Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
7.2.17 14:15

@Renula5 jo teď naposledy jsme tam šli s tím že jasně víme co nám poví a ono najednou překvápko a bylo to jinak.Byla jsem v šoku :lol: Takže tam nechci jít vynervená :dance: za sedm dní máme tu konzultaci kde budeme plánovat…potom nastane hrozně dlouhý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.2.17 14:16

@Renula5 jinak nenapsala by jsi mi jak probíhá stimulace? píchá se injekce do břicha? četla jsem že se stimuluje 14dní… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
7.2.17 14:53
@Terry1991 píše:
@Renula5 jinak nenapsala by jsi mi jak probíhá stimulace? píchá se injekce do břicha? četla jsem že se stimuluje 14dní… 8)

Hele já nevím jak je to u ivf… Ale já teď stimuluji od prosince… 3-7dc beru cloatibegyt2× denně pak jdu kolem 11dc na ultrazvuku na folikumetrii a tam se dozvím kdy bude se píchat pregnyl a kdy bude iui. Pregnyl si sama nepicham jezdím za sestřičkou a píchá mi ho ona do zadku. A druhý den iui pak cca 7 dní po ovulaci beru na 10 dní proveru 2× denně. A tohle je všechno u mě ale nevím jak to bude stebou o tom sem si ještě ani nic nečetla… Ale co tu píší holky tak si píchají injekce do břicha chodí na kontroly a pak jdou na odběr ten den kdyz je všechno oka tak je pustí ještě dom. Pak jen čekáš jak se to vyvíjí a každý den ti volají a říkají co a jak…pak to jde do mražený mám dojem a za měsíc jdeš na to jestli se nemýlím… Ale nevím každý to tady píše jinak… Ale za těch 7 dní to řeknou úplně všechno jen na lísteček si napiš otázky, který ti napadají a máš aby ses na všechno zeptala. A přej se klidně na jednu věc i 10× Dokud ti to nebude jasný na tom nic špatného není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.2.17 14:59

@Renula5 to už jsem si vícéméně všechno přečetla…jen se budu muset asi hodně překonat s injekcema do břicha…injekce mi normálně nevadí, ale do břicha budu muset být hodně odvážná :D děkuji ti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
7.2.17 15:53

@Terry1991 nó hele nejlepší je kdyby ti to píchal chlap… Můj chlap když si píchal injekce Sam tak to bylo Strašný tak jsem mu to píchala já… Je to lepší když to. Píchá druhá Osoba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
7.2.17 16:43

@Renula5 to se bojím :nevim: ale asi to tak bude muset být. Já si to sama asi nepíchnu :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 09:08

Ahoj holky tak jsem dneska byla na utz tu brečím jak želva :,( Filikul je jich tam prý dost ale jsou maličký kolem 7.7mm největší mám 12.7mm jsem dneska 11dc v pátek mám projít znovu na utz a pak se uvidí… Takže doufám že dorostou a když ne tak asi nic ale tak třeba by to šlo přirozeně nevin :nevim: Tak iui se zatím odkládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.2.17 09:37

@Renula5 to je mi lito:( snad dotostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.2.17 09:40

@Renula5 jo a taky mam dnes 11 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 10:06

@zelenoockaa19 doufám že ano jinak nevím co dál jsem tak zklamaná že sebe :( Je ta ml to je dobrý že jsme na to stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.2.17 10:09

@Renula5 jo jo jsme se pěkně synchronizovaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 11:11

@zelenoockaa19 to Teda ano to povím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
8.2.17 12:28

@Renula5 je to škoda ale třeba ještě do pátku vyrostou :) já mám dnes ovu ale snažíme se už od soboty :mrgreen: dneska taky a snad to vyjde. Teď jsem tu asi 2 dny nebyla vůbec nestíhám :lol: objednala jsem si ten gelik a ještě gynex jenže v lékárně se stala chyba a odeslali mi to zpět do skladu takže nová objednávka ale gel už nestíháme takže až příští měsíc ale snad už nebude třeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 13:04

@Cipiseklu No uvidím snad se holky vzpamatuji jen teď nevím jestli mám dál pit kotryhel když jsem sním začala 1dc jestli by mi pomohl… Nevím no :nevim: Jo tak já gelu už použila 2 krát ale ti říkám zavést v pohodě ale aby si tam dala celý ten gelik tak aspoň tak 3 zmacknuti a pak 10-15min ležet A nejsnáze se tak to je super ;) Tak uvidím já doufám že gelik bam tenhle měsíc pomůže. gyndar říkal že klidně můžu otěhotnět jen mi při takové malé nemůže píchnout pregnyl tak uvidím co v pátek… No moc to tím snažením nepřeháněj aby byly spermici Dozrání ;) Jinak držím palečky aby se ti zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
8.2.17 13:10

@Renula5 tak doufám taky že gel pomůže aspoň bych měla pozitivní recenzi :lol: včera jsme si dali pauzu aby byl ten nejlepší materiál na dnešek :mrgreen: nějak to nehrotime víme že máme plodné dny ale prostě když není chuť ani nálada tak vynecháme nechci z toho dělat povinnost :) musíme to trochu brát s rezervou jinak by nám už hráblo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí