Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cipiseklu píše:
Ahoj holky já jsem dnes nafoukla jak balón a břicho mě pekelně bolí úplně jina bolest než před ms a u ovu, po té co jsem vyloučila na 100 % že se nejedná o plynatostvzpomněla jsem si že mi dr řekla že dnes budu mít ovu máte taky tak nafoukla břicha? Já teda nikdy ne
snad je to znamení že už je vše jak má být a podaří se
já teda nebývám nafouklá, ale jak ovuluji z pravé strany tak to je síla…dělá mi problém i procházka se psem, jak to bolí..doufám, že mě toho laparka zbaví..(pokud na ní teda půjdu, schvátila mě chřipajzna
)
@Cipiseklu mateřska bude napsaná na chlapa na větší plat můžeš na sebe nebo chlapa ![]()
@sway22 píše:
@Renula5 já myslím, že ne..na sociálce nejde nic takhle rychle..
Mno právě mi to taky říká manžel že bych právě takhle v pátek musel vstávat už 3hod.rano pátek mám celý den omluveno tak právě myslel že bych odjela zítra během vycházek ale mám strach že přijdou po té 19:00hod a jsem pytli
@Renula5 mateřská na otce? To nejde ne jedině rodičák ale při mateřský nesmíš pracovat nebo jak to je? Ten můj bude mít od června větší plat než já ![]()
@Cipiseklu jo může tady to máš http://m.maminka.cz/…bujete-vedet
A ještě tady nás diskuzi o tom https://www.modrykonik.cz/…e-zkusenost/
Kámoška to takhle měla napsané na manžela já mám nárok ale manžel má větší plat moc lidí o tom neví
@Renula5 hele z té diskuse jsem jelen každý říká něco jiného a je to asi jako jedna paní povídala
můj muž je policajt takže těžko půjde na jinou pozici nebo smlouvu tak vůbec nevím
má o 3tis víc jak já (od cervna) to už není zas až takový rozdíl
a počítala jsem to kolik budeme mít až budu na rodicaku a určitě vyjdeme a ještě nám hodně zbyde tak asi nemá smysl to řešit u nás ![]()
@Cipiseklu No já budu psát mateřskou na chlapa a řidičák to je jedno protože máš na vyčerpání 220000kc takže to si sama jakoby regulujes
Ono to jde u té mateřské i tak že nemusíš měnit smlouvu kámošky manžel taky neměnil smlouvu ale jde to ![]()
@Cipiseklu Jinak řidičák vůbec neřeším
Jen smě se domluvili že mateřská půjde na něj že se to i víc vyplatí i když já na to nárok mám ale on má o dost větší plat
@Renula5 jo rodicak mám nastudovany díky kámošce to též neřeším i když by mi bodlo aby ten byl podle moji výplaty
jinak já se pokusím to probrat s mamkou jestli o tom něco ví ale jak říkám asi to nemá smysl kdyby měl chlap 30 000 čistého tak neřeknu
ale nám se to asi nevyplatí ![]()
Kdy (ne)čekas mrchu?
já se obávám že když mám podle dr dnes ovu a ms mám mít v sobotu že se mi to posune ale jedině dobře ![]()
@Majkule22 Ahojky, za každým pichnutím nee
jen mě právě zarazil ten narůžovělý výtok, tak jsme si to jen počítala a jelikož jsem úplný nováček, tak se raději zeptám ![]()
Děkuji
tak to mě mrzí a snad brzy budeš mít dobré zprávy ![]()
Ahoj holky, prosím o radu. V pondělí jsem si dělala ovulační test a vyšel mi tak, že kontrolní čárka byla silně růžová a testovací byla taky růžová, ale o něco světlejší. Myslela jsem, že je to tedy nějaký náběh na ovulaci (ta by měla být nejspíš v pátek). Jenže včera jsem si dělala ovulační test znovu, jestli už zesílil a byla vidět slabě růžově jen kontrolní čárka, ale testovací vůbec. Myslíte, že jsem ovulaci měla už předtím (minulý víkend) a nebo teprve přijde?
@Dady20 hm těžko říct testovala si odpoledne? Já včera podle dr měla mít ovu tak jsem testovala ale večer což nemá smysl ale měla jsem poslední test a od příštího cyklu mi to pohlída dr tak jsem ho nechtěla vyhodit a byl negativní tak taky nevim
ale buď si měla ovulaci o víkendu nebo ještě přijde třeba teď o víkendu já jsem teda měla čárky pořád stejný a najednou že dne na den silný obě dvě mě to nesililo ![]()
@Cipiseklu V pondělí nějak kolem čtvrté odpoledne a včera kolem šesté. Jako v úterý i včera mě jako hodně bolelo břicho, tak jsem si myslela, že ovulace mohla dojít dřív, ale zase podle těch testů nevím no. Každopádně jsme souložili, tak uvidíme ![]()
@Dady20 já podle bolesti měla pocit že to bylo minulou středu (čtvrtek) a ono prdlajs takže já už netestuju a podle doporučení dr sex ob den a trefime se
nějak už na ovu rezignuju
tak určitě taky doporučuji sex ob den ![]()
@Cipiseklu ano sex obden je lepší taky mi dr říkal ale teď to máme spíš na povel dr ![]()