Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
15.2.17 19:25
@Cipiseklu píše:
Ahoj holky já jsem dnes nafoukla jak balón a břicho mě pekelně bolí úplně jina bolest než před ms a u ovu, po té co jsem vyloučila na 100 % že se nejedná o plynatost :mrgreen: vzpomněla jsem si že mi dr řekla že dnes budu mít ovu máte taky tak nafoukla břicha? Já teda nikdy ne :mrgreen: snad je to znamení že už je vše jak má být a podaří se :hug:

já teda nebývám nafouklá, ale jak ovuluji z pravé strany tak to je síla…dělá mi problém i procházka se psem, jak to bolí..doufám, že mě toho laparka zbaví..(pokud na ní teda půjdu, schvátila mě chřipajzna :poblion: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.2.17 19:29

@Cipiseklu mateřska bude napsaná na chlapa na větší plat můžeš na sebe nebo chlapa ;)

@sway22 píše:
@Renula5 já myslím, že ne..na sociálce nejde nic takhle rychle..

Mno právě mi to taky říká manžel že bych právě takhle v pátek musel vstávat už 3hod.rano pátek mám celý den omluveno tak právě myslel že bych odjela zítra během vycházek ale mám strach že přijdou po té 19:00hod a jsem pytli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.17 19:52

@Renula5 mateřská na otce? To nejde ne jedině rodičák ale při mateřský nesmíš pracovat nebo jak to je? Ten můj bude mít od června větší plat než já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.2.17 20:18

@Cipiseklu jo může tady to máš http://m.maminka.cz/…bujete-vedet

A ještě tady nás diskuzi o tom https://www.modrykonik.cz/…e-zkusenost/

Kámoška to takhle měla napsané na manžela já mám nárok ale manžel má větší plat moc lidí o tom neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.17 21:41

@Renula5 hele z té diskuse jsem jelen každý říká něco jiného a je to asi jako jedna paní povídala :mrgreen: můj muž je policajt takže těžko půjde na jinou pozici nebo smlouvu tak vůbec nevím :mrgreen: má o 3tis víc jak já (od cervna) to už není zas až takový rozdíl :mrgreen: a počítala jsem to kolik budeme mít až budu na rodicaku a určitě vyjdeme a ještě nám hodně zbyde tak asi nemá smysl to řešit u nás :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.2.17 21:55

@Cipiseklu No já budu psát mateřskou na chlapa a řidičák to je jedno protože máš na vyčerpání 220000kc takže to si sama jakoby regulujes ;) Ono to jde u té mateřské i tak že nemusíš měnit smlouvu kámošky manžel taky neměnil smlouvu ale jde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
15.2.17 21:57

@Cipiseklu Jinak řidičák vůbec neřeším :pankac: Jen smě se domluvili že mateřská půjde na něj že se to i víc vyplatí i když já na to nárok mám ale on má o dost větší plat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.17 22:05

@Renula5 jo rodicak mám nastudovany díky kámošce to též neřeším i když by mi bodlo aby ten byl podle moji výplaty :mrgreen: jinak já se pokusím to probrat s mamkou jestli o tom něco ví ale jak říkám asi to nemá smysl kdyby měl chlap 30 000 čistého tak neřeknu :mrgreen: ale nám se to asi nevyplatí :)

Kdy (ne)čekas mrchu? :pankac: já se obávám že když mám podle dr dnes ovu a ms mám mít v sobotu že se mi to posune ale jedině dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.17 00:58

@Majkule22 Ahojky, za každým pichnutím nee :D jen mě právě zarazil ten narůžovělý výtok, tak jsme si to jen počítala a jelikož jsem úplný nováček, tak se raději zeptám :)
Děkuji :) tak to mě mrzí a snad brzy budeš mít dobré zprávy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
16.2.17 08:56

Ahoj holky, prosím o radu. V pondělí jsem si dělala ovulační test a vyšel mi tak, že kontrolní čárka byla silně růžová a testovací byla taky růžová, ale o něco světlejší. Myslela jsem, že je to tedy nějaký náběh na ovulaci (ta by měla být nejspíš v pátek). Jenže včera jsem si dělala ovulační test znovu, jestli už zesílil a byla vidět slabě růžově jen kontrolní čárka, ale testovací vůbec. Myslíte, že jsem ovulaci měla už předtím (minulý víkend) a nebo teprve přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.2.17 10:59

@Dady20 hm těžko říct testovala si odpoledne? Já včera podle dr měla mít ovu tak jsem testovala ale večer což nemá smysl ale měla jsem poslední test a od příštího cyklu mi to pohlída dr tak jsem ho nechtěla vyhodit a byl negativní tak taky nevim :mrgreen: ale buď si měla ovulaci o víkendu nebo ještě přijde třeba teď o víkendu já jsem teda měla čárky pořád stejný a najednou že dne na den silný obě dvě mě to nesililo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.2.17 11:00

@Dady20 a ještě je bohužel možnost bez ovulacni cyklus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
16.2.17 11:02

@Cipiseklu V pondělí nějak kolem čtvrté odpoledne a včera kolem šesté. Jako v úterý i včera mě jako hodně bolelo břicho, tak jsem si myslela, že ovulace mohla dojít dřív, ale zase podle těch testů nevím no. Každopádně jsme souložili, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.2.17 12:02

@Dady20 já podle bolesti měla pocit že to bylo minulou středu (čtvrtek) a ono prdlajs takže já už netestuju a podle doporučení dr sex ob den a trefime se :mrgreen: nějak už na ovu rezignuju :mrgreen: tak určitě taky doporučuji sex ob den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
16.2.17 12:17

@Cipiseklu ano sex obden je lepší taky mi dr říkal ale teď to máme spíš na povel dr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí