Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renula5 @Cipiseklu jo a stejnak to nebylo z ranního čůrání, protože jsem na to úplně zapomněla a vyskočila jsem s budíkem a v polospánku
![]()
@Cindysek tak ještě uvidíš… Určitě se tam zmin… Jo já budu zkoušet teď sice těsně před ovu a pak den na iui vecer tak uvidím
Ale zní to zajímavě
@Cindysek @Renula5 děkuju colu mám ještě z návštěvy co jsem hostila o víkendu
a zázvor nesnáším bohužel
jinak se teda zatím držím a zatím držím i vše uvnitř ale pohyby v břiše hrozný
tak uvidím co z toho bude, teplotu mám a ještě k tomu znovu rýma a kašel takže si tuto zimu opravdu vybírám
![]()
A na pilulka.cz jsem si gel objednala také
včera jsem objednala a myslela jsem že vyzvednu v pátek, u práce mám jejich pobočku ale když jsem mimo tak asi to nechám na příští týden
@Renula5 kdy jdeš na další iui?
@Cipiseklu Jo cola ti pomůže a nebo černý čaj než cukru
Na další iui pokud dobře počítám tak bych měla jít 10.2 ale zítra budu volat na gyndu objednávat se na utz ale myslím si že to bude toho 10.2 ale nechám si překvapit rozhodně ještě předtím chci zkusit ten gelik ale musím to nějak vypočítat protože před iui je lepší 3 dny abstinovat
Tak to nějak musím načasovat a pak gelik ještě ten večer použiji po iui
Ahoj Holky tak jsem volala na gyndu a příští týden ve středu jdu na utz tak se těším ![]()
@Cipiseklu a co ty ještě jdi doma? A blunkas?
@Renula5 super
dneska ani památky po nějaké střevní chřipce
držím teda ještě dietu ale už mám stejně dovolenou do konce týdne tak vylezim i tu rýmu a kašel co se do toho přidal ať mám už konečně klid! ![]()
Jak se máte vy holky? Nějaké novinky? ![]()
@Cipiseklu Tak to je super.. IO aspoň to všechno vylezis
Já jsem dneska v noci měla holky vasnivi sen Ty jo to byla jízda ale ten chlap ani nebyl můj manžel byl svalnatý a šikovný
![]()
Ahojky, já byla včera z té zubačky a do formuláře kde byla zmínka o těhotenství, jsem zaškrtla nevím
no takže mi blbě roste osmička a kazí se od ní sedmička, tzn. že musí osmička ven
takže mám prý přijít 16., že to ž bych snad mohla vědět, jestli jsem nebo nejsem a pak půjdu na rtg a pak extrakce…no jenže když nevím kdy mám ovu, tak co když otěhotním do ms
nebo si máme dát pauzu? co myslíte?
![]()
@Renula5
dneska v noci něco podobného
![]()
@Cipiseklu tak ať už je ti líp ![]()
jinak si dneska jedu pro tu Fertipronu, tak uvidíme ![]()
@Renula5 občas mám taky takový sny a můj chlap tam z 90% není
![]()
@Cindysek já bych se neomezovala kup si ovu testy ať víš
mě to dost pomohlo taky jsem nevěděla kdy přesně ji mám. Testuj třeba od zítra nevím kdy máš ms? Nebo od toho 10dc a aspoň budeš vědět jestli 16 máš před ovu nebo po a podle toho můžeš i přeobjednat nebo domluvit
@Cindysek kup si ovu testy a uvidis ale určitě bych se neomezovala ![]()
Ale holky ty jo to byl chlap wau celý den nad tím přemýšlím
No a pak jsem zbudila otočila jsem se a uviděla jsem toho meho jak cheape
To potěšilo…
Ahoj holky, tak mi dnes dorazila mrcha jedna. Tak zase nám začíná nový měsíc snažení ![]()
@Dady20 nevadí nebuď smutná
začíná další rodeo ![]()
Nam teď začíná snažení
ve středu mám ovulaci tak už začínáne dnes jen čekám na muže až se mi vrátí z práce
dneska jsem byla u kamarádky která má 9m mimi a už se strašně těším až se nám to povede teď se do toho opřeme
všechny holky!!! ![]()
Ahoj holky tak dneska mám šílenou depku hrozně mi chybi kamarádka na kafe a na pokec to je šílená depka opravdu jo už ![]()
@Dady20 Jinak nesmutni ono se zadari těš se na další rodeo, které tě čeká ![]()
@Cipiseklu No tak to pojistite obden… Já jsem si myslela že dáme sex dneska ale jak to vypadá tak až zítra jsem nějaká udepkovana
Jinak si piš teď se tu každá pořádně opre a Budem se tu predhat // holky dotoho!!! ![]()
@Renula5 přesně tak koncem měsíce tady všechny hodíme foto //
Škoda že jsi tak daleko já bych na kafe zašla ráda
je fakt že na mě dneska taky padla depka po té návštěvě malého že já ještě ani nejsem těhotná a snažíme se od doby co se narodil takže si na jednu stranu říkám že hrozně vyrostl a jak je to super a že ten čas tak rychle utíká ale pak si uvědomím že těch 9 měsíců se snažíme a nic
a najednou je to hrozně dlouhá doba ![]()