Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
5.2.17 09:13

@Cipiseklu je to romantika :* těším se…hrozně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 09:14

@Renula5 ano pojišťovna nám hradí celé IVF a my jen léky. Jinak hradí tři pokusy snad… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 09:15

@Cipiseklu @Renula5 jo jinak nám u naší pojišťovny pracuje tchýně…takže možná by se jí i povedlo to popohnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.2.17 09:46

@Terry1991 jo není nad to mít známý :mrgreen: moje mamka dělá zase mateřskou a nemocenskou to taky není na škodu tam mít svoje lidi neříkám že budu mít víc peněz to ne to ani nejde :) ale dozvím se aspoň co a jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 09:58

@Cipiseklu to teda…tak kdyby mi to vyšlo…to by jsi mi potom mohla poradit kde co jak mám zařídit :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.2.17 11:03

@Terry1991 taky to ještě budu muset zjistit ale zakladni info uz mam ale určitě poradím a zjistím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 11:25

@Cipiseklu úžasný :* jen jsem hrozná, bavím se tu o tom jakoby to byla tutovka a přitom ještě není rozhodně dobojováno. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
5.2.17 11:47

@Terry1991 jsem si právě říkala, protože co tu čtu tak některý museli prý i doplácet co se mi zdá divné ;) J oko holky tak to já mám sestřenku na sociálce tchyni ve škole… Jinak to je vše u nás v rodině je spíš více zedníku, kteří podnikají takže to má taky svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 12:32

@Renula5 ono taky asi dost záleží jestli jsi tam na doporučení gynekoložky a nebo že tam jdete spontálně sami ;) my to měli od mojí gyndařky na doporučení. :andel: jestli se to povede tak těm doktorkám nakoupím kytice a čokolády :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
5.2.17 14:45

@Terry1991 to asi ano… No my zatím zkoušíme iui pak když se nezadari tak v prelom červenec bych šla na Lapinu… Tak doufám že se nám brzy zadari na operaci bych nechtěla… Tak ti budu držet palce aby si už byla co nejdřív tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.2.17 15:16

@Renula5 jejda,tak to doufám a moc přeji aby vyšlo to IUI :hug: to bude úleva až všechny tyhle trable budeme mít za sebou viď? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
5.2.17 23:01

@Terry1991 jo přesně tak je to strašné ti povím opravdu jo už aby to vše bylo za námi.. Hlavně na psychiku chlapy to ť ok mají dobrý ale my prášky kontroly měření atd… Ti jen caknou Do kelímku a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
6.2.17 07:59

@Renula5 přesně tak, uz aby to bylo vše za námi a my v porodnici :mrgreen: já sice ještě vyšetření nemám kromě těch základních u dr a tam vše ok, ale včera jsme se s mužem bavili o tom všem a bylo na něm vidět že ho to taky trápí že pořád nic :( takže oni ti chlapi dělají drsňáky ale jsou na tom asi stejně psychicky :lol: :( takže jsme si včera dali poslední 3 měsíce (včetně února) a pak chce jít muž na spermiogram pokud to píšu dobře :) tak snad se tomu vyhneme :palec:

Holky dnes po 6 dnech v práci to bylo těžké vstávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
6.2.17 08:59

@Cipiseklu ahoj zkus se zeptat u tvého dr jestli by vám ho udělal chápu jak se cítí takhle se cítil u můj a občas i cítí ale všechno bere už sportovně ;) Ten spermiogram doporučuji aspoň uvidíte na čem jste ;) Ty jo se máš do práce Já která od září je doma na neschopence tak už mě doma hrabe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
6.2.17 11:51

@Renula5 to dělá i gyndarka? To jsem nevěděla :) ten můj a tím problém nemá :mrgreen: jen zkoušel jestli tam můžu být s ním aby se nenadrel :mrgreen: ty jo doma tak to se máš já bych byla doma hned ale je fakt že asi z toho musí hrabat :zed: a proč si doma? To ti napsal gyn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí