Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cipiseklu ahoj jo ť ok je škoda, je to hrozný bydlim tu 4 roky a sama jako jdou ti holky ale to jsou takove že na závěrečném stebou baví říkají jak se nějak zájem atd… A když se jim třeba ozveš tak ani neodpoví… Nebo holky se kterýma si nemám co říct… Takže tak nějak těžký to je tady
… Jo tak dlouhý proces o miminko to je myslela jsem jaka je to brnkačka jen je tam vypustit a to je všechno ale kde pak ale za ty 3 roky si hlavu stím nedělám ale rozumím ti ![]()
Holky ja ani nesmutnim, proste to beru jak to je s třeba tento měsíc se zadari ![]()
Ahoj holky, tak se nám to povedlo. po třičtvrtě roku azoospermie máme ze včerejška zamražené tři kousky a hned jak to projde přes pojišťovnu tak jdeme na věc
já šílím radostí. ![]()
@Dady20 moooooc děkuju. jsem tak neuvěřitelně šťastná že se zase objevili… do dvou měsíců nejdýl už budeme podstupovat IVF/ICSI a potom záleží jestli se to povede. já ale věřím že jo
![]()
@Terry1991 to je super
gratuluju a doufám že se zadaří budu držet palce ![]()
@Cipiseklu děkuju,já taky moc moc moc doufám že to vyjde. Tohle je pro nás ale veliký krok dopředu. Neumím popsat jak se cítím, je to prostě naprosto dokonalá zpráva pro nás. Teď už jen aby se to povedlo a nejlépe hned na poprvé
![]()
@Terry1991 to jsou přesně věci které nás snazilky dokážou nakopnout
to přesně potřebuješ tak doufám že vámi to vyjde napoprvé
![]()
@Cipiseklu máš naprostou pravdu.
no 14.2. na Valentýna jdeme na konzultaci a plánování, potom budeme měsíc čekat na pojišťovnu a potom se do toho okamžitě jde. takže počítám že koncem Března snad už budu vědět na čem jsme cca
a doufám že koncem Března nebo začátkem Dubna sem budu moct dát //
víc jak tři roky čekáme na miminko, tak že by k nám konečně chtělo? ![]()
@Terry1991 ahoj ty jo tak toti strašně moc gratuluji vím jak se cítíš znám ten pocit když nam dr řekl že manžel má lepší spermo ne tu předtím a je tam jo och více pohyblivých tak sem skákala do vzduchu že se to pohne… Takže já ti držim palečky aby se zadarilo na první pokus… Jinak já jsem 7dc dneska ráno sex zítra použiji gelik na podporu početí v pondělí Taky sex a v úterý až do pátku abstinence
Ve středu jdu na utz a domluvit další iui které by mohlo být v pátek
@Renula5 moc moc děkuju, jen aby z těch tří kousků bylo aspoň jedno miminko
držím ti mooooc palečky aby to dopadlo celé dobře. A užij si sexík
je to celé hrozný kolotoč kde převahuje víc špatných zpráv než těch dobrých. Tak ať nám to dobře dopadne
![]()
@Terry1991 jeee 14.2. to je romantický
tak máte tři pokusy tak určitě se jednou zadaří snad hned první ![]()
Holky někde na mě vykoukla reklama že když 14.2. počnete tak vyhrajete 10 000 na vybavíčku
musíte pak v listopadu poslat kopii rodného listu dítěte tak šup do toho!!!
![]()
@Cipiseklu 14.2. jdeme zatím jen na plánování IVF/ICSI
takže 10.000,– mě asi mine obloukem. Škoda
jinak ale i tak je to romantické, na Valentýna budeme plánovat mimiiiiii
holky a já vám říkám, to by v tom byl čert aby to nevyšlo hned na poprvé. Vždyť já jsem úplně zdravá. ![]()
@Terry1991 a pojistovna vám bude hradit všechno ivf ne? Ono je prý 2 pokusy co jsem slyšela zdarma ze se hlásíš jen léky… A určitě vydrží všechny ![]()