Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
30.1.17 14:48

@Renula5 taky to tak obcas mam :D a jaky beres vsechny doplnky pred otehotnenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
30.1.17 16:39

@VeronikaHo :lol: mno já beru clostil proveru a kolem cca 13dc mi píchají ptegnyl :lol: Jinak to všechno 1dc piji kontryhel a sem a tam když si vzpomenu tak kapky bylinné a to je všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.1.17 17:59

Ahoj holky, já tento měsíc asi již testovat nebudu, protože jak jsem byla v ten čtvrtek, tak doktorka mi sama řekla, že to podle ultrazvuku nevypadá, že by se tam něco chystalo. Teď si jen počkám na MS, měla by dojít kolem 6.2., ale uvidíme jestli dojde, když teď ten první měsíc neberu HA a nevím jak to mám s cyklem. Jinak jsem se chtěla zeptat, když se mazlíte a muž se udělá, jak dlouho ležíte s nohama vzhůru nebo prostě nějak, aby to z Vás hned nevyteklo? A je to vůbec potřeba? Nebo jsou ty spermie tak rychlý, že toto není potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
30.1.17 18:10

@Dady20 a co ti říkala dr dala ti něco nebo to zatím necháte být… Mno hele my když už to už se blíží fo finale :lol: Tak že zadu a pak nohy opřený na zeď a pod zadek ještě polštář a ležím cca 20min ale nevím jestli to pomáhá

Holky já se teď koukám na prostřeno než začne ulice ty woe co tam je za borce zase takový žlutý overal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.1.17 18:13

@Renula5 zatím mi nedala nic, je to teprve první měsíc co neberu HA, tak říkala, že když bude problém a do roka to nepůjde, tak to budeme řešit :). Jinak díky za odpověď :D jako na jednu stranu si říkám, že kolik mých kamarádek otěhotnělo ani neví jak, že u nich to asi musela být rychlovka, ale já bych tomu chtěla jít trošku naproti :D jestli to vůbec má smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
30.1.17 18:28

@Dady20 taky jsem slyšela že nejlepší je to zezadu :mrgreen: My jak kdy a na co máme chuť ale taky ležím 20 minut polštář pod zadek a co nejvýš nohy :palec: taky si říkám že kamarádky do toho vlitly ani nevěděly jak a jedna ve sprše ale taky se snažím tomu jít naproti :*
@Renula5 jo to je teda exot :zed: :zed: a 7 lidi v jednom bytě hustý ale studentský život no :pankac: ja jsem ho ukončila před chvílí ale už mi to přijde nereálný :mrgreen: a nepředstavitelné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.1.17 18:31

@Cipiseklu :D no s polohou zezadu mám trosku problém :lol: chci holčičku a ty se prý dělají na misionáře nebo když je žena nahoře. Zezadu a na misionáře když má žena nohy nahoru, tak jsou kluci :lol:. Jako samozřejmě až se zadari, tak budu rada za cokoli, hlavně ze to bude zdravé, ale holčičku bych proste brala víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
30.1.17 18:36

@Cipiseklu radši jsem to už přepnula na ulici :mrgreen: Nechápu takové lidi :zed: Ale byl to exot jsem zvědavá až bude vařit :lol:

@Dady20 Na holčičku na kluka to jsou jen pověry bych řekla ;) Stejně pohlaví určuje chlap když to tak vezmeš ale že zádi je to lepší protože děloha je nahoře.. Poradil mi to dr…

Holky teď budu zkoušet i gelik na plodnost taky ho máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.1.17 18:40

@Renula5 no vím, ze to určuje muž, ale pravé zezadu, ze je hlouběji a ze klucici spermie to mají blíž a když jsou rychlejší než holcici, ze tam proste budou dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
30.1.17 18:50

@Dady20 taky chci holku ale říkám hlavně at je to zdravé!!! :andel: já tomu moc nevěřím to spíš věřím Jonášovce :mrgreen:
@Renula5 gel plánuji koupit příští týden ovulku mám 7.2. tak to stíháme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
30.1.17 19:30

@Dady20 tak pravidlo to nemusí být já bych to zkusila ;)

@Cipiseklu Jo já ho o mám doma a taky ho zkusím sice dřív než bude ovu cca o 4dny driv ale já myslím že to nevadí já právě zase dostanu pregnyl a pak iui a ještě ho čučí použít večer po iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.1.17 23:23

@zelenoockaa19 já zítra ráno, ale jen pro jistotu, po obědě jdu k zubařce a chce mi dělat rtg, tak kdyby náhodou… Jinak mám trochu delší cyklus a ovulaci někdy dřív po ms, takže pro mě dloooouhé čekání na mrchu (nebo spíš na //) :lol: :cert:

O tom gelu slyším poprvé 8o kde se to prodává, popř. značka holkyy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
31.1.17 11:01

@Cindysek gel je Conceive Plus ten plánuji koupit já ale stojí 400-500 a koupíš v lékárně ale asi je lepší přes net ne v každé ho mají já byla už ve 4 lékárnách a nic a to bydlím v Praze tak jsem ho objednala přes net :) jinak jak si dopadla s testem?
Já jsem zase doma a ležím mám nejspíš střevní chřipku :( zatím vše držím v sobe ale jako holky tak divně mi ještě nebylo :poblion: každopádně do práce s tím nemůžu takže zbytečná dovolená protože nemocenská nemá smysl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
31.1.17 11:15

@Cindysek Ahoj já jsem si ho objednala tady https://www.pilulka.cz/…-ks-v-baleni ;) Slyšela jsem dobre recenze tak to zkusím a uvidím ;) a jak test?

@Cipiseklu Je tak to je nepříjemný kup si Coca colu a po zlickach ;) To pomáhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
31.1.17 11:43

@Cipiseklu @Renula5 jee děkuju holky, to zní zajímavě, vůbec jsem o tom předtím neslyšela :palec:
test negativní, ale to jsem čekala…i kdyby tam něco bylo, tak je ještě hrozně brzo na testování, takže jim na rtg jen řeknu, že se snažíme a že si nejsem jistá :nevim: jinak @Cipiseklu zkus zázvor, ten nám vždycky zaručeně zabere na nevolnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí