Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lola21 není problém kafe dame i s tebou já určitě
to není konec světa P2
já hlavně neznám nikoho kdo by se snažil nebo měl dítě v okolí Černáku abych se mohla družit i s jinýma maminkama až bude prcek
všechny spolužačky to buď stihly těsne po maturitě nebo před a mají už velké děti a druhá půlka o tom ani neuvažuje a cestuje ![]()
@Lola21 Tak ale pořád je to Praha ne?
se k nám přece můžeš taky přidat
![]()
@Terry1991 píše:
@Lola21 Tak ale pořád je to Praha ne?se k nám přece můžeš taky přidat
![]()
Moje řeč ![]()
@Cipiseklu jo moje kamarádky už mají taky 2-3leté děti a ty dvě co nemají tak zatím nechtějí. Takže taky nemám s kým bych chodila s kočárkem
jedině to uvítám když nás bude víc.
@Terry1991 super, ráda se přidám, já bydlím v okolí Vinohrad, to zase není taková dálka
![]()
@Terry1991 tak snad to dáme všechny nastejno ![]()
Jinak k tomu zdraví se musím přidat já jdu příští týden na krev na testy na celiakii (bezlepková dieta) moje mamka i brácha to mají a já poslední dobou mám problémy
tak jsem zvědavá ![]()
@Cipiseklu @Terry1991 Dobré ráno holky, tak jsem si teď ráno udělala test
Co myslíte? V pondělí odletáme do Thajska na 14 dní, tak nemám ani kdy zajít k doktorce..doufám, že bude vše v pořádku ![]()
@Lola21 No holka to je krásná dálnice gratuluji a v Thajsku buď opatrná na sebe.
Ty jo holky hned bych se k vám připadala taky na kávu
Ale jsem od jinud ![]()
@Lola21 super! Užij si Thajsko a buď opatrná a pak nám popis jak probíhalo oznámení
doufám že tě brzy doženu ať můžeme kocarkovat ![]()
@Renula5 tak to si musíš udělat výlet do Prahy
nákupy, kávička ideální sobota ne ![]()
@Cipiseklu mno to by Byla ideální sobota a výlet super promyslím to ![]()
@Cipiseklu @Renula5 ozmámím to v Thajsku, ale nevím jak
Nemáte nějaký typ? Zatím nebudu mít ani fotku z ultrazvuku, protože letíme už v pondělí ráno, tak bude muset stačit test
Ráno si přítel ani nevšiml, že jsem si nedala kávu…a po ránu je to šílený, první jídlo do sebe dostanu až v 11 odpoledne…vůbec jsem nepočítala s tím, ze by to mohlo vyjít. V lednu jsem nastoupila do nové práce, zkouškové období,.. nestihla jsem ani hlídat plodné dny a toho tulení za celý měsíc taky moc nebylo, protože nebyl vůbec čas. Nemyslela jsem na to a povedlo se ![]()
@Lola21 Kup si test ten digitální a já bych mu to dala během dne ![]()
Tak holky a teď my ostatní já vám říkám únor je plodici ![]()
@Lola21 pokud stíhas koupit dudlík nebo malé capáčky zabalil a bych to do krabičky a dala mu to
pokud ne hezky zábal test ![]()
@Renula5 já doufám že už to taky daně všechny
já musím do honit @Lola21 abychom měly děti stejně staré abych měla v Praze maminku se stejně starým dítětem ![]()