné aktivity a prý si mě nemůže dovolit :roll: že ví, že mám nárok na odstupné, ale pro něj by bylo výhodnější něco jiného blablabla…jako tuším to už delší dobu, ale než člověk sežene něco jiného… :zed: ale ulehčit mu to nehodlám, dělal mi docela sviňárny, výplatu neposílal, takže zadarmo to mít nebude. Doufám, že se to brzy vyřeší, nerada bych se dostala do situace, že budu těhotná a bez práce, ale nechce se mi přestat snažit :zed: :,( achjo pořád něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.2.17 14:39

@Cipiseklu mě hodně pomáhají olejíčky… jojobový, arganový, ricinový,… vím, že to zní divně, ale po ničem jiném nemám tak dobrou pleť a všechno se rychleji hojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.2.17 14:40

@Cindysek Ahoj, tomu zaměstnavateli určitě neustupuj. Nech si vyplatit odstupné, na to máš nárok. Vůbec nepřistupuj na dohodu a pokud by jsi přeci jen na dohodou přistoupila, tak požaduj jako důvod uvedení organizační důvody, ať máš alespoň vyšší dávky na pracáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.2.17 15:06

@Dady20 no on ještě navrhl, že bych mohla dělat snad na DPČ nebo co, se asi úplně pomátl. Vyměním jen tak smlouvu na neurčito za to, že pro něj budu dělat brigádně do května (prázdniny se nedělají, je to obor částěčně sahající do školství). No jenže logicky, když je tolik práce, že to sotva za těch 8h stihnu, tak to nejde dělat brigádně… :zed: :zed: na dohodu mu nepřistoupím, ať se staví třeba na hlavu. Ale je to hrozně nepříjemný něco takovýho řešit… :zed: :zed: :zed: :cert:
díky, to jsem ani nevěděla s těma dávkama :think: to mi taky řekl, že můžu o prázdninách dostávat podporu od pracáku, ale já nechci a ani si nemůžu dovolit být na podpoře :zed: fakt by některé lidi měli zavírat za takové jednání :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.2.17 15:09

@Cindysek Jako určitě se nenech a bojuj. Nemůžou se zaměstnavatelé takto chovat. Zažila jsem něco podobného a i kdyby spadl do insolvence, tak ti to vyplatí Pracák dlužné výplaty a pak si svoji přihlášku přihlásí on do té insolvence, tak se opravdu neboj a neustupuj mu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.2.17 15:16

@Dady20 :hug: děkuju :hug: celé dva roky mu tam dělám, jako jediná jsem se na něj nevykašlala, snáším ty jeho opožděné platby, výlevy jak jsem vlastně přítěž když na mě musí platit odvody a nakonec ještě toto. Dalo se to čekat, ale nenechám na něm nit suchou :cert: jednu práci mám rozjednanou, ale to budu vědět nejdřív za 2 týdny, do té doby akorát nervy co bude :cert:

snad máte holky lepší den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.2.17 15:17

@Cindysek :) tak můžeš jít na nemocenskou, určitě máš v okolí nějakého rozumného doktora, který pochopí, že tě „šikanuje“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.2.17 15:24

@Dady20 :) já ani nevím s čím bych marodila :D i když nic nefunguje jak má, tak jsem zdravá jak řípa :lol: navíc přístí týden jedem do Alp si odpočinout :think: no uvidíme jak se to vyvine, ale hrozně to člověka vyčerpává, řešit takový s prominutím hovna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí