Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
29.1.17 15:04

@Renula5 to je škoda :( nevěš hlavu hlavně že si v pořádku :* tenhle měsíc se zase můžete snažit jako my a už se na to těšíme :hug: a tvuj dr ti řekl že udělá další iui kdyby to nevyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
29.1.17 15:17

@Renula5 to mne moc mrzi:( urcite to vyjde priste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.1.17 15:19

@Cipiseklu v pohodě já hlavu nevěsim počítala jsem stím jsem v pohodě nebrečím nic jdu dál… A jak píšeš aspoň že jsem v pořádku opravdu jsem se bála že něco není v pořádku. a jak píšeš už se těším na další snažení a třeba to bude úspěšný.. Jojo dr ní říkal že když se nedaří tak si mám nasadit 3dc clostil a zavolat na objednání utz ;) A teď si myslím že nám všem to vyjde snad :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.1.17 15:26

@zelenoockaa19 v pohodě :)

Holky beru to tak jak to je nebudeme přece smutní a Budem se těšit na další snažení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.1.17 15:28

Ale jste hodní děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
29.1.17 15:29

@Renula5 bylo by to jednodušší kdyby najednou nebyli vsichni okolo těhotní:D dělám si srandu:) ono to snažení má taky něco do sebe to je fakt:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.1.17 15:40

@zelenoockaa19 musíme to brát jak to je a nemyslet na to vypustit to z hlavy vím je to těžký ale když se člověk tomu propadne že na to neustále myslí tak je to špatný… Třeba teď v jedny skupince mi holčina napsala že nechci dítě důvod je ten ze to házím za hlavu a nebrečím kvůli tomu že to dostanu atd… :lol: Přijde mi to divné a zbytečné že slzama přece nic nezmůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
29.1.17 15:44

@Renula5 Jako sice se snažíme teprve nějaký čtvrtý měsíc (když to zítra dostanu tak pátý :)) a první dne mám vždycky blbou náladu ale ještě ani jednou jsem to neobrečela. Nepřijde mi to že je to něco co bych měla obrečet, spíš to nezvdávat a jít znovu do „boje“, takže ti řeknu že ta holka je úplně mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.1.17 16:04

@zelenoockaa19 no to je v té skupince jsem stále a hrozně se baví :lol: Ale asi brzy nebudu protože tohle nemá už cenu… Holka prodělala potrat je to strašný to ano…je to dal co prodělala ale přece nemůžu za to já když mi přijde ms tak nebudu kvůli tomu brečet a litovat se… Však bysme se z toho mohli zbláznit a nechci podle ní děti protože to tak moc neprožívám :lol: Tak já nevím tak mě asi teď omluv týden si zavřu Do ložnice a jdu brečet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
29.1.17 16:35
@Renula5 píše:
@zelenoockaa19 no to je v té skupince jsem stále a hrozně se baví :lol: Ale asi brzy nebudu protože tohle nemá už cenu… Holka prodělala potrat je to strašný to ano…je to dal co prodělala ale přece nemůžu za to já když mi přijde ms tak nebudu kvůli tomu brečet a litovat se… Však bysme se z toho mohli zbláznit a nechci podle ní děti protože to tak moc neprožívám :lol: Tak já nevím tak mě asi teď omluv týden si zavřu Do ložnice a jdu brečet

Jo jdeme se zavřít beru si dovolenou a jdu brečet a koukat na sladký filmy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to mě dostalo že nechceš dítě protože to neprozivas :zed: :zed: já chci dítě strašně moc už víc jak rok (ale snažíme se min než rok) ale přesně jak říkáš dyt by jsme se z toho zbláznily pořád jen brečet a litovat se :pocitac: :zed: spíš bych řekla že nebude mít dítě ta co to hodně prožívá protože psychika je svine takže teď to nemyslím zle ale prostě když se na to upnes tak tím spíš se zablokujes a nepůjde to…mě osobně strašně pomáhá si tu pokecat a i když tím na to myslím rozhodně se cítím líp když vše můžu napsat a zkonzultovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.1.17 16:42

@Cipiseklu Jo přesně tak pokecat si o tom to ano ale přece nebudeš se litovat ;) Přesně tak jsem ráda že mě někdo chápe… Ale jako smeju se a moc jak píše :lol: Aspoň mám zábavu :lol: Přeci život jde žít i teď bez dětí až přijde dítě bude ten život ještě hezčí… No napsala mi že manžel to sennou asi ve smyslu dlouho nevydrží když to beru takhle :lol: Tak asi i se rozvodem holky já se zblázním nechápu tady některé holky opravdu ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
29.1.17 17:38

@Renula5 já se tady k ničemu moc nevyjadřuju :mrgreen: někdy to fakt nemá smysl některé baby tady jsou na hlavu :zed: :mrgreen: ale aspoň se pobavis no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.1.17 18:25

@Cipiseklu jo už to ignoruji :lol: Ale měla jsem celo denní zábavu :mrgreen: Aspoň se člověk nenudí :mrgreen: Jako ať si každý dělá co chce a jak chce… Ale tohle byla zábava teď pohoda a klid u televize :palec: A vysmata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
29.1.17 19:20

@Renula5 Sakra, proč to nečtu všechno?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
29.1.17 19:33

@zelenoockaa19 není o co stát :lol: :lol: :lol: Můj manžel me asi opustí a já si nepřeji děti protože neberu jejich rady a neberu to tak vážně… Mimochodem slečna už má i hotový pokojíček pro miminko protože rekonstrukce byla bytu a kočárek bude kupovat maminka ale slečna jeste těhotná není jenom planuje… Ale já tohle nedělám a ani nechci tak jsem asi špatná a tím bych to ukončila děvčata :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí