Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cipiseklu stále spinim tmave hlenovite no zítra uvidím a zkusím ještě zítra test
@Renula5 já teda špinim taky pořád to je u mě už dlouho ale tak uvidíme ale na těhotenství to u mě nevypadá
určitě zkus za to nic nedáš vid ![]()
@Cipiseklu ještě zkusím já mám tohle právě poprvé Takové tmavé hlenovite Oravě že je mi divné že má se rozjíždí tak pomalu pokud to je
@Cipiseklu Uvidim zítra jako přijde mi to divný že bych byla včera tam byla jen Jedna čárka a hlavně jsem po tom iui
Holky tak ms se jeste nerozjela… včera jsem jednorázově zakrvácela a trochu špinìm ale podle bolesti prijde tak zitra si myslim.
@zelenoockaa19 Chi to jsme stejně
Já mám stále hlenovity tmavý
Tak zítra ráno dělám test a když nic jedu si pohotovost radši abych nic nezanedbala
@Renula5 Ká ho doma nemám takže test tak nejdřív v pondělí a to si myslím že se rozjede… Uvidíme. Ráno dej vědět, budu na tebe myslet.
@zelenoockaa19 jojo děkuji no uvidím jestli se přes noc rozjede ale takhle druhý den se mi už nelíbí nikdy jsem to neměla… Takže ještě jednou test a kdyztak radši na pohotovost ať mám jistotu ![]()
@zelenoockaa19 ahoj ještě nevím manžel mi jel pro těhotenský test myslela jsem že doma mám ale nemám
A ms nikde nic mě to přijde že je to ještě slabší než včera ![]()
@Renula5 Já jsem včera večer měla bolesti jako od ms ale ještě nedorazila… Vzhledem k tomu že podle ovulace by měla přijít zítra tak ještě čekám a pokud nedojde tak chci testovat v úterý… Pořád teda tak trošičku špiním.
@zelenoockaa19 mno já sem jí měla už mít a už jsem z toho i nešťastná člověk jak ji má přesnou a teď tohle
žák to máš ještě cas
Snad ti ani nepřijde
@Renula5 tak co už máš otestovano? Já jsem napjatá jak ti to dopadlo
držím palce ![]()
@Cipiseklu Ahoj tak holky test jak já čekala negativní tak jsem si volala na pohotovost příjemná sestřička mi řekla že máme pro pořádku jistotu prijed… Tak jsme tam jeli do příjemný koukl se vše je v poradku jen to mám z léků a jak se koukala tak někde vzadu je červená krev omlouvám se jak to píšu tak by se prý měla mrcha během dneška už rozjed a dnešek mám počítat jako 1 dc