Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
8.2.17 20:41

@zelenoockaa19 přesně takhle to u nás vypadá dvakrát do roka ale ten můj se o sprchuje ale ty výpary :mrgreen:
@Renula5 myslela jsem si že dřív než do roka to nebudu moct podstoupit ale tak mám 3 měsíce a pak hurá na nějakou léčbu ale snad už nebude potřeba :palec:

Taky ležím na gauči se psem vařit se mi dnes nechtělo zítra prý chlap udělá guláš to je jeho ten já dělat nesmím :mrgreen: ale ta kupa nádobí co na mě zítra čeká než začne vařit :cert: a koukám na Výměnu manželek to je moje závislost :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 21:20

@Cipiseklu no uvidíš ale snad to potřebovat nebudeš ;) Jo taky koukám na výměnu a pak je Robinson na ten se těš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.2.17 21:25

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? :kytka: MS mám vždy po 30 dnech a poslední jsem měla 10.1.2016, zítra by měla přijít MS, ale myslím, že přijde :D Byla jsem celý měsíc ve stresu kvůli zkouškám ve škole :nevim: :zed: jinak jsem z Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.2.17 22:04

@Cindysek Já pekla jáhlové muffiny s angreštem:). Už se těším až ráno před odchodem do práce (odcházím když má on vstávat) pustím do ložnice našeho pejska ať si to chlapec užije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 23:12

@Lola21 ahoj Tak snad nedorazí uvidíš zítra budu držet palce ;)

@zelenoockaa19 Chi tak ten má krásný ranni budíček ti povím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.2.17 07:48

@zelenoockaa19 jo taky tam vypustit našeho krakena když už spí moc dlouho :mrgreen: on to kraken stejně nevydrží a jde ho otravovat i beze mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.2.17 07:50

@Lola21 ahoj já jsem taky z Prahy :mavam: studuješ VŠ? Tak třeba ms nepřijde často mi někdo říká jak měl honičku stres a má z toho pupek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.2.17 09:36

@Cipiseklu Ahojky, to je super, že jsi také z Prahy :palec: Já studuji pedagogiku a pracuji jako pedagog..a co ty? :) No dnes ráno zatím nic, ale už od včerejška mě bolí břicho, takže jsem smířená s tím, že MS dnes dorazí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.2.17 09:38

@Renula5 děkuji :srdce: doufám, že se to podaří brzy nám všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
9.2.17 10:18

Ahoj holky, potřebuji poradit jak jsem doma na neschopence tak teď řeším, že mi budou každý 3mesic vyplácet ušlou mzdu zaměstnavatel… Chci se zeptat zda neví někdo tady kolik platí teď sociálka zda je to 60% nebo 70% potřebuji to vědět abych Blanc obraze kolik do 100% mi má zaměstnavatel doplatit skáčou mi tady hrozný čísla neschopenka mi chodí 11800 Kč takže oni to musí brát kolik mi priznaji v práci? Vůbec už netuším snad ne tu někdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.2.17 12:08

@Lola21 já mám vystudovanou speciální pedagogiku a pracuji v MŠ :mrgreen: to je dobrá náhoda :palec: z jaké části Prahy jsi? Jo a jak dlouho se snažíte? :)
Já jsem si chtěla letos podat přihlášku na VŠ na předškolní pedagogiku ale od roku (tuším) 2019 mají státní školky nabírat i chůvy s papírem a ten mám taky :pankac: budou otevírat třídy pro 2 leté tak teď váhám protože s prckem (doufám ze brzy bude) VŠ musí být zahul už tak jsem při VŠ měla dvě brigády a nestíhala jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.2.17 12:10

@Renula5 hm to neporadím :think: já vím že neschopenka je 70 % ale kdybych si vzpomněla až budu mluvit s mamkou (dělá na socialce) tak se zeptám jinak se zkus podívat nebo zeptat v jiné diskusi určitě někdo poradi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
9.2.17 12:18

@Cipiseklu no právě že jsem se to četla na netu ale nikde sem nic nenašla mé ještě ke všemu zvedly plat ještě před urazem takže pořádně nic nevím :nevim: V práci se semnou o tom odmítají bavit tak jsem si říkala že zkusím zavolat zítra na sociálku, že tam musí mít přeci napsaný kolik mám průměrný výdělek a podle toho počítají neschopenku a já si aspoň budu moc dopočítat do těch 100% už mě z toho hrabe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.2.17 12:31

@Renula5 v práci by ti to měli říct to jsou teda hulvati :pocitac: povinnost to asi není ale slušnost a ochota :cert: já teď přemýšlím nad daněmi, prohlášení atd :mrgreen: jsem z toho jelen večer volám tchyni ta je účetní :mrgreen: možná by to taky mohla vědět co s tebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.2.17 12:34

@Cipiseklu já pracuji také jako učitelka v soukromé MŠ :pankac: teď dodělávám studium abych byla specializovaný Montessori pedagog a v neděli mám poslední zkoušky, tak snad to zvládnu a odnesu si papír :D a jinak si chci teď podávat přihlášku do Plzně na kombinované studium předškolní pedagogika abych u toho zvládala i práci :roll: a s tím snažením.. nesnažíme se nějak extra, nepiju žádné čaje, neberu vitaminy, jen máme nechráněný sex. Antikoncepci jsem nebrala nikdy. Kolik ti je jestli se mohu zeptat? A tvému příteli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí