Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renula5 ano pojišťovna nám hradí celé IVF a my jen léky. Jinak hradí tři pokusy snad… ![]()
@Cipiseklu @Renula5 jo jinak nám u naší pojišťovny pracuje tchýně…takže možná by se jí i povedlo to popohnat ![]()
@Terry1991 jo není nad to mít známý
moje mamka dělá zase mateřskou a nemocenskou to taky není na škodu tam mít svoje lidi neříkám že budu mít víc peněz to ne to ani nejde
ale dozvím se aspoň co a jak ![]()
@Cipiseklu to teda…tak kdyby mi to vyšlo…to by jsi mi potom mohla poradit kde co jak mám zařídit
![]()
@Terry1991 taky to ještě budu muset zjistit ale zakladni info uz mam ale určitě poradím a zjistím ![]()
@Cipiseklu úžasný
jen jsem hrozná, bavím se tu o tom jakoby to byla tutovka a přitom ještě není rozhodně dobojováno. ![]()
@Terry1991 jsem si právě říkala, protože co tu čtu tak některý museli prý i doplácet co se mi zdá divné
J oko holky tak to já mám sestřenku na sociálce tchyni ve škole… Jinak to je vše u nás v rodině je spíš více zedníku, kteří podnikají takže to má taky svoje…
@Renula5 ono taky asi dost záleží jestli jsi tam na doporučení gynekoložky a nebo že tam jdete spontálně sami
my to měli od mojí gyndařky na doporučení.
jestli se to povede tak těm doktorkám nakoupím kytice a čokolády ![]()
@Terry1991 to asi ano… No my zatím zkoušíme iui pak když se nezadari tak v prelom červenec bych šla na Lapinu… Tak doufám že se nám brzy zadari na operaci bych nechtěla… Tak ti budu držet palce aby si už byla co nejdřív tehu
@Renula5 jejda,tak to doufám a moc přeji aby vyšlo to IUI
to bude úleva až všechny tyhle trable budeme mít za sebou viď? ![]()
@Terry1991 jo přesně tak je to strašné ti povím opravdu jo už aby to vše bylo za námi.. Hlavně na psychiku chlapy to ť ok mají dobrý ale my prášky kontroly měření atd… Ti jen caknou Do kelímku a pohoda
@Renula5 přesně tak, uz aby to bylo vše za námi a my v porodnici
já sice ještě vyšetření nemám kromě těch základních u dr a tam vše ok, ale včera jsme se s mužem bavili o tom všem a bylo na něm vidět že ho to taky trápí že pořád nic
takže oni ti chlapi dělají drsňáky ale jsou na tom asi stejně psychicky
takže jsme si včera dali poslední 3 měsíce (včetně února) a pak chce jít muž na spermiogram pokud to píšu dobře
tak snad se tomu vyhneme ![]()
Holky dnes po 6 dnech v práci to bylo těžké vstávání ![]()
@Cipiseklu ahoj zkus se zeptat u tvého dr jestli by vám ho udělal chápu jak se cítí takhle se cítil u můj a občas i cítí ale všechno bere už sportovně
Ten spermiogram doporučuji aspoň uvidíte na čem jste
Ty jo se máš do práce Já která od září je doma na neschopence tak už mě doma hrabe ![]()
@Renula5 to dělá i gyndarka? To jsem nevěděla
ten můj a tím problém nemá
jen zkoušel jestli tam můžu být s ním aby se nenadrel
ty jo doma tak to se máš já bych byla doma hned ale je fakt že asi z toho musí hrabat
a proč si doma? To ti napsal gyn?