Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
8.2.17 17:24

@Terry1991 tak to jsou krásné vyhlídky :-) no já taky nejsem úplně v pořádku, ale snad to už mě způsobují „jen“ srůsty…budu doufat

@Renula5 já se nebojím, jen chci vědět zda je naděje, protože jinak nic nezabralo.. :)
vím že rok nic není, ale u mě nás dost tlačí čas ze zdravotních důvodů. Čím dřív bude miminko tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
8.2.17 17:30

@Renula5 to věřím a představa že mě ta stimulace za měsíc čeká taky… :) člověk začíná být z toho času, informací a všeho dění kolem pomalu vyčerpaný. A konec v nedohlednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
8.2.17 17:34

@sway22 myslím že pokud ti doktor/ka řekl/a že příčina je tohle, tak buď v klidu. ;) i když je to nepříjemný a ten čas určitě ubíjející. Rok je taková hranice. Takže bych začala být nervozní asi až po té laparce kdyby to nešlo. Jinak dělali partnerovi spermiogram? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 17:39

@sway22 jak jsem ti psala spousta holkám pomohla určitě bych to toho šla a kdyby i tohle nepomohli tak pak bych zkusila ivf ;)

@Terry1991 Za měsíc tak to si ještě užívej pohody :lol: Člověk je přecitlivělá kvůli kravině brečím minule jsem š rozbrečela i nádobí ale nevím proč mi šílený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
8.2.17 17:49

@Renula5 právě že pohodu nemám. Já bych se do všeho nejradši pustila okamžitě abych to už měla za sebou a věděla na čem jsem :lol: takže měsíc čekání je pro mě hotová tragedie… :lol: :lol: Já teď řvu snad u všech filmů. I horor mě dokáže rozplakat a dojmout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.17 18:10

@Terry1991 jj to byli první testy které jsme absolvovali, ten je plodný až moc :D jsem šťastná, že mám chlapa co to neřeší a šel do toho. Co jsem tak četla, spousta žen má hodně velký problém na to chlapa dostat…
@Renula5 tyjo IVF se bojím :( když už se nepovede pak už není skoro žádná naděje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 18:10

@Terry1991 Měsíc uteče jako voda hlavně klid a pohoda pak ti to začne a budeš ráda přemýšlet jaký to bylo. Minulý měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
8.2.17 18:19

@sway22 jestli je chlap plodný až až tak bych se nebála :palec: bude to v pohodě a nakonec budeš možná těhotná dřív než některé z nás tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
8.2.17 18:21

@Renula5 to máš asi pravdu když tu čtu co prožíváš při stimulaci a já chci přitom chodit do práce…Jen mi vadí to že nevím na čem jsme. Prostě to chci mít už celé za sebou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 18:50

@Terry1991 to ti věřím uvidíš že to dopadne a budeš tehu ještě dřív než já ;) Ale tě Ak nálady litaji ale co bys pro mimi neudělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
8.2.17 19:02

@Renula5 joooo,jen to své tajemství uchránit v práci :D nechci aby něco věděli. Zatím tutlám dobře, ale uvidím jak dlouho se mi to bude teď dařit. Jinak aby jsme se nedivili kdyby se nám to povedlo na stejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
8.2.17 19:06

@Terry1991 tak to jsem ráda že nejsem divná já jsem poslední dobou dojata porad a to neberu žádné hormony :mrgreen:

@sway22 přesně jak říkají holky lapiny bych se nebála a pokud chlap je plodny tak to budeš možná opravdu tehu hned první nebo druhý měsíc po :kytka: fakt bych se nebála :hug: Já jsem přemýšlela že to u dr navrhnu jestli mě nemůžou laparovat hned :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.2.17 19:14

@Terry1991 jo tak to já naštěstí nemusím řešit práci když jsen doma :lol: Ale řeknu ti že je to hrozně dlouhý vycházky mám parádní ale… Nikdo nikam nechce :zed:
Ale neumím si představit kdybych teď šla do práce

@Cipiseklu Lapina de spíš dělá po roce snažení ale zkusiť můžeš ale myslím že ti to neudělá ze prvně bude chtít hormonální léčbu… U mě j es lapina tak pozdě protože se léčil manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
8.2.17 19:49

Holky trochu z jiného soudku, jak trávíte večer? Já v obýváku na gauči se psem… Ten můj šel po půl roce s kámošem na pivo, přivezl ho před hodinou jeho bratr, nebyl schopnej se ani vysvlíknout aniž by padal a ve výsledku už chrápe. Vzhledem k tomu že jsem ho nedokopala do sprchy a nehodlám čuchat celou noc smrad z hospody, cigaret a chlastu jsem se odstěhovala do obýváku jinak bych se asi :poblion:. Musím si někde zanadávat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.2.17 20:28

@zelenoockaa19 promiň, ale teď jsem se od srdce zasmála :lol: :lol: jednou dvakrát za rok to takhle vypadá i u nás :lol: my jsme i s pejskama vypláclí u Kuřete, včera jsme se trošku cinkli vínem, když jsme zapíjeli kamarádčiny dvojčátka a dneska málem nevstali do práce, takže jsme ko :lol: :poblion: navařila jsem, ještě peču bábovku pro chlapa a konec dneska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí